2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar çalışabilir raporu bitenler çalışamaz mı alması lazım doğum iznine çıkmak için

Kızlar aranızda grip geçiren var mı ne yaptınız? Meyve çayı içiyorum bol su ilikli çorba falan ama ilaç alamayınca malum hırpalıyo bide 16 aylık bi bebeğim var oda öksürmeye başladı maskeyle geziyorum ama nafile 🫤
Ihlamur varsa içebilirsin bende sabahları içiyorum hastalıktan kötüsün diye son dakika hastalanmayalım tam hasta olunacak havalar

Bende uyuyamayanlardanım uyudum 4 de uyandım üstelik sabah iş var 🫠Kızlar ben galiba doğum depresyonuna şimdiden girdim 4 5 haftam var bir tane sezeryan videosu izledim gözümün önünden gitmiyor nasıl olur çok zor görünüyor gerçekten diyorum herkes bunu bilip nasıl hamile kalıyor üstelik çok istedim bu bebeği ama şuan duygularım çok karışık hamilelik doğum gerçekten zorlu bir süreç özellikle psikolojik olarak beni iyice sardı bu ruh hali benim gibi olan var mı ne tavsiye edersiniz😪💛
Bende biraz korkmaya başladım ama bu doğamızda olan bi şey sezaryende sonrasında gaz sorununu atkatınca gerisi kolay zaten. Tek odaklandığım şey yıllardır özlemini çektiğim bebeğime kavuşmak kokusunu içime çekip yüzünü ezberlemek her bir ayrıntısında kaybolup gitmek bi gülücüğüyle bana dünyaları vereceğini bilmek bunları düşünüyorum sadece 😍

Hayırlısı olsun miniklerimiz sağlıcakla gelsin benimde 1 Kasım 39.haftada alalım dedi bende bebek için en doğru zaman ne ise siz neyi uygun görüyorsanız öyle olsun dedim bakalım kızım etken falan gelmezse 1 Kasım olacak

Sizede hayırlısı olsun inşallah.
Sağlıkla kucağınıza alın.
🙂

Bize de gün verdi doktor bugün haftaya perşembe 31 ekimde sezeryan ile bebişe kavuşuyoruz inşallah bizimde gelişim geriliği var suyumuzda haftasına göre azdı 32 den beri o yüzden doktor 38+0 da alacak bugün 2425 kilosu çıktı gelişim geriliği vardı bebişte inşallah 10 günde güzel kilo alırda 2500 geçeriz 🙏

Kızlar aranızda grip geçiren var mı ne yaptınız? Meyve çayı içiyorum bol su ilikli çorba falan ama ilaç alamayınca malum hırpalıyo bide 16 aylık bi bebeğim var oda öksürmeye başladı maskeyle geziyorum ama nafile 🫤
Ben 32.haftada grip oldum canım, sırtım kemiklerim sızladığı için günde 2 parol tablet aldım, onun dışında kemik et suyu kaynattım sarımsaklı onu içtim inanılmaz iyi geldi. Bir de zencefil bal limon karıştırdım sıcak suyla onu içtim, ağrılarım az oldu boğazımın şişi indi bu sayede

Kızlar bende 35. haftadayım ve midem o kadar kötü ki normal mi bu hastalanıyor muyum anlayamıyorum. Bir yandan da ishal gibiyim ebe ishalin doğuma hazırlık olduğunu söylemişti. Hamileliğin başından beri hiç midem bulanmamıştı şimdi böyle kötü olunca korktum😢

Benim bebeğim 36+2 de doğdu. 10 gün öncesinde 1800 gr olduğu söylenmişti. 2200 doğdu 200 doğunca gitti. Gelişim geriliği olan bir bebekti ama yenidoğan bakımına girmeden çıktık hastaneden. Hala küçük kilo alımı az ama hayırlı sağlıklı şekilde kilo aldırmaya çalışıyoruz Allah'ın izniyle.
Rabbim size bagışlasın,
İnşallah bende hayırlı haberlerle gelirim 🤲🏼

Ben 32.haftada grip oldum canım, sırtım kemiklerim sızladığı için günde 2 parol tablet aldım, onun dışında kemik et suyu kaynattım sarımsaklı onu içtim inanılmaz iyi geldi. Bir de zencefil bal limon karıştırdım sıcak suyla onu içtim, ağrılarım az oldu boğazımın şişi indi bu sayede
Sarımsak tüketemiyorum ama zencefili deneyeyim bende sağolasın 🙏🏻

Ya kızlar bizde 37+0 kontrolden çıktık bugün ama kilosu düşük çıktı geçen haftadan falan 2990 a gelmişti bugün 2700lerde . Böyle olan var mı bebişin duruşundan falan mı eksik çıktı

Amin inşAllah canım hepinizden Allah razı olsun,
Erken alacaklar bebegimi,
Cok Kilo almadı son kontrolde,
Zaten basından beride zayıf ve küçük,
Doktor beklemeyelim dedi,
37 haftadayım,
İnşallah herşey yolunda gider,
Benim için zor ve üzgün geçti hamileligim,
İnşallah dogumdan sonra yüzümüz güler 🤲🏼
Canım benim çok güzel bir doğumun olacak Allah'ın izniyle bu senin en güzel deneyimin hayatta yaşayabileceğin en büyük mutluluk. Sakın kendini strese sokma bak göreceksin çok güzel olacak. Benim bebiş de aynı ama bizzat kendimden örnek verecek olursam tam 30 yıl önce 37 haftalıkken 1 kilo 950 gram dünyaya gelmişim 1 saat bile küveze girmemişim sadece zayıf bir bebekmişim organ gelişimini tamamlamışım hemen de emmişim. Hatta annem beni görmek istememiş kilomu duyunca. Reddetmiş ama hemşireler alıp getirmişler kucağına alınca da geri vermek istememiş küçüktün ama o kadar güzeldin ki der hep 🥲Senin de bebeğinin haftası çok güzel onun her şeyi tamam merak etme annesi. Sütlerini içecek büyüyecek hemen 🌸 Rabbim sizi birbirinize bağışlasın su gibi doğumun olsun 💗

Kızlar geçen hafta doğum yapıp bebeği başka hastanede olan arkadaş vardı bugün çıkabiliriz diyordu bilginiz var mı çıktılar mı
Unuttum adını arkadaşın 🤔

X