2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben de ssvd istiyorum ve inan seni çok iyi anlıyorum. Dr um destekliyor şimdilik ama desteklemese dr değiştireceğimi de söyledim. Seninki gibi bi yorum yapsa bi dr fikri daha alırdım sanırım doğru mu söylüyor kaçıyor mu diye. Eğer söylediği doğruysa ya da bebeğime bana en ufak zarar gelecekse sağlık için yapılan sezeryan beni üzmez ama arada kalmak acaba doğru mu kafası beni üzer. Geçen hafta çatı muayenesi yapıcam dedi mesela buna bile takıldım ilkinde yaptınız sorun yoktu tekrarlamak neden diye hani ordan mı bi arıza çıkarıcak diye paranoyakça düşündüm yani. Eğer gerekliyse üzülecek bi şey yok değil de uğraşmamak içinse gıcık olurdum senin gibi o yüzden çok haklı buluyorum

Bu tercih size sunulduğu için çok şanslısınız.sizin adınıza mutlu oldum umarım sizinde gönlünüze göre bı doğumunuz olur

Ben de kaç gündür psikolojisi bozuk geziyorum inanki hepimiz aynıyız, lütfen moralini bozma bebeklerimiz sağlıklı olsun yeterkii

At kılı fırçasıyla fırçala istersen ondan sonra yağ sür canım benim

Bu tercih size sunulduğu için çok şanslısınız.sizin adınıza mutlu oldum umarım sizinde gönlünüze göre bı doğumunuz olur
eger bir risk yoksa acilma varsa catiniz uygunsa bir doktora daha gorunun isterseniz 8 sene gecmis aradan dikis yeri incelmis kismi cok tuhaf geldi bana

Canım bugün bir dermatologls görüştüm e vitamini (cilt yenileme özelliği falan varmış) ve badem yağı önerdi çatlaklar için benimde çatlaklarım oldu yağlanmama rağmen ama bahsettiğim 2 yağı yarın alıp süreceğim bakalım

Öncelikle desteğin için teşekkür ederim anlaşılmak aynı pencereden bakabilmek bile çok güzel bir his Aynı fikirdeyim eğer gerçekten sağlığım için uygun olan buysa başım üstüne.ama ben arada kaldığımı hissediyorum çünkü doktorumdan da o enerjiyi almadım zaten istemiyordu.Benim maalesef başka doktordan görüş almak için vaktim kalmadı bu saatten sonra takipli hastası olmayınca da doktorlar ilgilenmek istemiyor.En başından beri evimde olsaydım herşey farklı olabilirdi ama ben maalesef gebelik surecimi çalıştığım için farklı şehirlerde farklı doktorlarda gecirdim

Sayfamızın yöneticisi Y Ysayy1 ve bi dönem burayı aktif kullanan @Cookiie acaba neredeler
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bir süredir sıkıntılı bir süreç içerisindeydim. Aktif olamadım. Sıkıntılardan da ötürü Yaklaşık 30. Haftamdan itibaren erken doğum riskim vardı zor bela süreci atlattım 38 e kadar geldik çok şükür, kafam çok fazla bulanıktı bu süreçte bayağı zorlandım ama şuan çok şükür toparlandım ve kızıma kavuşmaya gün sayıyorum bir kç gğn içerisinde gelecekmiş onu bekliyoruz..
Hakkınızı helal edin, aktif olamadım, bilgi veremedim

Hoş geldiiiinnn

Sağlıkla kucağına al en önemlisi bu canım benim iyi olmana çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…