2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Rahim ağzı için dedi sanırım hiç açılma yok diyemeyiz dedi bakalım 40 a kalmam değil mi dedim hayır gibi dedi

Amiiiin cümlemizi yaa evlatlarımızı özelliklede

Bebişin ve senin için hayırlısı olsun inşallah canım. Allah yardımcın olsun bol bol dua et. Sağlıklı bir doğum ya da gebeliğin birkaç hafta daha devamı olması için

Kıyamam sıkışmış senin prenses desene oy maşallah maşallah kasım annesi olup 1 kasımda doğması ne güzel

Sakın korkma herşey allahtan . Allahım sana olacaksa eğer kapıları açsın sağlıklı doğum sağladın. Allah’a bebeğine bedenine güven ana odaklan . Herşey olması gereken zamanda olur yeterki sonucu güzel olsun

Bende öyle diyorum biliyor musun bak diyorum ki sağlıkla doğsun sütümle olmadı mama ile kilo aldırırım yeterki sağlıkla doğsun kilo hiç önemli değil ne güzel takma zaten her bebek farklı sonuçta

Aynen yavrum Allah'a şükür diyorum sağlıkla gelsin de kilosu hiç bişey senin doğumda her an olabilir ya çantanı falan hazirladin mi
Eve ye neler verecez biz

Çok teşekkür ederim, hepimiz de kavuşalım İnşaAllah hesabım açıktı aslında hiç kapatmadım ama sayfa editöre geçmiş sonradan onu farkettim bende
Yemişim sayfayı sen iyi ol bebek iyi olsun yeterki kız hoşgeldin ben görmedim bak yazdığını . İyisiniz demi ikiniz de

Aynen yavrum Allah'a şükür diyorum sağlıkla gelsin de kilosu hiç bişey senin doğumda her an olabilir ya çantanı falan hazirladin mi
Eve ye neler verecez biz
Çantamı tam hazırlamadım sanki hep birşeyler eksik açık duruyor öyle. Ben ebe için o klasik hastahane çıkışını koydum . Ekstra benim doktor o beyaz zıbınlar varya yandan bağlanıyor ondan istedi onu koydum birde battaniye istedi onu koydum. 2 adet bezde koydum belli mi olur doğar doğmaz altına yapar diye ee yeter da inan kendime daha çok şey koydum

Lökosit kaç çıktı acaba sizin? Benjm geçende 21 çıktı Dr hiç onemsemedi

Ben bugün 35+1 im, üniversite hastanesine gidiyorum ve Dr um hiç nst istemedi, acaba benim dr um fazla mı rahat, ultrasonla bakıyor bi sorun var mı diyo ben de yok diyorum 3 hafta sonra kontrol diyor

Ben bugün 35+1 im, üniversite hastanesine gidiyorum ve Dr um hiç nst istemedi, acaba benim dr um fazla mı rahat, ultrasonla bakıyor bi sorun var mı diyo ben de yok diyorum 3 hafta sonra kontrol diyor
Ben de üniversite hastanesine gidiyorum canım. Üniversite de ki doktorum istemedi benden de hiç nst 34 üm şu an devlete de gidiyorum aynı zamanda o istiyor ama

Kızlar selam bende de üç gündür kuru öksürük var geceleri uyuyamıyorum hem öksürükten hem de yine afakanlar basıyor beni olecekmiş hissi geliyor yatınca
Oğlumdan kaptım hastalığı sanırım dün ciğerlerim sökülecek sandım bugün biraz daha iyiyim 35+3 olduk biran önce 11 Kasım gelsin istiyorum
Benim de yaşım 39 ondan mı nedir ikinci hamilelik zormuş dedikleri gibi cidden
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize

Bende ne koyacam tam bilmiyorum dedim soruyum
O byandan bağlanan beyaz zibindan bitane var bende inşallah yeter ya ondan bulamadım ben burda o yüzden öyle tek kaldı ama yandan açılan 2 3 zıbın var olmazsa onlarida alıyım yanıma kız ben daha valizi hazirlamadim bile valiz inecek yukarda eşime diyorumda bakalım ne zaman indirirse

Cok da gerekli mi bilemedim. Ne kadar sağlıklı sonuç veriyor. Benim çıkmıyor bak mesela sağlıklı sonuç

Ben de 31+5te kontrole gittim ve 2100dü bana biraz ileride dedi iri bebek demedi neden acaba. Bu pazartesi randevum vardı arayıp çarşambaya ertelediler tam 35.haftada gitmiş olacağım yani. Ay meraktan ölüyorum kaç kilo oldu noldu boyu kaç, çatı muayenesi olacağım neler olacak sabırsızlıkla beklerken bi de 2 gün muayenemi ertelediler sizin muayene ne zaman

Bende doktor senin oğlan beklemez deyince hemen indirttim valizi. O beyaz zaten küçük oluyor herhalde göbek bağından dolayı ondan istedi benden bende 3 tane aldım öyle çok almadım . İnternete girdim baktım ben bir sürü liste var bazısı abartı kendim he bu gerekli yok bu gereksiz diye diye valizi doldurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…