Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yok ama yazdigin cevapta aşı yaptirmayacak ve karşıtı olan biriyle konuşuyor gibi yazmışsın. Aksine bilimden uzaklaşınca ne kadar kötü seyler oluyor hepimiz bunu bilecek kadar bilgiliyiz burda diye düşünüyorum 🙂
Elbette burda konustugumuz her konu gibi bu konuda doktorumuzla ilerleyecegimiz bir konu. Diger konular gibi birbirimizden fikirler aliyoruz.
Neyse birbirimizi yanlış anlamış olabiliriz sağlık olsun 🌸
Tabi ki canım ama niyetim öyle bir şey değildi. Herkes burda belli bir bilinç sahibi. Yüzyüze konuşmadığımız için yazı dilinde kelimeler yanlış anlaşılabilir. Hormonlarımız da var 🤣 yapıp yaptırmamak sen ve doktorun arasında tabi ki. Daha bunun tetanoz aşısı var şeker yüklemesi var var da var 🤣 daha çok fikir ayrılığına düşeceğiz yeter ki kalp kırmayalım 😊

Ben tüm dozları tamamladım 2 çocuğumda. Bir kaç gün önce sağlık ocağına gittim orada ki hemşire ameliyata gireceksin tedbiren bir doz daha yapalım zararı yok dedi 🤣 Tabii dozları tamamladığım için yaptırmayacağım artık 😅
Ah canim ya bir tanidigima 5 doz demislerdi sana kac doz vurdular bilmiyorum da 🙄 anlamadigim sekilde normal dr a sordugunda arkadasim, olmasanda olur demis. Ama saglik ocagindaki hemsire mi ebe mi artik bilmiyorum da surekli arayip haftalarca aşı ol hadi gel diye darlamisti 😂

Ben Acıbadem’e gidiyordum sonradan Liv e geçtim. İstanbul. Bugün akşam eşime arattım bu sefer Acıbadem dr unu söyledim fiyat daha da arttı.. sonra neyse kendi dr umu söyledik.. 540 dolar dan asagiya inmedi:) yarın öğleden sonra kısmet olursa eve gelecekler kan vereceğim.. 480 dolara normal plus paket vardı, ama bizim dr full önerdiği için onu yaptırcaz.. sağlıkla sonuçlansınlar da varsın kazıklanalım 😃😃
Hahahahah😂😂 ya seviyorum bu surecteki kerizligimizi 😂 farkindayiz yani bizim ustumuzden para kazanıyorlar. Ama yapacak bisey yok canı sagolsun yesin evladim modundayiz 😂😂 benim görüştüğüm panorama yetkilisi bana en full paketi hic yapmiyoruz nerdeyse gereksiz pahali hic gerek yok plus paket yeterli demisti. Sizin doktor niye full paketi istedi acaba. Gerci belli biliyoruz cevabi 🤦‍♀️😂

Tabi ki canım ama niyetim öyle bir şey değildi. Herkes burda belli bir bilinç sahibi. Yüzyüze konuşmadığımız için yazı dilinde kelimeler yanlış anlaşılabilir. Hormonlarımız da var 🤣 yapıp yaptırmamak sen ve doktorun arasında tabi ki. Daha bunun tetanoz aşısı var şeker yüklemesi var var da var 🤣 daha çok fikir ayrılığına düşeceğiz yeter ki kalp kırmayalım 😊
Aynen canim kalplerimiz kırılmasın. Hormonlarimiza yenik düşmeyelim 😂

Ah canim ya bir tanidigima 5 doz demislerdi sana kac doz vurdular bilmiyorum da 🙄 anlamadigim sekilde normal dr a sordugunda arkadasim, olmasanda olur demis. Ama saglik ocagindaki hemsire mi ebe mi artik bilmiyorum da surekli arayip haftalarca aşı ol hadi gel diye darlamisti 😂
5 dozu tamamladım 9 yıl önce 🤪 Şimdi aşı olmaya niyetim yok açıkçası. Covid aşısı dediler çalışanları mecbur yaptırmak zorunda bıraktılar aşı sonrası hastanede baygınlık geçirdim tansiyonum 21 e çıktı hiper tansiyon hastası oldum. O yüzden aşılara sıcak bakamıyorum artık.

