2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım yazmış arkadaşlar zaten ama bana da Dr göbek düştükten sonra demişti. Göbeğin tam kurumasını beklemek gerekiyor.

Ya canım gözün aydın🥹 İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına, en güzel şekilde geçirirsiniz o anı 🙏🏻 Senin de vardı baya aslında ama nasıl da öne geçtin ☺️
Canım alt ast değerlerim çok yükselmiş safra ve karaciğer yağlanmasına bağlı olarak asiti bebeğe zarar verir dedi doktor o yüzden alalım dedi 36+6 da alacak

Ah ya, bende şu an tekim ama 2 çocukla eminim çok daha zordur. Hangi birine koşsaniz yetişmek zordur, artık eşine daha da yük düşüyor size de yardımcı olsun🌻 evet öyle Allah yardımci olan herkesten razı olsun♥️
Aynn canm annem gidince bakalım ne yapacağım hele işe başlayınca ne olacak göreceğiz Allah yardımcımız olsun sağlıkla büyüsünler uzun ömürleri olsun da inş

Birde kızlar ben beneğe hala banyo yaptırmadım ilk 5 gün zaten sağ kulak işitmeden geçmediği için yaptırmayın dediler birde aminyon sıvısındaki tabaka varya beyaz o bağışıklık açısından çok iyi diye kadın doğumcum da banyo yaptırma dedi 5. Gün kontrolünde de banyo yaptırabilirsin dedi artık çoçuk dr ama ben kararsız kaldım yaptırmadım daha göbeğini bekleyeceğim sanırım siz hemen yaptırdınız mı yaptıracak mısınz
Canm bende göbeğin düşmesini bekledim düştü hatta 2 3 gun daha bekledik sonra banyosunu yaptrdik

Allah razı olsun annenden♥️ benim annem gelemedi ama kayınvalidem günlerdir yanımdaydı, 10 gündür falan yalniziz kızımla başta çok korktum ama kendime bile inanamadigim şekilde soğukkanlı olabiliyorum sanırım annelik çoktan yüklenmişti beynime ruhuma.
İlk çocuk mu sizin yani tecrübe varmiydi benmde annem kayinvalidem var yanmda 1 aylık olacak ama sanki bakamayacakmisim gibi geliyor yada daha iş başa düşmediği için öyle düşünüyorum

İlk çocuk mu sizin yani tecrübe varmiydi benmde annem kayinvalidem var yanmda 1 aylık olacak ama sanki bakamayacakmisim gibi geliyor yada daha iş başa düşmediği için öyle düşünüyorum
Benimde ilk çocuk başta bana da öyle geliyordu hatta yavrum ağlayınca bende ağlıyordum. Mesela şu an sattlerdir uyutmaya çalışıyorum gazı olduğu için uyumuyor ama bir şekilde geçiyor zaman, sabredicez bol booool

Yer silebiliyor musun ya ben pertim çıkar

Siliyorum otura kalka vallahi hayırlısıyla gelsin artık dye karnım çok rahatladı asagıda ama gelmiyor ince ince baskı sızı hissediyorum altta kasıklarda ama yok hele karnım bildiğin artık bebek heryerini hissediyorum sığamıyor

Irmak 🤔vallahi beni düşündürdün senle aynıyız bende cumaya kontrole gideceğim böyle olmayacak en iyisi içim rahatlar yada nst ye falan sokarlar bi 38+4 üm tam 38 de kapımı çaldı kaçtı herhalde bu bebe ☺️bi gidiyim ben suyuna falan bişey der yine

X