2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bende öyle yapayım bari evet çok lüzumsuz şeyler vardı geçen baktimda
İnşallah yeter ya 1 hafta falan sonra göbek bağı düşüyor dediler o zamana kadar idare ederiz diye düşünüyorum bende

Bende öyle yapayım bari evet çok lüzumsuz şeyler vardı geçen baktimda
İnşallah yeter ya 1 hafta falan sonra göbek bağı düşüyor dediler o zamana kadar idare ederiz diye düşünüyorum bende
Ederiz ederiz zaten onları giyse giyse 1 hafta giyer pek küçükler sanki. bak ben refakatçi için de çarşaf koydum ne bilim bana gerekli geldi internette görmemiştim aklında olsun

Benim kızım da iri bir bebek maşallah 40 I falan beklese 4 ü bulur sanırım bakalım kaç kilo doğacak

Ben de üniversite hastanesine gidiyorum canım. Üniversite de ki doktorum istemedi benden de hiç nst 34 üm şu an devlete de gidiyorum aynı zamanda o istiyor ama
Üniversite hastanesi ile devlet hastanesi ölçümleri aynı mi canım ya bn dün bu ölçümlerle ilgili şoka uğradim da

Ay bende 38+1 im babasıyla aynı gün 29 ekimde geliyor kızçem yani hep içerde olmak daha iyi derler ama bence gelsin diyorum biran önce. Bilmiyorum onun pıtpıtlarını ayaklarını birlikte ettiğimiz bu dansı özleyeceğim , ama kendi bedenimi çok özledim. İkimizde sağlıkla düzenimizi oturtalım istiyorum. Hem bildiğim kadarıyla 38 sonrası gelişim için çok büyük fark yok.

Üniversite hastanesi ile devlet hastanesi ölçümleri aynı mi canım ya bn dün bu ölçümlerle ilgili şoka uğradim da
Canım boyu normalden uzun duruyor dedi devletin cihazı ölçemedi tm 2200 ölçtü kilosunu üniversite de doktorumun cihazı baya iyiydi evet dedi 2200 50 cm olmuş dedi ikisi de aynı ölçtü

Benim 29 Ekim düşüncesi bitti 1 Kasım I uygun gördü doktorum 39 da alalım ilk gebelikte bu şekilde alıyorum 2. Sezeryana incelme durumu falan olduğu için erken alıyorum dedi

Ederiz ederiz zaten onları giyse giyse 1 hafta giyer pek küçükler sanki. bak ben refakatçi için de çarşaf koydum ne bilim bana gerekli geldi internette görmemiştim aklında olsun
Ama bak o iyi fikirmis gerçi benim eşim kalacak büyük ihtimal erkeklerde pek o tarz şeylere dikkat etmez ama olsun
Havlu falan koyacam her ihtimale karşıda genede dediğin gibi çarşaf koyayım
Annemde peçete kağıt havlu falan köy demişti orda olmazsa diye seninde aklında bulunsun kuzu

Kızlar iki gündür sağ kasigimda batma oluyor böyle o nokta yanıyor gibi yaşayaniniz varmı 35 haftaligizz

Canım boyu normalden uzun duruyor dedi devletin cihazı ölçemedi tm 2200 ölçtü kilosunu üniversite de doktorumun cihazı baya iyiydi evet dedi 2200 50 cm olmuş dedi ikisi de aynı ölçtü
Ya bnm devlette geçen cuma 2600 cikti eğitim araştirma da da dün 2200 dedi neye göre bu şekilde cikti anlamadık

4 Kasımda benim bir sonraki muayenem 37. haftamda oluyor. Her muayenede ultrason yapmıyorlar burda
Ya valla biz de ne doktor ne ben ana dilimizde konuşmadığımız için belki iletişimde kayıplarımız oluyordur bilmiyorum ama büyük bir bebek diyor her seferinde.
Ay bana da haber verin muayeneden sonra ne diyecek doktorunuz.

Ya bnm devlette geçen cuma 2600 cikti eğitim araştirma da da dün 2200 dedi neye göre bu şekilde cikti anlamadık
Cihazdan cihaza değişiyor diye biliyorum onu geçtim aynı cihazla aynı kişi ölçtüğünde bile 5 dakika arayla iki farklı değer söylüyorlar. Eğer doktor normal her şey yolunda diyorsa bence rakamlara çok da takılmamak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…