2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bende aynıyım 3 kere falan uyanıyorum en fazla
İzne ayrıldığım için gündüz uyuyabiliyorum da şimdilik rahatım ben ☺️

Ben evi süpürdüm sildim 10 km koşmuş gibiyim
Bugünlük bu kadar spor bana yeter 😄😄

Yumuşama olmuş ne demek ??
Rahim ağzı için dedi sanırım hiç açılma yok diyemeyiz dedi bakalım 40 a kalmam değil mi dedim hayır gibi dedi 😁

Doktorunla diğer kontrolde konuşursunuz o zaman içine sinerse açıklama devam edersin. Emin ol her gün bir sürü hastasına açıklıyordur bu konuyu şu günlerde çünkü herkeste aynı sorular var. İyi insanlarla karşılaşılırız inşallah 🙏🏻
Amiiiin cümlemizi yaa evlatlarımızı özelliklede 🙏🏻

Kızlar herkese merhaba; şuan hastaneden yazıyorum. Bütün mesajları takip ediyorum ama yazamıyordum. Yüksek tansiyon çıktığı için yatış verdiler. Arada sancı da geliyor nstde. Nasıl olucak bilmiyorum. Eşimide yanıma almıyorlar biraz üzüldüm. İnşallah normal servise alırlar şuan yüksek riskli gruptayım. 34+3 olduk doktor her ihtimale karşı akciğer geliştirici vurdu. Serum yaptılar ama ne olduğu hk bilgim yok. Doğumdan çok korkuyorum. Offff
Bebişin ve senin için hayırlısı olsun inşallah canım. Allah yardımcın olsun bol bol dua et. Sağlıklı bir doğum ya da gebeliğin birkaç hafta daha devamı olması için🙏

Yaa evet 3 kg minimum tam ölçemiyorum çok sıkışmış dedi 1 Kasım doğum tarihi verdi artık ikilemde kalmayacağım sezeryana karar verdim 39. Haftaya kadar bekletecekmiş ilk doğumda bekletiyorum dedi 50cm boyu dedi onu da net ölçemiyorum dedi yüzünü zaten artık hiç göremiyoruz bakalım sürpriz yapacak güzel kızımın iki hafta nasıl geçecek bakalım 😍
Kıyamam sıkışmış senin prenses desene 😂 oy maşallah maşallah kasım annesi olup 1 kasımda doğması ne güzel 🥰😍

Kızlar herkese merhaba; şuan hastaneden yazıyorum. Bütün mesajları takip ediyorum ama yazamıyordum. Yüksek tansiyon çıktığı için yatış verdiler. Arada sancı da geliyor nstde. Nasıl olucak bilmiyorum. Eşimide yanıma almıyorlar biraz üzüldüm. İnşallah normal servise alırlar şuan yüksek riskli gruptayım. 34+3 olduk doktor her ihtimale karşı akciğer geliştirici vurdu. Serum yaptılar ama ne olduğu hk bilgim yok. Doğumdan çok korkuyorum. Offff
Sakın korkma herşey allahtan . Allahım sana olacaksa eğer kapıları açsın sağlıklı doğum sağladın. Allah’a bebeğine bedenine güven ana odaklan . Herşey olması gereken zamanda olur yeterki sonucu güzel olsun 😘

Yavrum kafaya taktigimsan değil aslında doktorun soylemesinden kaynaklı benim ki yoksa benim bebiş zayıf doğsun hiç sıkıntı değil illaki doğunca alacak
Senle haftamız aynı benden fazla ya kilosu o yüzden dedim sanada
Bende öyle diyorum biliyor musun bak diyorum ki sağlıkla doğsun sütümle olmadı mama ile kilo aldırırım yeterki sağlıkla doğsun kilo hiç önemli değil 🥰 ne güzel takma zaten her bebek farklı sonuçta

Bende öyle diyorum biliyor musun bak diyorum ki sağlıkla doğsun sütümle olmadı mama ile kilo aldırırım yeterki sağlıkla doğsun kilo hiç önemli değil 🥰 ne güzel takma zaten her bebek farklı sonuçta
Aynen yavrum Allah'a şükür diyorum sağlıkla gelsin de kilosu hiç bişey 😍 senin doğumda her an olabilir ya çantanı falan hazirladin mi
Eve ye neler verecez biz

Çok teşekkür ederim, hepimiz de kavuşalım İnşaAllah 😇 hesabım açıktı aslında hiç kapatmadım ama sayfa editöre geçmiş sonradan onu farkettim bende
Yemişim sayfayı sen iyi ol bebek iyi olsun yeterki kız hoşgeldin ben görmedim bak yazdığını . İyisiniz demi ikiniz de 😘

Aynen yavrum Allah'a şükür diyorum sağlıkla gelsin de kilosu hiç bişey 😍 senin doğumda her an olabilir ya çantanı falan hazirladin mi
Eve ye neler verecez biz
Çantamı tam hazırlamadım sanki hep birşeyler eksik açık duruyor öyle. Ben ebe için o klasik hastahane çıkışını koydum . Ekstra benim doktor o beyaz zıbınlar varya yandan bağlanıyor ondan istedi onu koydum birde battaniye istedi onu koydum. 2 adet bezde koydum belli mi olur doğar doğmaz altına yapar diye 😀 ee yeter da inan kendime daha çok şey koydum 😂

