Bende öyle yapayım bari evet çok lüzumsuz şeyler vardı geçen baktimdaBende doktor senin oğlan beklemez deyince hemen indirttim valizi. O beyaz zaten küçük oluyor herhalde göbek bağından dolayı ondan istedi benden bende 3 tane aldım öyle çok almadım . İnternete girdim baktım ben bir sürü liste var bazısı abartı kendim he bu gerekli yok bu gereksiz diye diye valizi doldurdum
Evet kızım kasımı yakaladıKıyamam sıkışmış senin prenses deseneoy maşallah maşallah kasım annesi olup 1 kasımda doğması ne güzel
Ederiz ederiz zaten onları giyse giyse 1 hafta giyer pek küçükler sanki. bak ben refakatçi için de çarşaf koydum ne bilim bana gerekli geldiBende öyle yapayım bari evet çok lüzumsuz şeyler vardı geçen baktimda
İnşallah yeter ya 1 hafta falan sonra göbek bağı düşüyor dediler o zamana kadar idare ederiz diye düşünüyorum bende
Benim kızım da iri bir bebek maşallah 40 I falan beklese 4 ü bulur sanırım bakalım kaç kilo doğacakYaaa evet bide kutlamalara karışır gönlünce kutlayamaz eğer seçme şansın varsa sonrasına veya öncesine seç. Tabi ki anne karnı en güvenli yer onun için ama benim görüşüm eğer 3kg oldu veya geçtiyse ciğerleri iyi durumdaysa sezaryen olabilir. Bide son zamanlarda artık ultrasonda net kg söyleyemiyor 36+6da doğdu oğlum ultrasonda 3kg görünüyordu ama 3.5kg doğdu. Müdahalesiz doğdu bide gelişimini tamamlamış diretmedik ilaçla beklesin biraz diye ki tam zamanı beklese 4kg geçerdi bile doğuramazdım
Üniversite hastanesi ile devlet hastanesi ölçümleri aynı mi canım ya bn dün bu ölçümlerle ilgili şoka uğradim daBen de üniversite hastanesine gidiyorum canım. Üniversite de ki doktorum istemedi benden de hiç nst 34 üm şu an devlete de gidiyorum aynı zamanda o istiyor ama
Aynı ilaç aldım şimdilik azaldı kasılmalar iyi geldi gibiCnm sancin kac cikti hangi ilac verdi ismi nedir bende 31+5 im sancim ve kasilmam cikdi nidicard verdi engellermi acaba erken dogum riskim oldunu soyledi aralik annelerindeyim ben
Ay bende 38+1 im babasıyla aynı gün 29 ekimde geliyor kızçemBenim kontrol 16:30 da zaman geçmiyorrr çok merak ediyorum kilosu boyu durumu nasıl diye birde tarih seçeceğiz 29 ekimden sonra bir gün aslında ben 29 Ekim istiyordum cumhuriyet kızı oldun diye ama doğum gününde hiç okulda olamayacak o hevesle heyecanla gidemeyecek diye ikilemde kaldım birde en etken 29 Ekim diyor doktor 38+3 günlük oluyor sizce ne kadar geç o kadar iyi mi yoksa geliştiği zaman çıksın beklemeye gerek yok gözünün önünde dursun mu çok kararsızım
Canım boyu normalden uzun duruyor dedi devletin cihazı ölçemedi tm 2200 ölçtü kilosunu üniversite de doktorumun cihazı baya iyiydi evet dedi 2200 50 cm olmuş dedi ikisi de aynı ölçtüÜniversite hastanesi ile devlet hastanesi ölçümleri aynı mi canım ya bn dün bu ölçümlerle ilgili şoka uğradim da
Benim 29 Ekim düşüncesi bitti 1 Kasım I uygun gördü doktorum 39 da alalım ilk gebelikte bu şekilde alıyorum 2. Sezeryana incelme durumu falan olduğu için erken alıyorum dediAy bende 38+1 im babasıyla aynı gün 29 ekimde geliyor kızçemyani hep içerde olmak daha iyi derler ama bence gelsin diyorum biran önce. Bilmiyorum onun pıtpıtlarını ayaklarını birlikte ettiğimiz bu dansı özleyeceğim , ama kendi bedenimi çok özledim. İkimizde sağlıkla düzenimizi oturtalım istiyorum. Hem bildiğim kadarıyla 38 sonrası gelişim için çok büyük fark yok.
Ah sonradan okudum mesajlarınızı, sağlıkla gelsin yavrunuzBenim 29 Ekim düşüncesi bitti 1 Kasım I uygun gördü doktorum 39 da alalım ilk gebelikte bu şekilde alıyorum 2. Sezeryana incelme durumu falan olduğu için erken alıyorum dedi
Bende suan iyi gibi inslh iyi gelir daha cok erken bizim icinAynı ilaç aldım şimdilik azaldı kasılmalar iyi geldi gibi
Ama bak o iyi fikirmis gerçi benim eşim kalacak büyük ihtimal erkeklerde pek o tarz şeylere dikkat etmez ama olsunEderiz ederiz zaten onları giyse giyse 1 hafta giyer pek küçükler sanki. bak ben refakatçi için de çarşaf koydum ne bilim bana gerekli geldiinternette görmemiştim aklında olsun
Gunde kac kere iciyorsun cnm bana sabah aksam dediAynı ilaç aldım şimdilik azaldı kasılmalar iyi geldi gibi
Evet benim hep sağımda. Birde vajinamın sağ üstü deli gibi baskıyla acıyor. Dr a sordum bebek baskı yapıyor normal dedi. Son günler cidden zormuşKızlar iki gündür sağ kasigimda batma oluyor böyle o nokta yanıyor gibi yaşayaniniz varmı 35 haftaligizz
Aminnn. İnşallah hepimizin kuzucukları sağlıcakla gelsinAh sonradan okudum mesajlarınızı, sağlıkla gelsin yavrunuz
Benimde 2 gündür aynı gün içinde çok batma oluyor kramp giriyor 35 im bendeKızlar iki gündür sağ kasigimda batma oluyor böyle o nokta yanıyor gibi yaşayaniniz varmı 35 haftaligizz
Ya bnm devlette geçen cuma 2600 cikti eğitim araştirma da da dün 2200 dedi neye göre bu şekilde cikti anlamadıkCanım boyu normalden uzun duruyor dedi devletin cihazı ölçemedi tm 2200 ölçtü kilosunu üniversite de doktorumun cihazı baya iyiydi evet dedi 2200 50 cm olmuş dedi ikisi de aynı ölçtü
4 Kasımda benim bir sonraki muayenem 37. haftamda oluyor. Her muayenede ultrason yapmıyorlar burdaBen de 31+5te kontrole gittim ve 2100dü bana biraz ileride dedi iri bebek demedi neden acaba. Bu pazartesi randevum vardı arayıp çarşambaya ertelediler tam 35.haftada gitmiş olacağım yani. Ay meraktan ölüyorum kaç kilo oldu noldu boyu kaç, çatı muayenesi olacağım neler olacak sabırsızlıkla beklerken bi de 2 gün muayenemi erteledilersizin muayene ne zaman
Cihazdan cihaza değişiyor diye biliyorum onu geçtim aynı cihazla aynı kişi ölçtüğünde bile 5 dakika arayla iki farklı değer söylüyorlar. Eğer doktor normal her şey yolunda diyorsa bence rakamlara çok da takılmamak gerekiyor.Ya bnm devlette geçen cuma 2600 cikti eğitim araştirma da da dün 2200 dedi neye göre bu şekilde cikti anlamadık