- 11 Mart 2024
- 1.283
- 1.159
- 29
657 yr mi tabisin canmBenim kurum istedi. .alışamaz raporu gerekiyor sisteme çalışamaz diye düşmesi lazım dedi. 1 kasım da alıcam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
657 yr mi tabisin canmBenim kurum istedi. .alışamaz raporu gerekiyor sisteme çalışamaz diye düşmesi lazım dedi. 1 kasım da alıcam.
yok canım özel sektör.657 yr mi tabisin canm
Benimde ölçümler öyle geçen hafta daha büyük ölçülmüştü mesela başı boyu bu hafta geçen haftaya küçük aynı doktor aynı cihaz birde kilosu geçen hafta 1387 di bu hafta 1425 çıktı kilo aldı gözüküyor ama çok az ve ölçümler geri gitmiş gibi gözüküyordu doktor o ölçümden kaynaklı olabilir dedi geçen hafta fazla ölçmüş olabilir dedi bu durumda bu hafta az da ölçmüş olabilir bence cihaz ve ölçüme göre net değil yani kesin doğruluğu yok o ölçümlerinYa kızlar bizde 37+0 kontrolden çıktık bugün ama kilosu düşük çıktı geçen haftadan falan 2990 a gelmişti bugün 2700lerde . Böyle olan var mı bebişin duruşundan falan mı eksik çıktı
canım hastalık hali olmasın bende de olmuştu bağırsak enfeksiyonu ama benim çocuktan geçmişti . bi bak bakalım devam ederse bi kontrole git . mide bulantısı ishal hastalık gibi sankiKızlar bende 35. haftadayım ve midem o kadar kötü ki normal mi bu hastalanıyor muyum anlayamıyorum. Bir yandan da ishal gibiyim ebe ishalin doğuma hazırlık olduğunu söylemişti. Hamileliğin başından beri hiç midem bulanmamıştı şimdi böyle kötü olunca korktum
Son haftalarda amniyon sıvısı azaldığı için ultrason görüntülerinde yanılma olması normalmiş görüntüyü kaliteli ve hata payını azaltan sıvının çok olmasıymış canım bence o yüzden yanılma vardırYa kızlar bizde 37+0 kontrolden çıktık bugün ama kilosu düşük çıktı geçen haftadan falan 2990 a gelmişti bugün 2700lerde . Böyle olan var mı bebişin duruşundan falan mı eksik çıktı
Ay umarım öyledir bebek içerde kilo veremez yaniSon haftalarda amniyon sıvısı azaldığı için ultrason görüntülerinde yanılma olması normalmiş görüntüyü kaliteli ve hata payını azaltan sıvının çok olmasıymış canım bence o yüzden yanılma vardır
Ay inşallah yoktur enfeksiyon ya yarın kontrolüm vardı hastanede gidince bir sorayım bakalımcanım hastalık hali olmasın bende de olmuştu bağırsak enfeksiyonu ama benim çocuktan geçmişti . bi bak bakalım devam ederse bi kontrole git . mide bulantısı ishal hastalık gibi sanki
inşaallah değildir . doktora söyleyin belki idrar testi falan verirsiniz varsa çıkarAy inşallah yoktur enfeksiyon ya yarın kontrolüm vardı hastanede gidince bir sorayım bakalım
Havalar da soğudu anlamıyorum ki ne neden oluyor
Aminnn çok teşekkür ederim Allah razı olsun ya o kadar pozitif geldiki mesajın çok mutlu oldumCanım benim çok güzel bir doğumun olacak Allah'ın izniyle bu senin en güzel deneyimin hayatta yaşayabileceğin en büyük mutluluk. Sakın kendini strese sokma bak göreceksin çok güzel olacak. Benim bebiş de aynı ama bizzat kendimden örnek verecek olursam tam 30 yıl önce 37 haftalıkken 1 kilo 950 gram dünyaya gelmişim 1 saat bile küveze girmemişim sadece zayıf bir bebekmişim organ gelişimini tamamlamışım hemen de emmişim. Hatta annem beni görmek istememiş kilomu duyunca. Reddetmiş ama hemşireler alıp getirmişler kucağına alınca da geri vermek istememiş küçüktün ama o kadar güzeldin ki der hep Senin de bebeğinin haftası çok güzel onun her şeyi tamam merak etme annesi. Sütlerini içecek büyüyecek hemen Rabbim sizi birbirinize bağışlasın su gibi doğumun olsun
Ah be canım farklı değiliz inanki bu kulaklar neler neler duydu ve ilk doğumda nelere katlanmak zorunda kaldı… en doğru kararı vermişsinBenim ilk hamileliğim ilk öğrendim mucize benim için ama dağlara taşlara bağırasın geldi ben anne oluyorum diye ilk annemi aradım anlattım falan ikinci kan sonucu ile beraber keseyi gördük kayınvalideme söyledik öyle ağladı ki sevinçten sanıyorum ama o bizim çocuğumuz olmayacak sanmış akşam yemek masasında otururken döndü bana dedi ki ben lohusa tribi çekemem sana anne bende bebeğe bakarım dedi ve o an bende herşey bitti şimdi de doğuma giderken kimseye haber vermiycem doğduktan sonra gelsinler
Kuzum normal yaa süt kanalları doluyor ya gebelikten itibaren ilk sütler o yüzden oluyorkızlarrr sol gögsüm sızlıyor nedenki daha önce hiç olmadı 36+1 deyim hani emzirirken acır ya ilk zamanlar öyle bir sızı var anlamadım
Amin canm inşallah hepimiz kavuşalımÇok teşekkür ederim.Bebişinzle sağlıkla ve kolaylıkla kavuşmanız dileğiyle.
Bnmde omzum ağriyor kürek kemiği onla ilgisi var midiromzum
Ve belim ağrıyor .
Malum az kaldı.
Normaldir.
Sezeryani kendin mi istedin canımdoğum sezeryan olacak .
Annem zaten yanımda olacak .
Hastanede ve evde .
10 ekim perşembe günü çocuk odasını dizdik.
Valizimi hazırladık..
o işler tamam.
bi hastanede dağıtmaya çikolata su meyve suyu bunları alacaz bu hafta sonu.
Kurabiye ikram edecez onları annem yapıp hazırladı . Odanın süslemesi için organizasyon tutmadım.
Ablam kendisi hediye ve yardım amaçlı ben süslerim dedi.
benden haberler böyle.
☺
Darısı başka doğumu yaklaşacak olan arkadaşlara...
Bazen yanlış ölçüyorlar benim kızım da bir hafta önce 1966 ydı bu defa gittim 3050 dedi son haftalarda bu kadar az alamaz bence doktor sıkıştığı için artık ölçümler çok doğru değil en az min 3 kg olduğunu düşünüyorum dediYa kızlar bizde 37+0 kontrolden çıktık bugün ama kilosu düşük çıktı geçen haftadan falan 2990 a gelmişti bugün 2700lerde . Böyle olan var mı bebişin duruşundan falan mı eksik çıktı
aynı doktor ve aynı cihaz mıYa kızlar bizde 37+0 kontrolden çıktık bugün ama kilosu düşük çıktı geçen haftadan falan 2990 a gelmişti bugün 2700lerde . Böyle olan var mı bebişin duruşundan falan mı eksik çıktı
Evet mesela haftan salıdan salıya dönüyorsa, 37 olduğun salı işe gitmiyorsun artıktam 37+0 olunca başlıyor rapor değil mi