2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım alt ast değerlerim çok yükselmiş safra ve karaciğer yağlanmasına bağlı olarak asiti bebeğe zarar verir dedi doktor o yüzden alalım dedi 36+6 da alacak

Aynn canm annem gidince bakalım ne yapacağım hele işe başlayınca ne olacak göreceğiz Allah yardımcımız olsun sağlıkla büyüsünler uzun ömürleri olsun da inş

Canm bende göbeğin düşmesini bekledim düştü hatta 2 3 gun daha bekledik sonra banyosunu yaptrdik

İlk çocuk mu sizin yani tecrübe varmiydi benmde annem kayinvalidem var yanmda 1 aylık olacak ama sanki bakamayacakmisim gibi geliyor yada daha iş başa düşmediği için öyle düşünüyorum

İlk çocuk mu sizin yani tecrübe varmiydi benmde annem kayinvalidem var yanmda 1 aylık olacak ama sanki bakamayacakmisim gibi geliyor yada daha iş başa düşmediği için öyle düşünüyorum
Benimde ilk çocuk başta bana da öyle geliyordu hatta yavrum ağlayınca bende ağlıyordum. Mesela şu an sattlerdir uyutmaya çalışıyorum gazı olduğu için uyumuyor ama bir şekilde geçiyor zaman, sabredicez bol booool

Yer silebiliyor musun ya ben pertim çıkar

Siliyorum otura kalka vallahi hayırlısıyla gelsin artık dye karnım çok rahatladı asagıda ama gelmiyor ince ince baskı sızı hissediyorum altta kasıklarda ama yok hele karnım bildiğin artık bebek heryerini hissediyorum sığamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…