2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Merhaba kızlar.
Sürekli yazmasamda burda iyi kötü 9 ay sizinle beraber geçirdik,
Birbirimize destek olduk,
Yarın dogum için hastaneye yatış yapıyorum,
Benim için dua edermisiniz herşey yolunda gitsin 🤲🏼
Rabbim hepimize evlatlarımızı saglıkla hayırla kucagımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşAllah ♥️
Yaaa geldi mi günün artık inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım. Darısı başımıza 🥰🥰🥰

doğum sezeryan olacak .
Annem zaten yanımda olacak .
Hastanede ve evde .
10 ekim perşembe günü çocuk odasını dizdik.
Valizimi hazırladık..
o işler tamam. 😃😀
bi hastanede dağıtmaya çikolata su meyve suyu bunları alacaz bu hafta sonu.
Kurabiye ikram edecez onları annem yapıp hazırladı . Odanın süslemesi için organizasyon tutmadım.
Ablam kendisi hediye ve yardım amaçlı ben süslerim dedi.
benden haberler böyle.
👍🏻
Darısı başka doğumu yaklaşacak olan arkadaşlara...
Doğum ne zaman

Merhaba kızlar.
Sürekli yazmasamda burda iyi kötü 9 ay sizinle beraber geçirdik,
Birbirimize destek olduk,
Yarın dogum için hastaneye yatış yapıyorum,
Benim için dua edermisiniz herşey yolunda gitsin 🤲🏼
Rabbim hepimize evlatlarımızı saglıkla hayırla kucagımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşAllah ♥️
Aaa kaç haftalık oldun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻

Yaaa geldi mi günün artık inşallah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım. Darısı başımıza 🥰🥰🥰
Amin inşAllah canım hepinizden Allah razı olsun,
Erken alacaklar bebegimi,
Cok Kilo almadı son kontrolde,
Zaten basından beride zayıf ve küçük,
Doktor beklemeyelim dedi,
37 haftadayım,
İnşallah herşey yolunda gider,
Benim için zor ve üzgün geçti hamileligim,
İnşallah dogumdan sonra yüzümüz güler 🤲🏼

37 haftadayım,
İçini ferah tut Allah’a teslim ol canım Rabbim inşallah bu süreçten sonrasını kolaylaştırır en güzel günleriniz şimdi başlıyordur
Ne kadar şimdi kilosu

Kızlar yazdıklarınızda sonsuz haklısınız, biz hamileyiz biz lohusayız idare edilmesi gereken öncelikli olması gereken biziz.

Ama maalesef hiç öyle olmuyor. Bebek herkes sever buldumcuk oluyorlar bencil oluyorlar kucaklarından indirmiyorlar her konuda en doğrusunu onlar biliyor. Yorum yapan herkes için diyorum bunu kimimizin kayın aile kimimizin kendi ailesi de böyle. Kendi istediğin gibi davranınca da lohusa sendromu diyorlar. Varsın desinler 😅

Önerim doğuma eşinizle gidin ve başarabilirseniz kendinize gelip bebeği ilk emzirene kadar kimseye haber vermeyin. Herkesle aynı anda görmek hem duyguları törpületiyor hem de ne yaşayacağını şaşırıyorsun herkes bi yorum yapıyo falan. Benim bu kez niyetim bu Allah nasip ederse.

Diğer durumlara da katılıyorum bebek uyudukça alın ortamdan benim dinlenmem lazım deyip geçin odaya olsun bitsin. Ne kadar gülümseyip alttan alırsanız o kadar tepenize çıkacaklar.

37 haftadayım,
Can sağlığı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 inşallah bundan sonra her şey yolunda gider. Kavuşacağın zaman unutacaksın bunları 🥰

Sezeryan olacağı için bana ilk baştan beri doktorum 38. Hafta uygun olur demişti.
40 . Haftayı beklemeye hiç gerek yok dedi .
bu hafta bana tarih gün verecek. Galiba cumhuriyet bayramından sonra olabilir diye tahmin ediyorum.
( normalde 28 ekimle 29 ekim çalışıyormuş doktorum tatil yapmıyormuş. Ama şöyle bir ayrı durum var . Ailemden iki ablam da doğum zamanı yanımda olmaları lazım onların okula giden büyük çocukları var . Okul tatil olunca onlar sakince rahatça gelemezler. 😃😀ondan dolayı bizde resmi tatil bitince mesela 30 ekim çarşamba daha uygun . Öyle düşündük.)
Doktor sorunca 30 ekimde olabilir mi doğum sorcam ?

