2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İkimiz aynıyız napıcaz banada önde bebek 34 haftalıkken 36 çıktı kilo 2858 di
Bence bu saatten sonra yediklerimizle falan durduramayız kilo almalarını, 6 gün içinde muayeneye gittim 250 gr almış bu gidişle 4 kg doğacak ve ben bu büyüklükte bir bebeği bajinal doğum ile dünyaya getirebileceğimi hiç sanmıyorum 🥲

Kızlar günaydın geceleri uykunuz durduk yere kaçıyor mu ? Her gün aynı saatte uyanıyorum ve asla uyuyamıyorum günüm de berbat geçiyor uykusuz halsiz son günlerimde bari uzun uzun uyusaydım vücudum alıştırma yapıyor sanırım 😂😂
Merhaba saat 5 gibi uyandım ama durduk yere değil kolumdaki uyuşma çok rahatsız edici boyutta. Sol kolum omuz arkasından itibaren. Hani dirseğinizi bir yere çarparsınız sinire denk gelir sonra şiddetli bir zonklama olur ya, işte aynı his tüm kolda.. üstüne yatmaktan mı diyeceğim, sola yat dendiği için ama geçmedi bir saattir oturuyorum
Ben de sabahları erken kalkıyorum oğlumu okula gönderirken mecbur e sonra diyorum yat keyif yap surda 3-5 günün kaldı 😄

Merhaba saat 5 gibi uyandım ama durduk yere değil kolumdaki uyuşma çok rahatsız edici boyutta. Sol kolum omuz arkasından itibaren. Hani dirseğinizi bir yere çarparsınız sinire denk gelir sonra şiddetli bir zonklama olur ya, işte aynı his tüm kolda.. üstüne yatmaktan mı diyeceğim, sola yat dendiği için ama geçmedi bir saattir oturuyorum
Ben de sabahları erken kalkıyorum oğlumu okula gönderirken mecbur e sonra diyorum yat keyif yap surda 3-5 günün kaldı 😄
Evet ya bende uyumak istiyorum geceleri sabaha kadar bebek doğunca zaten uyku falan olmayacak ama yok vücudum anne olmaya hazırlanıyor ön prova yapacağı tuttu😂😂😂

Kızlar günaydın geceleri uykunuz durduk yere kaçıyor mu ? Her gün aynı saatte uyanıyorum ve asla uyuyamıyorum günüm de berbat geçiyor uykusuz halsiz son günlerimde bari uzun uzun uyusaydım vücudum alıştırma yapıyor sanırım 😂😂
Ben de hiç bir sebep yokken uyanıyorum gece toplam 5 kere tuvalete gidiyorum sabah 6’dan sonra ancak uykuya dalıyorum oda toplasan 2 saat ancak

Dün gece 3 de uykuya geçip sabah 8 de uyandım uyuduğum zamanlarda da hiç tuvalete gitmemişim gibi 3 4 kere tuvalete kalkıyorum. Yat kalk yapmak bile zulüm 😂 deliksiz uyuyan eşe gıcık olma ve kapanış olarak geceyi sonlandırıyorum resmen. Bence gebeliğin en zor zamanları bu zamanlarmış ya 😩

Bende 3te falan bi uyanıyorum bidaha uyuyamıyorum 6ya doğru dalıyorum sonra eşimi uyandırmaya kalkıyorum 15 dk sonra gitti büyün uykular 😀

Günaydın kızlar bugün hem sağlık ocağı hem doktor randevum var. Sağlık ocağı beni az çıldırttı kalp sesini duymadılar 3/5 ebe geldi baktı . Sonunda buldular: bende 2 gündür aşırı kusuyorum ne yesem su bile içsem dışarı çıkıyor. 2 gündür açım: ebem sağolsun güzelce azarladı çok önemli bunalr neden doktora haber vermiyorsun 2 gündür beslenmiyorsun bebek için beslenmenin en önemli olduğu dönem diye. Şimdi doktoruma gidiyorum bana dua edin çok gerildim . Bilgi vermemiştim doktora kusuyorum diye üşüttüm sanmıştım vicdan yapıyorum şimdi ya

Günaydın kızlar bugün hem sağlık ocağı hem doktor randevum var. Sağlık ocağı beni az çıldırttı kalp sesini duymadılar 3/5 ebe geldi baktı . Sonunda buldular: bende 2 gündür aşırı kusuyorum ne yesem su bile içsem dışarı çıkıyor. 2 gündür açım: ebem sağolsun güzelce azarladı çok önemli bunalr neden doktora haber vermiyorsun 2 gündür beslenmiyorsun bebek için beslenmenin en önemli olduğu dönem diye. Şimdi doktoruma gidiyorum bana dua edin çok gerildim . Bilgi vermemiştim doktora kusuyorum diye üşüttüm sanmıştım vicdan yapıyorum şimdi ya
Günaydın canım benim. İçini ferah tut . Bazen sağlık ocaklarında ki cihaz çok eski oluyor ondan da hemen bulamamış olabilirler. Sen doktorunla konuş sakin ol stres daha zararlı. İyidir oğluşun 💙

Merhaba arkadaşlar. Ben de NST ye bağlı yazıyorum şuan. 36+3üm. İki üç gündür karnım gögüs altım vajina üstüm isilik dediğimiz cinsten nokta nokta kırmızı. Deli gibi de kaşınıyor doktora da soracağım birazdan. Burada bu sorunu yaşayanlar vardı bir çözüm bulabildi mi acaba? Havalarda sıcak değil artık neden isilik oldum anlamıyorum gerçi hamilelikte isilik problemi yaygınmış ama internetteki çözümler işe yaramadı

Ayy benşm de öğlen randevum var bende nezle olmuşum kızlar ya gözüm burnum ayrı akıyor alerji de olabilir yalnız benim hiç sancım değişik bir durumum yok yaa 36+4 üm 40a mı kalırım acaba yaa

Selam herkese, dün izinliydim. evde dolap düzenlemesi yaptım. gardolabımı yazlık kışlık allah ne verdiyse yengemle beraber komple döktük baştan yerleştrdik. o kadar içime sindi ki. bir sürü şey syırdım verilecek diye :) yüklerimden kurtuldum resmen.

ama aşırı yoruldum otur kalk eğil vs. ister istemez destek oldum yengem yapma sen dese de.

gece 205-3 e geliyordu ben ayağımı eşarpla bağlayığ aprısı geçsin diye bekliyordum :KK43: sabh da 7 de uyandık iş için.

gündüze nispeten 2-3 saat güzel uyuyorum ama gece mutlaka bacağım baldırım kalçamın içi ayaklarım ağrıyıp kramp giriyor :KK43: zorlanıyorum artık iyice. uykusuzluk da cabası. haftaya son mesaimi de yapıp artık en azındna gündüzleri evde uyurum diyorum.

bir de halılarım yıkamada adamlara doğuma giidcem dedğim halde 10 gündür getirmediler. her gün yazıyorum hep bi bahane. evde halı yok soğuk ve ev dağınık duruyor böyle olunca. bana sinir geliyor elimde kalacak bu halıcı :/

Kuzum hiç bir şeyler yiyemedin mi bir kaç lokma da olsa o alacağını almıştır moralini bozma

inşallah sıkıntısız sorunsuz atlatırsın muayeneyi. içini ferah tut canım.

X