Kız bende bir halsizim iki gündür kusuyorum midem kötü burnum tıkalı üşüttüm kesin diyordum bak aklıma soktun yarın gidip test vereceğim acaba mı diyorum kendi kendimeAminn canım çok sağolasın. Bı an önce atlatmam lazım doguma ne kaldı şurada
Ay bendeYarın kontrolü olanlar +1. Umarım hepimiz güzel haberler alırız
İçinde kalacaksa koy istersen 2. Bir isim ekle olmadı yanına. Ama hazır ol ne kadar arkadaş gibi olsanız da eltisini kıskanmış diyecekler buna da hazır olkızlar size bir şey danışmak istiyorum.bekarlıktan beri hayalım olan bi isim vardı hep kızım olursa bu ismi koyacagım diyordum.şöyle bi durum var ki eltimin kızının ismi de o isimmiş.hatta hamile degilken bile eltime hep hayalimdeki ismi koymuşsun fln dedim.eltimde var diye o ismi koymak istemedim eltim hep koy ne olacak diyodu ama aynı olsun istemedim.aylardır isim bakıyorum hiçbiri hoşuma gitmiyor aklım hep o isimde kalıyor. o ismi koymazsam içimde kalacak. eltimle de aramız iyidir arkadaş gibiyiz. sizce napayım koymasam içimdr kalacak koysam aynısı diye içime sinmeyecek
koymasam kesinlikle içimde kalacak başka isim de begenemiyorum aklım onda oldugu için.bu eltim laf etmez cunkü kendisi de hamile görümcemde ve diğer eltimde olan ismi koyacak bebegine. kendisini ornek veriyor ben de onlarda olanı koyuyorum ne var normal bir şey diyor. ama diger eltilerim kesinlikle kıskanmışım gibi dedikodumu yapacaklar. 8 eltiyiz deİçinde kalacaksa koy istersen 2. Bir isim ekle olmadı yanına. Ama hazır ol ne kadar arkadaş gibi olsanız da eltisini kıskanmış diyecekler buna da hazır olben oğluma bir isim koymak istedim. Eşimin teyze oğlu çocuğuna koydu diye laf yedim
Bence içinizde ne varsa onu koyun eltinin dışında bir sürğ kişide vardır o isim başkasında var diye koymayacakmısın ben olsan koyardım bizimde düşündüğümüz isinlerden birini arkadaşımız kızına koydu biri dedi aman o koydu sen koyma diye ben takılmam dedim sonuçta aynı evde yaşamıyoruz kişilikleri farklı olucak sadece isim benzerliği olabilirkızlar size bir şey danışmak istiyorum.bekarlıktan beri hayalım olan bi isim vardı hep kızım olursa bu ismi koyacagım diyordum.şöyle bi durum var ki eltimin kızının ismi de o isimmiş.hatta hamile degilken bile eltime hep hayalimdeki ismi koymuşsun fln dedim.eltimde var diye o ismi koymak istemedim eltim hep koy ne olacak diyodu ama aynı olsun istemedim.aylardır isim bakıyorum hiçbiri hoşuma gitmiyor aklım hep o isimde kalıyor. o ismi koymazsam içimde kalacak. eltimle de aramız iyidir arkadaş gibiyiz. sizce napayım koymasam içimdr kalacak koysam aynısı diye içime sinmeyecek
Oyyy maşallah 8eltide benzer isim denk gelmeme ihtimali düşük zaten canımkoymasam kesinlikle içimde kalacak başka isim de begenemiyorum aklım onda oldugu için.bu eltim laf etmez cunkü kendisi de hamile görümcemde ve diğer eltimde olan ismi koyacak bebegine. kendisini ornek veriyor ben de onlarda olanı koyuyorum ne var normal bir şey diyor. ama diger eltilerim kesinlikle kıskanmışım gibi dedikodumu yapacaklar. 8 eltiyiz de
başta kesinlikle koymam diyordum hem aynı olmasın hem kıskandı gibisinden soylenmesin diye. ama cok istedigin net bir şey olunca başka şrye odaklanamıyosun. yani aylardır tek bi isim bile hoşuma gitmedi aklım hep o isimdeydi sonra cevremdikiler de içinden geleni koy vs diyince geri koymaya karar verdim ama yine de kafam karışıkBence içinizde ne varsa onu koyun eltinin dışında bir sürğ kişide vardır o isim başkasında var diye koymayacakmısın ben olsan koyardım bizimde düşündüğümüz isinlerden birini arkadaşımız kızına koydu biri dedi aman o koydu sen koyma diye ben takılmam dedim sonuçta aynı evde yaşamıyoruz kişilikleri farklı olucak sadece isim benzerliği olabilir
aslında herkese göre cok normal bi isim ama ben cok beğeniyorum. ZüleyhaOyyy maşallah 8eltide benzer isim denk gelmeme ihtimali düşük zaten canımboşver koy gitsin okadar kalabalıkta kim ne demiş ne yapmış karışır ortalık diyende desin bu arada bu paylaşılamayan özel isim nedir acaba
İkimiz aynıyız napıcaz banada önde bebek 34 haftalıkken 36 çıktı kilo 2858 di36+3 den selamlarr
Bugün ilk nst kontrolü yapıldı herşey yolunda çok şükür. Bebiş 3250 kg olmuş 1.55 boyum minyon bir kadın için bence çok zor ya. Hayat kalitem yerlerde belim inanılmaz ağrıyor sürekli olarak üstüne karnım acıyor yürürken bile son zamanlar çok zormuş vallahi ya
Doktora sordum 4 kg üstü genelde normal olmuyor dedi kadının vücudunada bağlıymış tabii ki durum.
