• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Uyanıkken bir evde ne var ne yok bakıyoruz gardolabın içine gidiyoruz çekmecelere makyaj malzemelerine bakıyoruz her gün algılamaları farklı olduğu için baştan başa bi gidiyoruz. Sonra tummy time var ayna karşısında olursa duruyor olmazsa plates topunda yapıyoruz. Bide piyanolu oyun halısı var ayaklarıyla müzik çalıyor elleriylede baykuşlar var tepesinde onları tutmaya çalışıyor. Evde ne kadar farklı türden kumaş varsa eline tuttuyorum satenler ketenler. Tabi böyle uzun uzun yazdım ama yarısında aplamalar baş gösteriyor 😂
Çok iyiymiş yaa 🥰güzel fikir oldu bana da.

İlk gün ateş oldu 38’i geçmedi ama çok huzursuz olduğu için calpol verdim rahatladı. 2. ve 3. gün akşamları da eşimin ısrarı ile verdik çünkü çığlık kıyamet ağladı susturamadık oğlumu. Normalde huzursuz bi bebek değildi, ağrısı için verdik calpol’ü. Sizin bebiş de ağrı duyuyor olabilir, verem aşısı kol ağrıtıyormuş maalesef. Ha biz bi de her akşam banyo ritüeli sonrası uykuya geçirdiğimiz için banyo yapamadığından da huzursuzdu bence.Doktorumuz aşının fazla yan etkisi olmaz filan dedi ama bence 4-5 gün çekti o huzursuzluğu.
Evet ya bencede uzun oluyor. Yavrum fena ağlıyor. Daha veremi vurulmadık salı günü de o var. Eyvahlar olsun🥺

Eklentiler

• IMG20250116221442.jpg
    IMG20250116221442.jpg
    187 KB · Görüntüleme: 5
Benimki de çok lafçı 😅benim de aynen bir süre sonra bitiyor kitap okuyorum bende ama hikaye kitabımı alsam ki çok mu erken o oyun matını bilemedi sesin geldiği yeri görmek istiyor
valla esim almis bugün aynali dokupu kitaplardanbyarin onlari gistericem benim bile oynayasim geldi cok guzeller :Dd

Back