2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım hiç stres olma zaten makineleri çok dandik onların geçen bizi de bulamadı bulamazsın dedim tabi oğlan geziyor sürekli bastırıyor üstten oda kaçıyor tabi bu arada sen kusuyorsun ama bende mide yanması ve mide suyum ağzımda gezmemden dolayı yiyemiyorum iştahım kapandı doktoruna söyleyince o sana çözüm bulur bana şurup verdi biraz iyi geldi ama kahvaltı yapmadım daha bak bu saat oldu yersem yanacak diye yiyemiyorum

34+2 bugün. Dün de hiç yormadım kendimi anlamadım neden oldu. 7 dk da bir geliyordu düzenli muayenede de geldi hatta dr da gördü Nst de bi kere geldi. Magnezyumu artırdı, bi hap varmış günde 4 kez ondan al dedi eczaneye sipariş verdim onu da. 3 hafta daha içerde tutmaya çalışcaz dedi. Ben de kızımla ilgilenmesi için destek kuvvet çağırdım bakalım inşallah durur bi süre daha

İlaç ne acaba? Adalat ya da nidilat falan mı?

O ihtiyacı olan vitamini senden almıştır canım içini ferah tut en fazla senin vitaminin düşer hamile kadını niye korkutuyorlar acaba girdin mi doktora

Ben de çıktım randevudan. Bebişin keyfini bekleyeceğiz. Haftaya kadar doğsa iyi olur dedi doktor. Düzenliye yakın sancılarım çıktı nst'de. Bundan sonra bekliyoruz bakalım. Yürüyüş yap Squat yap dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Günaydın kızlar. Sanki biz yürüyüş için birbirimizi motive edecektik birlikte yürüyecektik sabah akşam ne oldu o iş haydin ben başlatıyorum bugün itibariyle şimdi çıktım 30 dk yürüyeceğim akşam da çıkmaya çalışcam bi 30 dk daha yine yazarım buraya benimle misiniz iskoçyalılar haydin

Oooo maşallah vakti zamanında gelir inşallah

valla ben son 1 haftaya kadar yürüyordum ama bıraktım çok yoruluyorum artık

Bende kontrolden geldim 50 cm 2800 olmuş sıpam abisi gibi gelmeye karar verirse eğer 10 günüm var
Benim kontrol 16:30 da zaman geçmiyorrr çok merak ediyorum kilosu boyu durumu nasıl diye birde tarih seçeceğiz 29 ekimden sonra bir gün aslında ben 29 Ekim istiyordum cumhuriyet kızı oldun diye ama doğum gününde hiç okulda olamayacak o hevesle heyecanla gidemeyecek diye ikilemde kaldım birde en etken 29 Ekim diyor doktor 38+3 günlük oluyor sizce ne kadar geç o kadar iyi mi yoksa geliştiği zaman çıksın beklemeye gerek yok gözünün önünde dursun mu çok kararsızım

Bence beklesin canım. Doktorum bana içerde 1 gün durması dışarda bir hafta durmasından daha iyi demişti

Benim bugün 38+1. Doktor dedi ki eğer ilk doğumsa normal doğum gibi düşünelim bebek başlatsın doğumu. Ama 39'a kadar kendiliğinden gelmezse kilosu çok olduğu için sezaryen düşünebiliriz. O zamana kadar bekleyelim dedi.

Seni çok iyi anlıyorum. Özellikle izine çıkalı 3 hafta oldu. Canım çok sıkılıyor diyorum ki hemen doğsun büyütüyüm. Boş boş bekliyorum gibi geliyor. Ama anne karnındaki 1 gün dışarıdaki 1 haftaya denk derler genelde bir sıkıntı yoksa.

Yazanlara çok teşekkür ederim çıktım ben doktordan gerçekten boşuna endişe bu ebelere neden küfür ediliyor şimdi net anlıyorum . Herhangi bir sıkıntı yok 35+6 dayım 2750 gr 50 cm herşey yolunda nst de gram sancı yok keyfi yerinde. Kusma ile ilgili de doktor dedi ki 34/36. Haftalar en zor haftalar. Rahmin en yukarda en zirvede ve en baskı uyguladığı haftalarmış: bu haftalar da kusma yanma reflü hatta annenin kilo kaybetmesi bebeğin diğer haftalara göre az kilo alması falan çok normalmiş . Artık rahat edersin yavaş yavaş rahim aşağı inecek midene baskı azalacak dedi: sizde de aynı durumlar varsa hiç kafaya takmayın . Hatta dedi ki şükür bu haftayı atlattık en zor haftamızda dedi. Süpriz de şu : senin oğlan 39/40 ı görmeyecek gibi .. görünürde vajinal doğum olacak gibi 37 den sonra sık sık kontrol edelim sanki 38 de kendiliğinden gelecek gibi dedi . Ay heyecan yaptım

O uykusuzluk galiba hepimizde var vücudu anneliğe hazırlanıyor herhalde .. bende gece ağrı sızı olmasa bile uyuyamıyorum .
Bu arada o halıcı benimde elimde kalacak bende bekliyorum halı getirsin diye birde halıyı getirdiği gün koltukları da yıkacak . Az kaldı başına yıkcam dükkanı benimde nerdeyse 10 gün oldu

Naptın çıktın mı doktor ne dedi canım

İçini ferah tut ne zaman gelmek isterse gelsin minnak sağlıkla gelsin: doktorda en iyisini bilir tut içinde tutabildin kadar zaten yormuyormuşssun kendini ee destek te geliyor yat dur başka da birşey yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…