Ssvd yaptıram doktor az gerçekten ama benim duydugum ssvd ile doğan bebeklerde yogun bakıma girme olasılığı daha fazlaymış gönlünü ferah tut vardır doktorun bir bildiği 🌺 önemli olan sağlıkla kavuşmak

Kahve anestezi sonrası baş agrısı için öneriliyor

Ben de bugün dahiliyeye gittim lökosit baya yüksek hatta şuana kadar ki en yüksek seviyede yaklaşık bir ay önce fitil kullanmıştım hiç işe yaramamış ya Moralim bozuk doğuma da iki hafta kaldı inş sorun olmaz ya
Lökosit kaç çıktı acaba sizin? Benjm geçende 21 çıktı Dr hiç onemsemedi

Bu arada benim NST ye 3. Girişim. Benim kız NST yi sevmiyor. Tok giriyorum tatlı da yiyorum ama yok az hareke. Ne kasılma çıkıyor ne kız hareket ediyor. Hemşireler 3,4 kere gelip gidip süremi uzatıyorlar. Ama yok NST den bişey çıkmıyor. Dr da dedi senin kız NST sevmiyor diye. Rahim agzım kapalıymış hala bu arada. Tehlikeli bir durum yok dedi
Ben bugün 35+1 im, üniversite hastanesine gidiyorum ve Dr um hiç nst istemedi, acaba benim dr um fazla mı rahat, ultrasonla bakıyor bi sorun var mı diyo ben de yok diyorum 3 hafta sonra kontrol diyor

Ben bugün 35+1 im, üniversite hastanesine gidiyorum ve Dr um hiç nst istemedi, acaba benim dr um fazla mı rahat, ultrasonla bakıyor bi sorun var mı diyo ben de yok diyorum 3 hafta sonra kontrol diyor
Ben de üniversite hastanesine gidiyorum canım. Üniversite de ki doktorum istemedi benden de hiç nst 34 üm şu an devlete de gidiyorum aynı zamanda o istiyor ama

Kızlar selam bende de üç gündür kuru öksürük var geceleri uyuyamıyorum hem öksürükten hem de yine afakanlar basıyor beni olecekmiş hissi geliyor yatınca
Oğlumdan kaptım hastalığı sanırım dün ciğerlerim sökülecek sandım bugün biraz daha iyiyim 35+3 olduk biran önce 11 Kasım gelsin istiyorum
Benim de yaşım 39 ondan mı nedir ikinci hamilelik zormuş dedikleri gibi cidden
Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize 🤲🏻🩵

Çantamı tam hazırlamadım sanki hep birşeyler eksik açık duruyor öyle. Ben ebe için o klasik hastahane çıkışını koydum . Ekstra benim doktor o beyaz zıbınlar varya yandan bağlanıyor ondan istedi onu koydum birde battaniye istedi onu koydum. 2 adet bezde koydum belli mi olur doğar doğmaz altına yapar diye 😀 ee yeter da inan kendime daha çok şey koydum 😂
Bende ne koyacam tam bilmiyorum dedim soruyum
O byandan bağlanan beyaz zibindan bitane var bende inşallah yeter ya ondan bulamadım ben burda o yüzden öyle tek kaldı ama yandan açılan 2 3 zıbın var olmazsa onlarida alıyım yanıma 🤣 kız ben daha valizi hazirlamadim bile valiz inecek yukarda eşime diyorumda bakalım ne zaman indirirse 🤣🤣

Cok da gerekli mi bilemedim. Ne kadar sağlıklı sonuç veriyor. Benim çıkmıyor bak mesela sağlıklı sonuç

Ay 31+4’de 2100gr diye hatırlıyorum şimdi 34+5’im kaç olmuştur bilmiyorum valla 🥲 benim de karnım aşırı büyük değil ama bebek iri diyor doktor her seferinde😪
Benim eşim biraz daha iri doğsa askere çağıracaklarmış😂 5 kiloya yakın doğmuş nerdeyse😂😂 41’e kadar beklerse benim bebiş de kaç kilo doğar çok merak ediyorum🥲
Ben de 31+5te kontrole gittim ve 2100dü bana biraz ileride dedi iri bebek demedi neden acaba. Bu pazartesi randevum vardı arayıp çarşambaya ertelediler tam 35.haftada gitmiş olacağım yani. Ay meraktan ölüyorum kaç kilo oldu noldu boyu kaç, çatı muayenesi olacağım neler olacak sabırsızlıkla beklerken bi de 2 gün muayenemi ertelediler 🤕😔 sizin muayene ne zaman

Bende ne koyacam tam bilmiyorum dedim soruyum
O byandan bağlanan beyaz zibindan bitane var bende inşallah yeter ya ondan bulamadım ben burda o yüzden öyle tek kaldı ama yandan açılan 2 3 zıbın var olmazsa onlarida alıyım yanıma 🤣 kız ben daha valizi hazirlamadim bile valiz inecek yukarda eşime diyorumda bakalım ne zaman indirirse 🤣🤣
Bende doktor senin oğlan beklemez deyince hemen indirttim valizi. O beyaz zaten küçük oluyor herhalde göbek bağından dolayı ondan istedi benden bende 3 tane aldım öyle çok almadım . İnternete girdim baktım ben bir sürü liste var bazısı abartı kendim he bu gerekli yok bu gereksiz diye diye valizi doldurdum 😀

X