Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

5 dozu tamamladım 9 yıl önce 🤪 Şimdi aşı olmaya niyetim yok açıkçası. Covid aşısı dediler çalışanları mecbur yaptırmak zorunda bıraktılar aşı sonrası hastanede baygınlık geçirdim tansiyonum 21 e çıktı hiper tansiyon hastası oldum. O yüzden aşılara sıcak bakamıyorum artık.
Ayy cok zordu o baskilarla insanlarin diretememesi ve mecbur aşı olmalari 😐 biz olmadik cvid aşısı. Sana da cok gecmis olsun. Tansiyon hastasi mi etti seni gerçekten 😒 bende dr görüşü alcam bakalm sonra karar veririm galiba. Tetanoza cokta sicak bakmiyor gibiyim bakalim neler olacak.
Bej fetal dna yaptırmayacağım ama hastaneden aldığım doğum paketinin içerisinde eğer yaptırırsam %15 indirimli yaptıracağım ibaresi vardı sözleşmede. Fiyatlarda ki değişkenlerin sebebi bu tarz bilmediğimiz anlaşmalar olabilir.
Hastaneyle anlasmalari olunca soyluyorlar zaten canim direkt. Eurofins in vardi mesela benim hastanemle 385 euro dedi. Ama ben firmayi tercih etmedim o nedenle yaptirmayacam oraya.

Aynen aynen biliyoruz nedenini.. plus paket ile full paket arasında 60 dolar var olmuşken amaaann. Dr un dediği olsun dedik.. dedikte iste güzel keriz yerine koyuyorlar valla 😃
Bana verdigi fiyatta 100 dolar fark vardi 😂 dedigin gibi amaan olsun yeter ki sonuc temiz gelsin düşüncesindeyiz artik.

Ya dediğim gibi şimdi 2 taraf oldu herkes. Kimin içine ne siniyorsa. Normalde fikirde belirtmem ama herkes söyleyince yaptirmayanlar yalniz kalmasın diye bende belirtmek istedim 😁
yoksa kimseyi etkilemek istemem😊
Ilk mesajinda da o kadar haklisin ki gercekten cvid asilari yüzünden ne sıkıntılar ne dertler yasandi. Biz ailece olmadik onu allahtan. Ama olan sayisi cogunlukta Allah hepimize saglik versin. Dedigin gibi ikiye bölünmüş durumda drlar da. Bende biraz daha arastirip oyle karar vercem. Yekten tamam olurum aşı diyemiyorum. En azindan tetanoz aşısı için. Dr gerekli derse olurum ama. O kadar katı degilim. Sadece hamileyken vurdurmak aşıyı o korkutuyor biraz beni. Ne bileyimmm.

grubumuz her geçen gün büyüyor 🌸 kaç kilo aldınız?? Ben 13. Haftayı bitirdim. 2.5- 3 kilo arası almışım. Göbeğim çıkmaya başladı. Eski pantalonlarım olmuyor. Hamile pantalonu aldım onları da baya büyük almışım 😅 sizde durumlar nedir?
Göbüşlenmeye basladik grupca🥰😂 ben kilo almadim henüz canim. Hatta eksi 1 kg oluyor sonra normal güncel kiloma geliyorum. O arada gidip geliyorum. Ama biraz kilom vardi zaten hamişlikten önce de. Vermem gerek aslinda normalde ama tabiki simdi yeme zamani diyet zamani degil 😂 ilk 3 ayı kilo almadan atlatmis olcam iinsallah. Diger aylarda da cok almazsam mük olur. Benim yalnizca 1 pantolonum oluyor o da epey yüksek bel de ondan. Onun dışında olmuyor. Hep lastikli pantolonlari tercih ediyorum. Bir tane aldim hamis pantolonu henüz giymedim ama cok rahatmis yaa 😂

grubumuz her geçen gün büyüyor 🌸 kaç kilo aldınız?? Ben 13. Haftayı bitirdim. 2.5- 3 kilo arası almışım. Göbeğim çıkmaya başladı. Eski pantalonlarım olmuyor. Hamile pantalonu aldım onları da baya büyük almışım 😅 sizde durumlar nedir?
2 kilo aldım 12+4üm. Toplam 10 kilo ile kapatmagı hedefliyorum. İlk trimesterdan sonra daha dikkatli olurum en azından bulantı daha da hafifler.
Özelde degil canimcim bu muayene 🙃 devlette. Ben fetal dna yaptiracagim icin zaten Özelde 2li taramaya gerek yok dedi doktorum. Devlete gidiyorum birde ek olarak devlette eşleri almiyorlar. Özelde tabiki aliyor doktor 😂 senin gittigin devlet aliyor mu bilmem ama benim gittigim devlet koridorda bile erkege tahammul edemiyor hemen kovuyorlar 😂
Aaa sıkışık mi olmak gerekiyor bak bunu bilmiyordum. Cok iyi oldu söylediğin. Gerci surekli geliyor ama olsun ben tedbirli gideyim 🥰
İlginçmiş benim özelde devlette de eşim gelip giriyo sıkıntı çıkarmıyorlar. Ama belki şikayet edildi ise ondan yapıyolardır bazen içerideki çıkmadan bi sonrakini çağırıyorlar çünkü. Bana
Kızlar benim acaip derecede cips yiyesim var.oyle böyle değil Doritos var ya yeşil dışlı o bide peynir soganlı🤤of neden zararliki güzel şeyler
Ayy ilk hamileliğimde deli gibi aşermiştim züber bu kadar popüler değildi ya da ben bilmiyodum 🤣 minik paketlerden alıp içinden 1 tane yedim dra da söyledim. Tekrarı olmazsa sevinirim dedi 😂😂😂 arkadaşımın Dru çok canın istiyosa züberden yiyebilirsin demişti

X