2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ay inan doktordan daha sakinsin ne güzel kıymetli tabikide bebekler hele böyle durumlarda daha kıymetli: ama bende sanki gebelikte şişlik tarzı oluyormuş diye okumuştum . Umarım güzel çıkar herşey. En güzeli bu bak bende doğumu bebeğe bıraktım nasıl gelmek isterse ne normal ne sezeryan diye tutturmuyorum herşey akışında .İnan böyle olunca sanki herşey şu gibi akıyor gibi geliyor bana şeninde öyle olsun inşallah

Aman aman uzak dur insanın aklına herşey geliyor. Yalnız grupta bu ara hasta olan baya var hava değişi herhalde tez zamanda geçsin inşalalh

Aaa çok heyecanlı neden 39/40 ı görmeyecek gibi dedi pekii
İnan sormadım bende koşulsuz bir inanç var doktora ne derse okey herhalde pozisyonundan ötürü öyle dedi . Doğuma hazır dedi .açılma sancı falan yok ama benim bedenimle de alakalı azıcık karnım da aşağı inmeye başlamış öyle çok beklemez oğlan dedi . Detay vermedi sormadım da

Kesinlikle sağlıkocağı ebelerinin çok abarttığını düşünüyorum geçenlerde neredeyse beni öldürdüler üstüme toprak attılar resmen ayaklarım ödemli diye
Demi ya birde son haftalardayız sen niye beni strese sokuyorsun . Birde şey var kadın doğumcu ne derse tam tersi bu sağlık ocağı ebeleri ile kadın doğumlular arasında anlamsız bşr gerginlik var bana doğum olunca hemen 20 dk da bir emzir diyor normali her yer 2 saatte bşr yeterli diyor . Ben 20 dk da bir nasıl emzirim o zaman hiç meemyi bırakmasın bebek hep ağzında olsun

Hay maşallah senin bebiş iyi kilo almış benim ki geçen haftadan bu haftaya 200 gram almış 2400 olmuş anca halbuki herşeyi yedim ama genede çok almamış gerçi doktor iyi sorun yok her hafta 200 gram alsa doğuma kadar toparlar dedi
Ama senin doktorun da demiş 34/36 haftaları az kilo alır diye bunu okumak bile iyi geldi galiba benim oğlan biraz zayıf olacak ama sağlıklı olsunda

Kuzum bugün hastanede ebe bana ilk başlarda bebek ağladığı da zaten anlarsın hissedersin ona göre emzirirsin sonrada 2 saatte bire dönersin dedi ilk hafta sarılık olmasin diye sık emzirilir dedi

Ya lamet olsun o insanların aldığı nefese hepsi sürünsün nasıl vicdanları var ben çok etkilendim o haberden ya bebekeler çocuklar benim için hep özeldi çok ağladım ya

İyi olmanıza sevindim. Hesap da kapalıydı sanki kötü şeyler oldu diye düşündüm. İnsallah sağlıkla kavuşursun kızına

Ya bu kilo konusu da o kadar sıkıntı ki alsa ayrı dert almasa ayrı dert ben de çok kilo alacak doğuramayacağım diye korkuyorum desem keşke benim bebeden birazcık lazım olanlara verebilsek kiloları
Bebek babasının doğum kilosuna yakın bir kiloda doğar diyorlar öyleyse ben yandım zaten

Senin bebiş kaç kilo ki canım ben alırım azıcık ama şunu biliyorum ultrasonda ki kilo genelde tutmuyor benim karın kocaman bebek nasıl az kilolu onu anlamıyorum
Bebekler babasına cekiyorsa kilo bakımından benim normal kocamda 3 kilo anca doğmuş

Ay 31+4’de 2100gr diye hatırlıyorum şimdi 34+5’im kaç olmuştur bilmiyorum valla benim de karnım aşırı büyük değil ama bebek iri diyor doktor her seferinde
Benim eşim biraz daha iri doğsa askere çağıracaklarmış 5 kiloya yakın doğmuş nerdeyse 41’e kadar beklerse benim bebiş de kaç kilo doğar çok merak ediyorum

Yaaa evet bide kutlamalara karışır gönlünce kutlayamaz eğer seçme şansın varsa sonrasına veya öncesine seç. Tabi ki anne karnı en güvenli yer onun için ama benim görüşüm eğer 3kg oldu veya geçtiyse ciğerleri iyi durumdaysa sezaryen olabilir. Bide son zamanlarda artık ultrasonda net kg söyleyemiyor 36+6da doğdu oğlum ultrasonda 3kg görünüyordu ama 3.5kg doğdu. Müdahalesiz doğdu bide gelişimini tamamlamış diretmedik ilaçla beklesin biraz diye ki tam zamanı beklese 4kg geçerdi bile doğuramazdım

Hangi hastanelermiş yaa nerde var liste? Benim de sosyal medyam yok.
YouTubeda Emrullah Erdinç diye biri anlatmış doktor hastane vs baya detaylı ben de orda izledim şok oldum bu arada yorumlarda Bi hastane için yazanları gördüm Bi kaç tane ve burdan Bi arkadaşımız o hastanede bebeği şuan diye hatırlıyorum

Eki Görüntüle 3491903
Burada bir kısmının ismi var kızlar, umarım buralara giden yoktur
Az önce yazdığım adamın videosunun yorumunda bu tarz olaylar yaşayan kişiler yazmış hep farklı şehirlerde yaşayanlar da ordan yorumları okuyun kızlar ben çok korktum erken doğum riskim var küveze girme riskide o yüzden hep okudum yorumları kendi şehrimde var mı yazan diye

Hay maşallah cidden baya iri doğmuş ee o zaman senin sezeryan mi olcak canım
3 kilo falan olmuştur senin
Benim doktorda anası gibi zayıf olacak bu diyor

kime güveneceğimizi şaşırdık yemin ederim. benim de yarın kontrolüm var doktora sorucam bu durumu. kuşkuluyum diye. dış doktor muayenesi benimki ama hastane olarak afiyet hastanesinde doğum yaptırıcak beni. öyle görüştük.

hastanede yengelerim doğurdu sarılıkta bi yeğenim yattı 1 hafta hatta. diğerleri hiç yatmadan taburcu oldular. ama insanın aklına kuşku düşüyor bunları duydukça.

Rabbim fırsat vermesin kötü insanlara evlatlarımızı esirgesin. Günah gerçekten. Ben de tüp bebekle anne oldum 9 aydır iğne oluyorum çektiğim ağrı sızı düşününce büyük kul hakkı bu yapılanlar. yatarken bile dikkat ediyorum kıyamıyorum evladıma aman rahat etsin diye.
Allah dünya da da ahirette de gün yüzü göstermesin bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…