2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Evet
Sizinkide iyi olmuş
Gerekli olanlar var.

Kızlar bebek için hemşireye verileceklere neler koydunuz acaba
Uzun kollu çıtçıtlı
Patikli alt
Çorap
Tulum
Şapka
Eldiven
Penye battaniye
Nohut battaniye
2 bez

Bi video izledim kış bebekleri için ince ve kalın battaniye demişler ondan öyle koydum 37 dereceden çıkıyorlar sonuçta üşürler demişler

Benimde 34 .hafta 2850 di önde gelişimi haftasına göre dedi 4bulursa kilo sezeryan dedi sana da dedi mi senin daha iyi maşallah

Benimde 34 .hafta 2850 di önde gelişimi haftasına göre dedi 4bulursa kilo sezeryan dedi sana da dedi mi senin daha iyi maşallah
Şimdilik sezeryan ya da doğum tarihi öne çekilir gibi konuşmadı hiç ama sen hazırlıklı ol dedi, ben de 40 haftaya o kadar adapte olmuşum ki sanki daha vaktim var gibi düşünüyodum hep. Şimdi sanki her an doğurucam gibi paniğim

Alttaki dikiş sezaryen dikişinin yanında hiçbir sey canım ya bikaç gün oturması zorlayabiliyor ama diğeri kadar agrı sızı olmuyor. Yine de hepsi gecip gidiyor bir sekilde
Ya bide alt tarafın bozulma, eskisi gibi sıkı olmama durumu, tuvalet tutamama vs durumları olması gibi şeyler beni ürkütüyor.böyle hikayeler duydum ben çünkü

Nst deyim şu an, bir şey de anlamıyorum haftaya bekleyebiliriz dese doktor ne diyecek diye çok heyecanlıyım kızlarr 38 olduk bugün gecen hafta 25 ini beklerse iyi demişti o yüzden.. bir türkü hazır hissedemiyorum ben, bebeğimi çok özlemiş hissediyorum o ayrı ama yeterlilik açısından şu da olsaydı bunu almadım daha falan modundayım karmakarışık haller bakalım haftaya bekleyecek miyiz sezeryan tarihim ne olacak

Kızlar 35+4 muayenmizden çıktık çok şükür herşey yolunda 48 cm 2600 kilo doktor ne yaptıysan çok iyi yapmışsın dedi kaşar filanmi yiyorsun dedi gerçekten gebeliğim boyunca düzenli olarak yiyebildigim tek faydalı şey diyebilirim kaşar her sabah yiyorum omletin içinde eritiyorum genelde sizede bilgi vereyim dedim çatı muayenesini 38 de yapacakmis kaşıntılar içinde cildin çok kuru olabilir nemlendir geçmezse karaciğer enzimlerine bakalım dedi kuruluktan olabilir gerçekten cildim çokkkk kuruyor

Hadi bakalım hayırlısı bana 39 da alalım dedi kızım beklerse bugün 37+3 olduk ama genelde 38+3 ten sonra falan alıyor doktorlar

Oyy maşallah bende aynıyım inan ki gelsin diye sabırsızım ama bir yandan da bir korku var anlatamam. Her şey geçecek güzel olacak inşallah

Dün ben sana gece yazacaktım sana kaşınma derken akşam ni kaşıntı tuttu beni bittim resmen eşim en son acile gidelim falan dedi duş aldım nemlendirici sürdüm geçti şükür ama yine de yarın kan vereceğim bi bu arada kaşar gerçekten kilo aldırıyor bende ceviz süt muz blendaedan geçirip içiyorum doktor da çok içme dedi 36’dan sonra zaten sadece kilo alacak gelişimi tamamlanmış olacak dedi

Bencede çok içme normal doğum düşünüyorsan zorlanırsın bende rutin haline getirmiştim muz ceviz fındık kaşar maşallah kızım bir anda baya kilo aldı ama zaten sezeryan düşünüyorum benim için sıkıntı yok ama bak 3 ü geçmiş zaten maşallah gerek yok yemeye dedim yanlış ölçüm olduğunu düşünüyorum ama yine de bebeğim bir haftada sadece 100 gr almış gibi yemeye devam edicem son 10 gün

Oyy maşallah bende aynıyım inan ki gelsin diye sabırsızım ama bir yandan da bir korku var anlatamam. Her şey geçecek güzel olacak inşallah
Bu ikilem bende de var. Hem kavuşmak istiyorum hem de aynı bedenden ayrılmak istemiyorum. Bebişli hayatımız nasıl olur hayal edemiyorum 3 yıldan uzun süredir iki başımıza hop orda hop burda gezmeler tozmalar yaşadık. Hep dipdibe birbirimizle vakit geçirdik. Eve işe bebişe eşime yetişebilir miyim hiç bilemiyorum. Daha dün bi arkadaşım şuanki kendinle vedalaş bir daha asla şuanki sen olmayacak falan dedi bu endişe sizlerde de var mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…