İçini ferah tut Allah’a teslim ol canım Rabbim inşallah bu süreçten sonrasını kolaylaştırır en güzel günleriniz şimdi başlıyordur
Ne kadar şimdi kilosu
Son kontrol 36.haftada 1850 gr olmuştu,
Çok az kilosu,
Doktor plesantanın iyi çalışmadıgını söyledi,
Dışardanda birşey yapamadıkları için,
Beklemeye gerek görmediler,
İnşallah bu hafta bi 2 kg olmuşuzdur 😢

Başından beri zaten küçük ve zayıf oldugu için perinatalog takibindeyim,
İnşallah Rabbim saglıkla hayırla kucagımıza almayı nasip eder 🤲🏼

Kızlar yazdıklarınızda sonsuz haklısınız, biz hamileyiz biz lohusayız idare edilmesi gereken öncelikli olması gereken biziz.

Ama maalesef hiç öyle olmuyor. Bebek herkes sever buldumcuk oluyorlar bencil oluyorlar kucaklarından indirmiyorlar her konuda en doğrusunu onlar biliyor. Yorum yapan herkes için diyorum bunu kimimizin kayın aile kimimizin kendi ailesi de böyle. Kendi istediğin gibi davranınca da lohusa sendromu diyorlar. Varsın desinler 😅

Önerim doğuma eşinizle gidin ve başarabilirseniz kendinize gelip bebeği ilk emzirene kadar kimseye haber vermeyin. Herkesle aynı anda görmek hem duyguları törpületiyor hem de ne yaşayacağını şaşırıyorsun herkes bi yorum yapıyo falan. Benim bu kez niyetim bu Allah nasip ederse.

Diğer durumlara da katılıyorum bebek uyudukça alın ortamdan benim dinlenmem lazım deyip geçin odaya olsun bitsin. Ne kadar gülümseyip alttan alırsanız o kadar tepenize çıkacaklar.
Benim ilk hamileliğim ilk öğrendim mucize benim için ama dağlara taşlara bağırasın geldi ben anne oluyorum diye 🥹🥹🥹ilk annemi aradım anlattım falan ikinci kan sonucu ile beraber keseyi gördük kayınvalideme söyledik öyle ağladı ki sevinçten sanıyorum ama o bizim çocuğumuz olmayacak sanmış akşam yemek masasında otururken döndü bana dedi ki ben lohusa tribi çekemem sana anne bende bebeğe bakarım dedi ve o an bende herşey bitti şimdi de doğuma giderken kimseye haber vermiycem doğduktan sonra gelsinler

Çok az kilosu,

İnşallah canım sağlıkla kavuşun doğunca kilo alır

Çok az kilosu,

Benim bebeğim 36+2 de doğdu. 10 gün öncesinde 1800 gr olduğu söylenmişti. 2200 doğdu 200 doğunca gitti. Gelişim geriliği olan bir bebekti ama yenidoğan bakımına girmeden çıktık hastaneden. Hala küçük kilo alımı az ama hayırlı sağlıklı şekilde kilo aldırmaya çalışıyoruz Allah'ın izniyle.

Sırt ağrılarım ne güzel azalmıştı 2 gündür başladı yine. yarılıyor resmen :/ bu cuma son mesaim nasipse.
sona evde dinlenmek ve son hazırlıklarımı yapmak istiyorum yavaş yavaş. eğer benim kız dönmezse ki zor görünüyor 38 den soran alırız dedi doktor. 3,5 haftam kaldı sayılır kavuşmamıza :) inanılmaz heyecanlı ve mutluyum. Hala inanamıyorum benim olduğuna :) anne olacağıma :) Rabbime bin şükür. o kadar cok dua ediyorum ki anne olmak isteyenlere. Rabbim herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun. bu özlemi çektirmesin.

Kızlar aranızda grip geçiren var mı ne yaptınız? Meyve çayı içiyorum bol su ilikli çorba falan ama ilaç alamayınca malum hırpalıyo bide 16 aylık bi bebeğim var oda öksürmeye başladı maskeyle geziyorum ama nafile 🫤

Sezeryan olacağı için bana ilk baştan beri doktorum 38. Hafta uygun olur demişti.
40 . Haftayı beklemeye hiç gerek yok dedi .
bu hafta bana tarih gün verecek. Galiba cumhuriyet bayramından sonra olabilir diye tahmin ediyorum.
( normalde 28 ekimle 29 ekim çalışıyormuş doktorum tatil yapmıyormuş. Ama şöyle bir ayrı durum var . Ailemden iki ablam da doğum zamanı yanımda olmaları lazım onların okula giden büyük çocukları var . Okul tatil olunca onlar sakince rahatça gelemezler. 😃😀ondan dolayı bizde resmi tatil bitince mesela 30 ekim çarşamba daha uygun . Öyle düşündük.)
Doktor sorunca 30 ekimde olabilir mi doğum sorcam ?
Hayırlısı olsun miniklerimiz sağlıcakla gelsin benimde 1 Kasım 39.haftada alalım dedi bende bebek için en doğru zaman ne ise siz neyi uygun görüyorsanız öyle olsun dedim bakalım kızım etken falan gelmezse 1 Kasım olacak

X