2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
kızlar size bir şey danışmak istiyorum.bekarlıktan beri hayalım olan bi isim vardı hep kızım olursa bu ismi koyacagım diyordum.şöyle bi durum var ki eltimin kızının ismi de o isimmiş.hatta hamile degilken bile eltime hep hayalimdeki ismi koymuşsun fln dedim.eltimde var diye o ismi koymak istemedim eltim hep koy ne olacak diyodu ama aynı olsun istemedim.aylardır isim bakıyorum hiçbiri hoşuma gitmiyor aklım hep o isimde kalıyor. o ismi koymazsam içimde kalacak. eltimle de aramız iyidir arkadaş gibiyiz. sizce napayım koymasam içimdr kalacak koysam aynısı diye içime sinmeyecek

İçinde kalacaksa koy istersen 2. Bir isim ekle olmadı yanına. Ama hazır ol ne kadar arkadaş gibi olsanız da eltisini kıskanmış diyecekler buna da hazır ol ben oğluma bir isim koymak istedim. Eşimin teyze oğlu çocuğuna koydu diye laf yedim

koymasam kesinlikle içimde kalacak başka isim de begenemiyorum aklım onda oldugu için.bu eltim laf etmez cunkü kendisi de hamile görümcemde ve diğer eltimde olan ismi koyacak bebegine. kendisini ornek veriyor ben de onlarda olanı koyuyorum ne var normal bir şey diyor. ama diger eltilerim kesinlikle kıskanmışım gibi dedikodumu yapacaklar. 8 eltiyiz de

Bence içinizde ne varsa onu koyun eltinin dışında bir sürğ kişide vardır o isim başkasında var diye koymayacakmısın ben olsan koyardım bizimde düşündüğümüz isinlerden birini arkadaşımız kızına koydu biri dedi aman o koydu sen koyma diye ben takılmam dedim sonuçta aynı evde yaşamıyoruz kişilikleri farklı olucak sadece isim benzerliği olabilir

Oyyy maşallah 8eltide benzer isim denk gelmeme ihtimali düşük zaten canım boşver koy gitsin okadar kalabalıkta kim ne demiş ne yapmış karışır ortalık diyende desin bu arada bu paylaşılamayan özel isim nedir acaba

başta kesinlikle koymam diyordum hem aynı olmasın hem kıskandı gibisinden soylenmesin diye. ama cok istedigin net bir şey olunca başka şrye odaklanamıyosun. yani aylardır tek bi isim bile hoşuma gitmedi aklım hep o isimdeydi sonra cevremdikiler de içinden geleni koy vs diyince geri koymaya karar verdim ama yine de kafam karışık

aslında herkese göre cok normal bi isim ama ben cok beğeniyorum. Züleyha

İkimiz aynıyız napıcaz banada önde bebek 34 haftalıkken 36 çıktı kilo 2858 di

İlkini sezeryan yapmanıza rağmen neden buna bukadar takıldınız ki önemli olan sağlıkla bebeğinize kavuşmak hiç takmayın beişiniz gelicek günler kalmış vardır bir hayır deyin öyle düşünün normal olsa belki doktorun dediği gibi bir sıkıntı olabilir

aslında herkese göre cok normal bi isim ama ben cok beğeniyorum. Züleyha
Yani hayalindeki isim olduğu için bukadar çok istiyorsun tabi ama hala kararsızsın düşün taşın bakalım doğum gününe kadar vaktin var bazıları sonra bile koyuyor içibe ne sinerse onu koy

Kız bende bir halsizim iki gündür kusuyorum midem kötü burnum tıkalı üşüttüm kesin diyordum bak aklıma soktun yarın gidip test vereceğim acaba mı diyorum kendi kendime
İnşallah değilsindir canım. Yaptırabiliyorsan yaptır içinde şüphe kalmasın. Devlet hastanesi yapmiyor ama artık test.

Uwwwwww 8 elti mi maşallah

Bizim ailede teyzemın torunları var ikiz, biri deniz Alp diğeri yiğit Ege ama sadece deniz ve Ege diyorlar bende Ege koyacağım çünkü izmirliyim
Büyük oğlum toprak amcası koydu bunuda eşime ben koycam demiştim
Kimse bişey demedi ama ben yiğit Ege sütlü benim Ege sade olacak diye espiri patlatıyorum
Kim ne düşünürse düşünsün içinde uhte kalacağına koy derim

Şahsi fikrim takılma bu kadar 1 yıla kadar görünümü azalıp gidecek
Ablamın üst baldırı pençe izi gibi olmuştu karnı bile değil düşün ama şimdi hiç belli bile değil takılma
Bizde o kadar çok kuzen ismi aynı ki anlatamam bizde sizin gibi kalabalığız benim ismimden 3 kuzeniz abimin isminden 2 takılma koy gitsin senin çocuğun sana özel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…