2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar aranızda grip geçiren var mı ne yaptınız? Meyve çayı içiyorum bol su ilikli çorba falan ama ilaç alamayınca malum hırpalıyo bide 16 aylık bi bebeğim var oda öksürmeye başladı maskeyle geziyorum ama nafile 🫤
Bnmde bgn boğazlarım çok ağriyor ne iyi geldi size balli sütte ii gelebilir

Bnmde bgn boğazlarım çok ağriyor ne iyi geldi size balli sütte ii gelebilir
Çok fazla sıcak tüketmemeye çalışıyorum boğazım kızarmış sıcak aksine daha da tahriş ediyo ılık ve oda ısısında şeyler içiyorum ama henüz bişey fayda etmedi malesef öksürmekten karnım sırtım ağrıyo

Çok fazla sıcak tüketmemeye çalışıyorum boğazım kızarmış sıcak aksine daha da tahriş ediyo ılık ve oda ısısında şeyler içiyorum ama henüz bişey fayda etmedi malesef öksürmekten karnım sırtım ağrıyo
Bal limon suyu ılık su üçünü karıştır iç canım ben öyle yendim üç kere grip oldum hamilelikte balgam olunca da doktorum bir kereye mahsus yap demişti cevizin iç kısmında zar varya onu kaynat iç demişti oda balgamı sökmüştü

yarın 37+3 oluyorum.muayene olacagım sezeryan olacak gün alacagım büyük ihtimalle. inşallah cumaya gün verir kendimi cumaya hazırladım. artık sabrım gelmiyor bebeğime kavusmak istiyorum onu gormek koklamak istiyorum.😍
Hayırlısı olsun inşallah.
galiba sizle yakınız.
Bende 37 haftalığım şuanda.
😃😀

yarın 37+3 oluyorum.muayene olacagım sezeryan olacak gün alacagım büyük ihtimalle. inşallah cumaya gün verir kendimi cumaya hazırladım. artık sabrım gelmiyor bebeğime kavusmak istiyorum onu gormek koklamak istiyorum.😍
Öyle oluyor değil mi yaa 🙈 ben normal olsun diye bekliyorum ama bir an önce de almak istiyorum kucağıma 🫠

Ben de normal doğum istiyorum ben de sizin gibi kendi annemlere bile açılmam 7 cmlere falan geldiğinde söylemeyi düşünüyorum normal doğumda ne kadar süreceği belli olmuyor o ağrıyla stresle kalabalık istemem başımda gibi geliyor.

Kayınvalidelerinize şok oldum kızlar yaa. Benim eşimin ailesi de tam tersi bir garipler 9 ay boyunca evime bir kez bile gelmediler. Aynı semtte birbirimize yakın oturuyoruz diyebilirim. Aile ilişkileri bir garip alışkın olduğumuz gibi değiller. Her işimi kendim yaptım hala yapıyorum. Beklentim yok aslında kimseden, her dk kapıma gelip canımı sıkan bir kayınvalide olmasındansa böyle ilgisiz alakasız olması daha iyi ama yine de insanın ağrına gidiyor, çevremdeki arkadaşlarımın anne gibi ilgili kvlerini görüyorum, bir soğudum. Umarım eşimle aramı açmaz bu durum.:KK43:
Bosver en iyisi el gibi olsunlar
Benim de aynılar sen ne kadr içten samimi olsan da bi soğuklar

Oyyy seninle aramzda 1 gün var🥰 ama senin sezeryan ise benden önce kavuşacaksn evladına🥰😀🧿
İnşallah sağlıkla al, alalım evlatlarımızı🥰

İyi akşamlar. Raporla ilgili yazışılmış. Ben de bir bilgi vereyim dedim. Benim yarın 37+0. Ve Dr raporunu elden al ve mem e ver dedi. 37+1 bile olmuyormuş 37 itibariyle sisteme düşüyormuş ve elden raporu çalıştığımız kuruma iletmemiz gerekiyormuş. Ben o yüzden yarın hem rapor alacağım hem nst ye bağlanacağım

Hepimizin sıkıntıları arttı. Umarım hepimiz kolaylıkla geçiririz bu süreci. Sağ salim kucaklarız evlatlarımızı. Bu arada şükrediyorum güzel zamanlara denk geldi hamileliğimiz. Yazın rahat rahat giyindik fazla sıcağa denk gelmedi son aylarımız. Şimdi ne giyeceğimi şaşırıyorum iyi ki 9 ay öyle geçmedi diyorum

İyi akşamlar. Raporla ilgili yazışılmış. Ben de bir bilgi vereyim dedim. Benim yarın 37+0. Ve Dr raporunu elden al ve mem e ver dedi. 37+1 bile olmuyormuş 37 itibariyle sisteme düşüyormuş ve elden raporu çalıştığımız kuruma iletmemiz gerekiyormuş. Ben o yüzden yarın hem rapor alacağım hem nst ye bağlanacağım
Ben 657ye tabiyim ve kendi sicil personelim hiç bişey yapmana gerek yok dedi. Sizin özel sektör mü

Hepimizin sıkıntıları arttı. Umarım hepimiz kolaylıkla geçiririz bu süreci. Sağ salim kucaklarız evlatlarımızı. Bu arada şükrediyorum güzel zamanlara denk geldi hamileliğimiz. Yazın rahat rahat giyindik fazla sıcağa denk gelmedi son aylarımız. Şimdi ne giyeceğimi şaşırıyorum iyi ki 9 ay öyle geçmedi diyorum
Evet canm elbiseler ile geçirdk rahat rahat:)
Şimdi salaş gömleklerimden bazısı oluyor yine de şükür 😀

Ya i çalışamaz raporu mu alacağız birde

X