2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bende 37+4 üm bugün kontrol oldum cuma 8.30 a randevu verdi kuzumla kavuşcam Allah’ın izniyle
Aynı bedende son 3 gün 4. Günün şafağında kızımlayım
Neden sezeryana karar verdiniz peki, gelişen bi durum mu oldu yoksa isteğe mi bağlı

Kızlar şaka gibi martta hepimiz buralara döküldük ve şimdi teker teker bebişlere kavuşuyoruz. Rabbim sağlıkla hepimize kavuşup sağlıkla yuvalarımızda büyütmeyi nasip etsin. Dua edin olur mu
Evet doğru .
Bende martta öğrenmiştim hamile olduğumu.
Hemde doğum günümde . 6 martta.
Tesadüf.
Benim için unutulmaz.
daha dün gibiydi.
Zaman ne çabuk geçti.

ay evettt aynıymışız hemen hemen. sırf daha cok beklememek için de normal yapmam herhalde gerci yapamam da o ayrı. hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallah
Valla yavrum herşeyim normal gidiyor doktor da normal yaparsn dedi bende acıkcası öyle istiyorum ama tabi bebek biraz da seçiyor nasl gelmek istediğini
Amin amin canmmm

Ben bütün yazı elbiseler ile geçirdim. Şimdi tayt giymek bile sıkıyor ama üşüyor insan. Hastane geceliklerimle donmam inş gömlek iyi fikir
Hamile taytı giyiyorum ben canm pek sıkmıyor
Bende hastaneye 3 tane gecelik götürcem inşallah bende üşümem:)

Kuzu dikişli falan olursa normal diye, normalden korkuyorum ben.kilosu kaç olmus bebişin ?
E serzeryanda da dikiş oluyo bebeğim ben birde epidurel normal istiyorum yaa gözüm korkmuuo yani
2980 canm 3 kilo işte

Bende 37+4 üm bugün kontrol oldum cuma 8.30 a randevu verdi kuzumla kavuşcam Allah’ın izniyle
Aynı bedende son 3 gün 4. Günün şafağında kızımlayım
Ayyyy cok güzelll yaa ne mutlu peki sezeryan ı kendin mi istedin tatlm

Maşallah .

Bana da çok az kaldı .
Şuan 37 yim.
Doğumum haftaya inşallah.
Oy oyyy az kalmış senin de yaaa
Kızlar şaka gibi martta hepimiz buralara döküldük ve şimdi teker teker bebişlere kavuşuyoruz. Rabbim sağlıkla hepimize kavuşup sağlıkla yuvalarımızda büyütmeyi nasip etsin. Dua edin olur mu
Amin amin arkadaşm aynen öyle vllahi

Yaaa senin de günün gelmiş desene sağlıkla kolaylıkla kavuşun canım bizi de haberdar et
Geldi vallaa çok heyecanlıyım aklıma geldikçe gözüm doluyor
ayy cok az kalmışş inşallah bana da cuma verir oyle niyetlendim
Sen cuma istediğini söyle bakalım belki tamam der
Neden sezeryana karar verdiniz peki, gelişen bi durum mu oldu yoksa isteğe mi bağlı
Kafa çapı büyük olduğu için normal olmaz dedi şu an tam sınırdaymış
Bugün yarın kendin doğuracaksan doğur çarşamba sancım var desen bile sezeryana alırım dedi
Benim hem ilk gebelik hem tüp bebek bende 35 yaş üstü olduğum için riske atmam kafası daha büyürse doğuramazsın riske atamam dedi doktor

Kızlar merhaba. 34. Hafta kontrolümde bebiş 2950 kg çıktı, yaklaşık 2.5 hafta ilerde. Doktor herşey normal dedi ama bu erken doğuma sebep olabilir mi? Ben çok panik oldum bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Ben de epidural normal istiyorum ama belim izin verirse tabi doktora kalırsa bel fıtığına zarar verme ihtimali çok yüksek diyor

Doktor normal dediyse bnce kafana takma canm

sağol canım kafamda şekillendi şimdi Kış olduğu için iki katmı giydirirler diye düşündüm ondan bilemedim oğlum temmuz doğumlu onda 2 takım vermiştim ikisinide giydirmişlerdi ama incelerdi sanırım ondan .şimdi bir iç zıbın üstüne tulum prnye battaniye bide örgü yeter sanırm

2 tane elbisem var bir tanede alt üst pijama takımı düşündüm ama elbiselerden emin olamadım foto çekimi için birisi aslında ama üşüyebilir insan elbise ile

2 tane elbisem var bir tanede alt üst pijama takımı düşündüm ama elbiselerden emin olamadım foto çekimi için birisi aslında ama üşüyebilir insan elbise ile
Evet.
Gecelik tarzı bi şeyle rahat edemem diye özellikle ben alt üst takım düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…