2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya kızlar bizde 37+0 kontrolden çıktık bugün ama kilosu düşük çıktı geçen haftadan falan 2990 a gelmişti bugün 2700lerde . Böyle olan var mı bebişin duruşundan falan mı eksik çıktı
Benimde ölçümler öyle geçen hafta daha büyük ölçülmüştü mesela başı boyu bu hafta geçen haftaya küçük aynı doktor aynı cihaz birde kilosu geçen hafta 1387 di bu hafta 1425 çıktı kilo aldı gözüküyor ama çok az ve ölçümler geri gitmiş gibi gözüküyordu doktor o ölçümden kaynaklı olabilir dedi geçen hafta fazla ölçmüş olabilir dedi bu durumda bu hafta az da ölçmüş olabilir bence cihaz ve ölçüme göre net değil yani kesin doğruluğu yok o ölçümlerin

canım hastalık hali olmasın bende de olmuştu bağırsak enfeksiyonu ama benim çocuktan geçmişti . bi bak bakalım devam ederse bi kontrole git . mide bulantısı ishal hastalık gibi sanki

kızlarrr sol gögsüm sızlıyor nedenki daha önce hiç olmadı 36+1 deyim hani emzirirken acır ya ilk zamanlar öyle bir sızı var anlamadım

Ya kızlar bizde 37+0 kontrolden çıktık bugün ama kilosu düşük çıktı geçen haftadan falan 2990 a gelmişti bugün 2700lerde . Böyle olan var mı bebişin duruşundan falan mı eksik çıktı
Son haftalarda amniyon sıvısı azaldığı için ultrason görüntülerinde yanılma olması normalmiş görüntüyü kaliteli ve hata payını azaltan sıvının çok olmasıymış canım bence o yüzden yanılma vardır

canım hastalık hali olmasın bende de olmuştu bağırsak enfeksiyonu ama benim çocuktan geçmişti . bi bak bakalım devam ederse bi kontrole git . mide bulantısı ishal hastalık gibi sanki
Ay inşallah yoktur enfeksiyon ya yarın kontrolüm vardı hastanede gidince bir sorayım bakalım
Havalar da soğudu anlamıyorum ki ne neden oluyor

Ay inşallah yoktur enfeksiyon ya yarın kontrolüm vardı hastanede gidince bir sorayım bakalım
Havalar da soğudu anlamıyorum ki ne neden oluyor
inşaallah değildir . doktora söyleyin belki idrar testi falan verirsiniz varsa çıkar

Aminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun ya o kadar pozitif geldiki mesajın çok mutlu oldum
İnşallah iyi haberlerle dönerim aranıza

Ah be canım farklı değiliz inanki bu kulaklar neler neler duydu ve ilk doğumda nelere katlanmak zorunda kaldı… en doğru kararı vermişsin

Sezeryani kendin mi istedin canım

Ben de normal doğum istiyorum ben de sizin gibi kendi annemlere bile açılmam 7 cmlere falan geldiğinde söylemeyi düşünüyorum normal doğumda ne kadar süreceği belli olmuyor o ağrıyla stresle kalabalık istemem başımda gibi geliyor.

Kayınvalidelerinize şok oldum kızlar yaa. Benim eşimin ailesi de tam tersi bir garipler 9 ay boyunca evime bir kez bile gelmediler. Aynı semtte birbirimize yakın oturuyoruz diyebilirim. Aile ilişkileri bir garip alışkın olduğumuz gibi değiller. Her işimi kendim yaptım hala yapıyorum. Beklentim yok aslında kimseden, her dk kapıma gelip canımı sıkan bir kayınvalide olmasındansa böyle ilgisiz alakasız olması daha iyi ama yine de insanın ağrına gidiyor, çevremdeki arkadaşlarımın anne gibi ilgili kvlerini görüyorum, bir soğudum. Umarım eşimle aramı açmaz bu durum.

Bazen yanlış ölçüyorlar benim kızım da bir hafta önce 1966 ydı bu defa gittim 3050 dedi son haftalarda bu kadar az alamaz bence doktor sıkıştığı için artık ölçümler çok doğru değil en az min 3 kg olduğunu düşünüyorum dedi

aynı doktor ve aynı cihaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…