Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Ben bugün artık alışveriş işinden sıkıldım ve her şeyi almaya karar verip aldım onlarca sipariş var gelecek :-D
Gümüş kapak ve emzirme yastığı almadım ama memelerin hava alması lazım ve normal yastık da iş görür diye düşünüyorum

Ben bugün artık alışveriş işinden sıkıldım ve her şeyi almaya karar verip aldım onlarca sipariş var gelecek :-D
Gümüş kapak ve emzirme yastığı almadım ama memelerin hava alması lazım ve normal yastık da iş görür diye düşünüyorum
Gümüş kapak konusunda ben de hala kararsızııımmm almadııım
Onunda cırt cırtları çabuk ayrılıyor bendeki😄
Ayrı ayrı kullansan işte

Günlerdir bebek arabası araştırıyorum ama hâlâ çok kararsızım. İndirimdeyken halletmek istiyorum, kabin boy bebek arabası önerebilir misiniz 🌸 siz aldıysanız ne aldınız, memnuniyeti yüksek olanlar hangileri paylaşırsanız çok sevinirim

Günlerdir bebek arabası araştırıyorum ama hâlâ çok kararsızım. İndirimdeyken halletmek istiyorum, kabin boy bebek arabası önerebilir misiniz 🌸 siz aldıysanız ne aldınız, memnuniyeti yüksek olanlar hangileri paylaşırsanız çok sevinirim
Ailelerimizden uzakta yaşıyoruz ara ara uçak yolculuğu yapmamız gerekecek bu sebeple kabin boy düşünüyorum ama çift yönlü seçenek çok da fazla yok sanki travel olup hafif olanlara mı yönelsem bilemiyorum bebek arabası konusu zormuş 🤦🏻‍♀️😄

Merhaba herkese bebek arabası seçme sürecindeyiz biz de bir türlü karar veremedik . Önerileriniz var mı? Bir de travel sistem mi, kabin boy mu yoksa baston mu ilk hangisi alınıp uzun zaman kullanılır?. Bir de puset ne kadar süre kullanılıyor , oto koltuk ne zaman kullanılmaya başlıyor?

Canım ben n11 den aldım indirim vardı iki gün önce. Bir de yeni üye olursan ekstra kupon veriyor. 🥰

Yaa şeker yüklemesi galiba benden de isteyecek doktorum haftaya 24 oluyorum ben de. Bu arada ben de on civarında aldım kilo yalnız değilsin 😁
Benden istemeyecegini soyledi seker cihazi aldirmisti bir de her ay tahlille takip ediyoruz zaten gerek yok dedi

emzirme yastığı zaten öyle çok da pahalı bi şey değil ya ihtiyaç olacaksa alınabilir bence. n11 e bebek mağazasından 189tl ye geldi bana indirim kodu ile. baya da büyük. annemlere gönderdim bana gelmiş olsa resmi atardım dün geldi

#reklamdeğil

emzirme yastığı zaten öyle çok da pahalı bi şey değil ya ihtiyaç olacaksa alınabilir bence. n11 e bebek mağazasından 189tl ye geldi bana indirim kodu ile. baya da büyük. annemlere gönderdim bana gelmiş olsa resmi atardım dün geldi

#reklamdeğil
yani yeni hesap açıldığında 100tl,150tl vs gibi kod veriyor. o kodla bilindik mağazalardan alışveriş yaparak emzirme yastığı alabilirsiniz uyguna. çünkü normalde pek kullandığım bi site değil çok fazla satıcı var biraz marka dışında satıcılara güvenmek sıkıntı geliyor bana

Prego solo aldım ben, hem kabin boy hem travel diye geçiyor

Kraft Kenya modeli alacağım ben. 2025 model ama tanıtım için getırmısler. Civil de anlatıldı. Puseti ayrıca oto koltuğu oluyor. Çok hafıf çok kıbar. Ben yarın alacağım nasip olursa. Bir bakın derim.

X