- 15 Şubat 2024
- 2.450
- 3.268
- 33
Canım alt ast değerlerim çok yükselmiş safra ve karaciğer yağlanmasına bağlı olarak asiti bebeğe zarar verir dedi doktor o yüzden alalım dedi 36+6 da alacakCanım yazmış arkadaşlar zaten ama bana da Dr göbek düştükten sonra demişti. Göbeğin tam kurumasını beklemek gerekiyor.
Ya canım gözün aydınİnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına, en güzel şekilde geçirirsiniz o anı Senin de vardı baya aslında ama nasıl da öne geçtin
Benimde Salı günü alacaklar gelmezseDarısı başımıza sağlıcakla inşallah. Ben de salı gününe kadar beklicem gelmese gidip suni sanciyi verecekler
Aynn canm annem gidince bakalım ne yapacağım hele işe başlayınca ne olacak göreceğiz Allah yardımcımız olsun sağlıkla büyüsünler uzun ömürleri olsun da inşAh ya, bende şu an tekim ama 2 çocukla eminim çok daha zordur. Hangi birine koşsaniz yetişmek zordur, artık eşine daha da yük düşüyor size de yardımcı olsunevet öyle Allah yardımci olan herkesten razı olsun
Valla hiç bilmiyorum, hatta bugün 37+6 yım, Nst istemeyecek misiniz dedim gerek yok dediAllah Allah neden ki kuzum
Canm sağlıkla gelsin çok geçmiş olsunCanım alt ast değerlerim çok yükselmiş safra ve karaciğer yağlanmasına bağlı olarak asiti bebeğe zarar verir dedi doktor o yüzden alalım dedi 36+6 da alacak
Canm bende göbeğin düşmesini bekledim düştü hatta 2 3 gun daha bekledik sonra banyosunu yaptrdikBirde kızlar ben beneğe hala banyo yaptırmadım ilk 5 gün zaten sağ kulak işitmeden geçmediği için yaptırmayın dediler birde aminyon sıvısındaki tabaka varya beyaz o bağışıklık açısından çok iyi diye kadın doğumcum da banyo yaptırma dedi 5. Gün kontrolünde de banyo yaptırabilirsin dedi artık çoçuk dr ama ben kararsız kaldım yaptırmadım daha göbeğini bekleyeceğim sanırım siz hemen yaptırdınız mı yaptıracak mısınz
İlk çocuk mu sizin yani tecrübe varmiydi benmde annem kayinvalidem var yanmda 1 aylık olacak ama sanki bakamayacakmisim gibi geliyor yada daha iş başa düşmediği için öyle düşünüyorumAllah razı olsun annendenbenim annem gelemedi ama kayınvalidem günlerdir yanımdaydı, 10 gündür falan yalniziz kızımla başta çok korktum ama kendime bile inanamadigim şekilde soğukkanlı olabiliyorum sanırım annelik çoktan yüklenmişti beynime ruhuma.
Benimde ilk çocuk başta bana da öyle geliyordu hatta yavrum ağlayınca bende ağlıyordum. Mesela şu an sattlerdir uyutmaya çalışıyorum gazı olduğu için uyumuyor ama bir şekilde geçiyor zaman, sabredicez bol boooolİlk çocuk mu sizin yani tecrübe varmiydi benmde annem kayinvalidem var yanmda 1 aylık olacak ama sanki bakamayacakmisim gibi geliyor yada daha iş başa düşmediği için öyle düşünüyorum
Yer silebiliyor musun ya ben pertim çıkar
Bende iki kere nst ye girdimBenim gibi hiç Nst siz doğuma girecek olan yok mu yabenim Dr Nst ye hiç gerek görmedi, 39+1 de sezeryan olacağım inşallah
İlk defa duydum kuzum ya ama vardır heralde doktorunda bir bildiğiValla hiç bilmiyorum, hatta bugün 37+6 yım, Nst istemeyecek misiniz dedim gerek yok dedi
Kaçıncı haftadasın canım?Kızlar suyum geldi hastanedeyiz şimdi. Dualarınızı esirgemeyin
Canm bnmde bu saatlerde gelmisti suyum 2.24 de oğlum doğmuştu inşallah sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın canm bebeğiniKızlar suyum geldi hastanedeyiz şimdi. Dualarınızı esirgemeyin
Allah razı olsun inşallah canım benim. Suni sancı başlanacak şimdiCanm bnmde bu saatlerde gelmisti suyum 2.24 de oğlum doğmuştu inşallah sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın canm bebeğini
Peki dün gece nasıldı kaşınmaların canım? Hastanedeydin zaten dimi?Canım alt ast değerlerim çok yükselmiş safra ve karaciğer yağlanmasına bağlı olarak asiti bebeğe zarar verir dedi doktor o yüzden alalım dedi 36+6 da alacak