ayy cok az kalmışş inşallah bana da cuma verir oyle niyetlendimBende 37+4 üm bugün kontrol oldum cuma 8.30 a randevu verdi kuzumla kavuşcam Allah’ın izniyle
Aynı bedende son 3 gün 4. Günün şafağında kızımlayım
Neden sezeryana karar verdiniz peki, gelişen bi durum mu oldu yoksa isteğe mi bağlıBende 37+4 üm bugün kontrol oldum cuma 8.30 a randevu verdi kuzumla kavuşcam Allah’ın izniyle
Evet doğru .Kızlar şaka gibi martta hepimiz buralara döküldük ve şimdi teker teker bebişlere kavuşuyoruz. Rabbim sağlıkla hepimize kavuşup sağlıkla yuvalarımızda büyütmeyi nasip etsin. Dua edin olur mu
Valla yavrum herşeyim normal gidiyor doktor da normal yaparsn dedi bende acıkcası öyle istiyorum ama tabi bebek biraz da seçiyor nasl gelmek istediğiniay evettt aynıymışız hemen hemen. sırf daha cok beklememek için de normal yapmam herhalde gerci yapamam da o ayrı. hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallah
Hamile taytı giyiyorum ben canm pek sıkmıyorBen bütün yazı elbiseler ile geçirdim. Şimdi tayt giymek bile sıkıyorama üşüyor insan. Hastane geceliklerimle donmam inş gömlek iyi fikir
E serzeryanda da dikiş oluyo bebeğimKuzu dikişli falan olursa normal diye, normalden korkuyorum ben.kilosu kaç olmus bebişin ?
Ayyyy cok güzelll yaa ne mutluBende 37+4 üm bugün kontrol oldum cuma 8.30 a randevu verdi kuzumla kavuşcam Allah’ın izniyle
Oy oyyy az kalmış senin de yaaaMaşallah .
Bana da çok az kaldı .
Şuan 37 yim.
Doğumum haftaya inşallah.
Amin amin arkadaşm aynen öyle vllahiKızlar şaka gibi martta hepimiz buralara döküldük ve şimdi teker teker bebişlere kavuşuyoruz. Rabbim sağlıkla hepimize kavuşup sağlıkla yuvalarımızda büyütmeyi nasip etsin. Dua edin olur mu
Valla acı fln olmadı canm rahat bırakmak gerek kendimizi o anPeki tam ne şekil yapıyor acı oldu mu hiç ?
Geldi vallaa çok heyecanlıyım aklıma geldikçe gözüm doluyorYaaa senin de günün gelmiş desenesağlıkla kolaylıkla kavuşun canım bizi de haberdar et
Sen cuma istediğini söyle bakalım belki tamam derayy cok az kalmışş inşallah bana da cuma verir oyle niyetlendim
Kafa çapı büyük olduğu için normal olmaz dedi şu an tam sınırdaymışNeden sezeryana karar verdiniz peki, gelişen bi durum mu oldu yoksa isteğe mi bağlı
Ay olmaz mı yaaa
hmm inam bilemedim tatlm Ama kuzenim yeni öyle doğum yaptı cok rahat etti
Ben de epidural normal istiyorum ama belim izin verirse tabi doktora kalırsa bel fıtığına zarar verme ihtimali çok yüksek diyorValla yavrum herşeyim normal gidiyor doktor da normal yaparsn dedi bende acıkcası öyle istiyorum ama tabi bebek biraz da seçiyor nasl gelmek istediğini
Amin amin canmmm
Hamile taytı giyiyorum ben canm pek sıkmıyor
Bende hastaneye 3 tane gecelik götürceminşallah bende üşümem:)
E serzeryanda da dikiş oluyo bebeğimben birde epidurel normal istiyorum yaa gözüm korkmuuo yani
2980 canm 3 kilo işte
Ayyyy cok güzelll yaa ne mutlupeki sezeryan ı kendin mi istedin tatlm
Oy oyyy az kalmış senin de yaaa
Amin amin arkadaşm aynen öyle vllahi
Hmmm bel fıtığı mı var sende balımmBen de epidural normal istiyorum ama belim izin verirse tabi doktora kalırsa bel fıtığına zarar verme ihtimali çok yüksek diyor
Doktor normal dediyse bnce kafana takma canmKızlar merhaba. 34. Hafta kontrolümde bebiş 2950 kg çıktı, yaklaşık 2.5 hafta ilerde. Doktor herşey normal dedi ama bu erken doğuma sebep olabilir mi? Ben çok panik oldum bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Oyy sağlıkla gelsin oğlumuzz inşallah
Teşekkür ederim.Oyy sağlıkla gelsin oğlumuzz inşallah☺
sağol canım kafamda şekillendi şimdi Kış olduğu için iki katmı giydirirler diye düşündüm ondan bilemedim oğlum temmuz doğumlu onda 2 takım vermiştim ikisinide giydirmişlerdi ama incelerdi sanırım ondan .şimdi bir iç zıbın üstüne tulum prnye battaniye bide örgü yeter sanırmBi komple hastane çıkışı takımı
Bi örgü yelek
Bi havlu
prima bez
Bide sarılsın diye örgü battaniye.
Ayrıca yedek bi takım daha da koyduk valize.
Maması biberonu zaten var.
çıtçıtlı badi atlet zıbın bunları yedekli koyduk.
2 tane elbisem var bir tanede alt üst pijama takımı düşündüm ama elbiselerden emin olamadım foto çekimi için birisi aslında ama üşüyebilir insan elbise ileKendime de yedekli 2 tane picama takımı.
Alt ve üst şeklinde..
Lohusa tacım ve terliğim
İç çamaşırım..
göğüs pedim
Göğüs ucu kremim
çorabım.
pamuk
orkit .
başka da unuttuğum bir şey yok.
Her şeyi koyduk...
Evet.2 tane elbisem var bir tanede alt üst pijama takımı düşündüm ama elbiselerden emin olamadım foto çekimi için birisi aslında ama üşüyebilir insan elbise ile