Hahahahah😂😂 ya seviyorum bu surecteki kerizligimizi 😂 farkindayiz yani bizim ustumuzden para kazanıyorlar. Ama yapacak bisey yok canı sagolsun yesin evladim modundayiz 😂😂 benim görüştüğüm panorama yetkilisi bana en full paketi hic yapmiyoruz nerdeyse gereksiz pahali hic gerek yok plus paket yeterli demisti. Sizin doktor niye full paketi istedi acaba. Gerci belli biliyoruz cevabi 🤦‍♀️😂
Bej fetal dna yaptırmayacağım ama hastaneden aldığım doğum paketinin içerisinde eğer yaptırırsam %15 indirimli yaptıracağım ibaresi vardı sözleşmede. Fiyatlarda ki değişkenlerin sebebi bu tarz bilmediğimiz anlaşmalar olabilir.

Kızlar benim acaip derecede cips yiyesim var.oyle böyle değil Doritos var ya yeşil dışlı o bide peynir soganlı🤤of neden zararliki güzel şeyler

Aynen aynen biliyoruz nedenini.. plus paket ile full paket arasında 60 dolar var olmuşken amaaann. Dr un dediği olsun dedik.. dedikte iste güzel keriz yerine koyuyorlar valla 😃

Yarın kontrolüm var zaten sorucam 2 3 tane yiyebilirsin dese keşke valla hiç böyle olmamistim şaşkınım 😂
Ben normalde hiç cips insanı değilim eşim alır sadece o yer. Geçen yerken bir koktu anlatamam. Çok canım istedi ama yemedim. Cipslerin içinde çin tuzu varmış msg deniyordu sanırım. Bize bile çok zararlı bebek için daha zararlı. Bende o yüzden zuber aldım içeriğini okudum içinde yok. Doktoruna sor istersen onu tüket. Acı seviyorsan kırmızısı favorim. 🤣

Cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlarımı tebrik ederim, allahım sağlıkla almayı nasip etsin kucağınıza🥰 çalıştığım için çok geri dönüş sağlayamıyorum buracıklara ama aksamları genelde okuyorum kızlar. Mervenur277 Mervenur277 canım tabloda benim bebisin cinsiyeti kız yazıyor ama erkek olacak💙
Düzelteyim kuzum kız diye hatırladım nedense 😅kusura bakma

Sağolasın bugün eğitim araştırma hastanesine gittik perinatoloji heyetine girdim vede plasentadan biyopsi aldılar bir genetik hastalığı varmı diye bakacaklar sonuçlar 1 ayı bulurmus onu bekleyecegiz
Canım içini ferah tut. Sen ve bebeğin için her şey yolunda gider umarım. 🙏🏼 Allah bütün bebekleri korusun.

Ben normalde hiç cips insanı değilim eşim alır sadece o yer. Geçen yerken bir koktu anlatamam. Çok canım istedi ama yemedim. Cipslerin içinde çin tuzu varmış msg deniyordu sanırım. Bize bile çok zararlı bebek için daha zararlı. Bende o yüzden zuber aldım içeriğini okudum içinde yok. Doktoruna sor istersen onu tüket. Acı seviyorsan kırmızısı favorim. 🤣
Yaza süpersin yarın hemen bakıcam bende😅ben tatlı tuzlu çok seven bı insanim şeker sınırda olduğu için zaten kendimi çok frenliyorum ama bu şekilde de 9 ayı tamamlamak işkence gibi arada bı yemek de gerekir.boğa burçları için yememek çok zor 😅

Yaza süpersin yarın hemen bakıcam bende😅ben tatlı tuzlu çok seven bı insanim şeker sınırda olduğu için zaten kendimi çok frenliyorum ama bu şekilde de 9 ayı tamamlamak işkence gibi arada bı yemek de gerekir.boğa burçları için yememek çok zor 😅
Ya gerçekten boğa burçları gümbür gümbür geliyor 🤣

X