Henüz ne doğum şekli ne doğum tarihi belli değil ama bebek 2 hafta ilerde kg olarak 10 gün sonra gel dedi tekrar. Yemene içmene dikkat et hamurişinden uzak dur dedi ama nasıl yapcam onu bilmiyorum
İlkini sezeryan yapmanıza rağmen neden buna bukadar takıldınız ki önemli olan sağlıkla bebeğinize kavuşmak hiç takmayın beişiniz gelicek günler kalmış vardır bir hayır deyin öyle düşünün normal olsa belki doktorun dediği gibi bir sıkıntı olabilirSelam kizlar biz bugün 37+2gunluk olduk.Kontrolum vardı ama biraz üzgün ayrıldım.8 sene önce oğlum sezeryanla doğdu.Ben açıkçası ssvd denemeyi çok istiyordum üstelik arası 8 sene olunca daha uygun oldugumu düşünmüştüm.Doktoruma bu istegimden ilk kez bahsettigimde de çok ssvd taraftarı olmadığını anlamıştım zaten.Bugun sana sezeryan günü verelim dedi.ultrasonda bakarken zaten dikişlerin de incelmiş 3mm olmuş 38.haftana girdiğin gün alalım dedi 1 hafta daha beklesek daha iyi olmaz mi dedim bebek zaten doğum kanalında 38 e girince heran gelmek isteyebilir riske atmayalım dedi.
Şimdi diyeceksiniz ki önemli olan bebeğin sağlığı doğum şekli önemli değil.Evet bende öyle düşünüyorum benim için de öncelik sağlıkla dünyaya gelmesi.Ssvd yi takıntı haline getirmemiştim sadece çok inanmıştım çok istemiştim dua etmiştim ve hazirlanmistim.Ukte mi kaldı içimde bilmiyorum ama bu kadar Üzülunce salı günü kızıma kavuşacağımı düşünüp moralimi düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor gözlerim doluyor sürekli..
eşime anlatsam anlamaz zaten ne kadar istedigimin ve neye bu kadar üzüldüğümün farkında bile değil.Oyuzden size içimi döktüm çok uzun oldu kusura bakmayın .
Benim hormonlar zaten hamileliğimin başından beri tavan okadar çok duygusallaştimki inşallah lohusalıkta bu kadar zirvede yaşamam
Yani hayalindeki isim olduğu için bukadar çok istiyorsun tabi ama hala kararsızsın düşün taşın bakalım doğum gününe kadar vaktin var bazıları sonra bile koyuyor içibe ne sinerse onu koyaslında herkese göre cok normal bi isim ama ben cok beğeniyorum. Züleyha
İnşallah değilsindir canım. Yaptırabiliyorsan yaptır içinde şüphe kalmasın. Devlet hastanesi yapmiyor ama artık test.Kız bende bir halsizim iki gündür kusuyorum midem kötü burnum tıkalı üşüttüm kesin diyordum bak aklıma soktun yarın gidip test vereceğim acaba mı diyorum kendi kendime
Uwwwwww 8 elti mi maşallahkoymasam kesinlikle içimde kalacak başka isim de begenemiyorum aklım onda oldugu için.bu eltim laf etmez cunkü kendisi de hamile görümcemde ve diğer eltimde olan ismi koyacak bebegine. kendisini ornek veriyor ben de onlarda olanı koyuyorum ne var normal bir şey diyor. ama diger eltilerim kesinlikle kıskanmışım gibi dedikodumu yapacaklar. 8 eltiyiz de
Bizim ailede teyzemın torunları var ikiz, biri deniz Alp diğeri yiğit Ege ama sadece deniz ve Ege diyorlar bende Ege koyacağım çünkü izmirliyimkoymasam kesinlikle içimde kalacak başka isim de begenemiyorum aklım onda oldugu için.bu eltim laf etmez cunkü kendisi de hamile görümcemde ve diğer eltimde olan ismi koyacak bebegine. kendisini ornek veriyor ben de onlarda olanı koyuyorum ne var normal bir şey diyor. ama diger eltilerim kesinlikle kıskanmışım gibi dedikodumu yapacaklar. 8 eltiyiz de
Şahsi fikrim takılma bu kadar 1 yıla kadar görünümü azalıp gidecekHanımlar Benim çatlaklar içler Acısı oldu.ilk gebeliğim ve felaket kaşınıyor.çok düzenli olmasada yağlanıp kremlenmiştim ona rağmen bu şekilde kırmızı kırmızı oldu.biraz kırpıp ilgili kısmı ekliyorum.görüntü İçin kusura bakmayın.Çok kötü biliyorum ama sanırım teselliye ihtiyacım var ne yapsam başka ? sabah akşam yağlanıyorum ama artık çok geç değil mi ? Çok üzgünüm
Bizde o kadar çok kuzen ismi aynı ki anlatamam bizde sizin gibi kalabalığız benim ismimden 3 kuzeniz abimin isminden 2koymasam kesinlikle içimde kalacak başka isim de begenemiyorum aklım onda oldugu için.bu eltim laf etmez cunkü kendisi de hamile görümcemde ve diğer eltimde olan ismi koyacak bebegine. kendisini ornek veriyor ben de onlarda olanı koyuyorum ne var normal bir şey diyor. ama diger eltilerim kesinlikle kıskanmışım gibi dedikodumu yapacaklar. 8 eltiyiz de
Yarın benimde kontrolüm var heyecan doruktaYarın kontrolü olanlar +1. Umarım hepimiz güzel haberler alırız