2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Haklısn tabi yavrum doktor ne derse öyle yapıyoruz
Ne güzel sen kavuştun evladına bakalm darısı bana ve tüm bekleyenlere..
Yarn benim de doğum nasipse
İlk tecrubem olacak benim o yüzden heycanlıyım tabi

Gecmiş olsun canm valla sana da
Arkadas bgn doğum yapacak

Kızlar sağlık ocağına giden var mı 1 ay önce aradılar ısrarla gel neyse gittim 2 3 sğru sorup gönderdi şimdi yine arıyor ısrarla gel zaten ağırlaştım terse düşüyor biraz acaba herkes gidiyor mu

Dün gece iyiydi canım biraz daha azdı kaşınma ilaç başlandı burda ama safra kesesinde ki asite bakmak için sabaha kadar beklettiler o bebeğe karışmaması lazımmış o kan da iki gün de çıkar dedi bekliyoruz bakalım öğleden sonra normal de alacaktı doktor ama kaşınma varsa mutlaka git canım kolestaz göründüğü gibi basit bir rahatsızlık değilmiş

Anladım canım ilaç iyi geldi demek ki. En son bir krem vermişti de bana beni de çok az o sakinleştiriyor ama seni apar topar sezaryende almaları beni de düşündürdü o yüzden bugün doktorumla tekrar konuşacağım tehlikeli bir durum yaşayalım istemem tabi son günler artık zaten. İnsan hem fiziken hem ruhen yorgun hissediyor. Bu hafta geçmek bilmedi resmen. Su gibi geçen 9 ay son hafta durdu. Hayırlısıyla sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi tek temennim o hepimiz için acil şifalar diliyorum sana kolaylıkla geçsin doğumun. Haber et bize de fırsat buldukça

Ayyy inanmıyorum herkes doğurmaya başladı, ne zaman girsem biri doğurmuş ya da doğuracak oluyor inceden bende gerilmeye başladım bakalım bugün tam 38 haftalık umarım erken gelmez planlanan günde doğar bebeğim Kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Biz bekleyenlere de kolaylık versin.

Allah'ım kolaylık versn sizlere de kızlar
Bende gece uykusunu çok severim eminim zor oluyordur
Bende bayılırım gece uykusuna birde 27 gün ben hastanede yattim bebiste gelişim geriliği olduğu için hastanede bile uyuyamadim o yüzden çok istiyorum saatlerce uyumayı. Tabi yine de evladim iyi olsun ben uykusuz kalmaya razıyım artık

Haklısn tabi yavrum doktor ne derse öyle yapıyoruz
Ne güzel sen kavuştun evladına bakalm darısı bana ve tüm bekleyenlere..
Yarn benim de doğum nasipse
İlk tecrubem olacak benim o yüzden heycanlıyım tabi
Sağlıkla al canm kucağına sen ve tüm bekleyenler tecrübelerini yazarsın artık Yarın kaç haftalık oluyor

Beni son aylarda hep çağırdılar ama soru sorup yollamadilar, tüm tahlillerim yapıldı, sadece soru soracaksaniz telefonda sorun de

Ya aynı şekilde ısrarla gel diyo çok önemli bi işlem yapacakmış gibi yaptığı hiç bir şey yok saçma sapan sorular sorup saçma sapan tavsiyeler veriyo. Bende hemşireyim tecrübem yok ama ebenin verdiği tavsiyelerin çoğu literatürden kalkmış koca karı tavsiyeleri oluyo. Bide ben özele gidiyorum doktoruma sürekli çamur atmaya çalışıyo bi daha çağırdı gelemem tansiyonum problemim var evden eşim olmadan çıkmıyorum dedim valla en sonunda saçma sapan telaşlandırıyo bide beni sırf ayaklarımda ödem var diye öldürdü gömdü üstüme toprak attı ya tövbe tövbe

Canım durumun nasıl oldu bende Çarşamba gecesi kasindi ayak üstüm sadece ,hastanede kan tahlilleri verdim ast:33 alt:70 çıktı doktorum erken doğumu gerektirecek yükseklikte değil dedi zaten pazartesi sezeryanim var . Senin değerlerin kaçtı canım

Günaydın Kızlar bişe sorcam gece ilk kez bu kadar sırtım ağrıdı belime kramp girdi şimdi de kalktım kasığıma çok kötü sızlıyor bacaklarım falan her yerim. 1 saat oldu geçmedi. Acaba doğum sancısı mı ki? Su gelmedikçe doktoru da aramak istemiyorum nişan geldi suyu bekliyoruz çünkü. Kızım biraz tombik acaba onun ağırlığı mı ki? 37+4teyiz 3700 şuan

Aralıgını takip et bakalım. Diyorlar ya, doğum sancısı girer şiddetlendi sonra 10 dk da bir sonra 5 dk da bir. Böyle ritmik olmalıymış. Belki farklı bir ağrı olabilir. 1 saat hiç geçmeden olması normal mi bilemedim. Dr u ara derim nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…