Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet grubun en önde gebesi sendin galiba cnm senin sat neydi benim de Şubat başlri diyolar .sezeryan i genelde 38 + karda yapıyorlar erken bı durum olmazsa
5 şubat gözüküyor 40 haftanın dolması gardenya21 2 subat diye biliyorum en onde o ama bizim ozel durumumuz var. ben serklajli gebeyim 32 de ciğer geliştirici yapılacak artık tetikte olacağız ondan sonra

Son düzenleme:
merhaba beni dün aile hekimliğinden aradılar ve 25. hafta tetanoz aşısı olmamı söylediler. Bunu yaptıran ya da bu şekilde bilgilendirilen var mı? Aşı yaptırdınız mı?
Bende 24. Haftada yaptırdım çok ağrım oldu ve ateşim çıktı hasta gibi oldum parol ile geçirdim 38 i gördü ateşim. Herkeste aynı tesir etmez ama. Sizde tedbirli olun.

22 ocak olunca kovaya dönüyor ondan mı? Benim de eşim sürekli kovaya dönsün kovaya dönsün diyor. Kız kardeşi oğlak ben kovayım. Kız kardeşi çocukken biraz onu yormuş😅 sürekli yolda ağlamasından kendini yere atmasın. Ben yetişkin oğlakları aşırı severim, ondan benim için farketmez ama tabi benim gibi bir kova olsa hayır demem😅
yok aslında 19 ocak da olabilir kova erkeği buyutmwktense oğlak erkeğini tercih ederim. çok özel olacak benim doğum günüm 20 ocak kızımın 21 ocak oğlum da 22 ocak olsun dedik sezaryen gününü inşallah böyle belirleyebilirsiniz daha erken gelmeye çalışmaz umarım 😇😇

yok aslında 19 ocak da olabilir kova erkeği buyutmwktense oğlak erkeğini tercih ederim. çok özel olacak benim doğum günüm 20 ocak kızımın 21 ocak oğlum da 22 ocak olsun dedik sezaryen gününü inşallah böyle belirleyebilirsiniz daha erken gelmeye çalışmaz umarım 😇😇
Ayyy çok güzel maşallah umarım istediğiniz sizin için en hayırlısı olur❤️❤️❤️ sağlıkla kucağınıza alın güzel yavrunuzu❤️❤️❤️

Kızlar ben yine size bir soru sorucam. Ana kucağu bakıyorum ama arkadaşlarım babybjörn övüyorlar ama ne ist ne almanyada ucuz değil. Muadillerine baktım merf, mamma ve hugy sanırım karar veremedim. Grupta konuşma aradım ama bulamadım. Sizce muadil mi yoksa 2. El babybjörn mü?

Kızlar ben yine size bir soru sorucam. Ana kucağu bakıyorum ama arkadaşlarım babybjörn övüyorlar ama ne ist ne almanyada ucuz değil. Muadillerine baktım merf, mamma ve hugy sanırım karar veremedim. Grupta konuşma aradım ama bulamadım. Sizce muadil mi yoksa 2. El babybjörn mü?
o paraya bebeğine çok daha güzel şeyler alırsın canım yaaa zaten bir kaç ay kullanacak az hareketlendi mi durmaz içinde diye konuştu eski kafalı 40lik anne 🤣🤣🥰🥰🥰 cidden öyle gibime geliyor ama alana saygım sonsuz

bende kararsızım ama olmazsa olmaz değilmiş, bebek arabasındaki puset ile o işi görmeyi planlıyorum, bebek azıcık hareketlenince ana kucağında dahi durmuyormuş ama kangurusunu alcam sanırım

o paraya bebeğine çok daha güzel şeyler alırsın canım yaaa zaten bir kaç ay kullanacak az hareketlendi mi durmaz içinde diye konuştu eski kafalı 40lik anne 🤣🤣🥰🥰🥰 cidden öyle gibime geliyor ama alana saygım sonsuz.

o paraya bebeğine çok daha güzel şeyler alırsın canım yaaa zaten bir kaç ay kullanacak az hareketlendi mi durmaz içinde diye konuştu eski kafalı 40lik anne 🤣🤣🥰🥰🥰 cidden öyle gibime geliyor ama alana saygım sonsuz
Aynen öyle oldu bizde hep ilk bebejte heveslenip herşey den alıyordum ama bazen bebek sevmiyor yada çok çabuk büyüyorlar hep evde koca koca malzemelerin duruyordu verecek kimse de bulamiyirdum .sindi az öz ve gerekli şeyleri alıyorum mesela tecrübe olduki geceleri sürekli uyanan ve sallanmak yada kucak isteyen bebeğiniz olacak yada bı lavabo duş vs almak istesek bırakacak yer bulamıyorsun ki oyalanabilecegi beşik gibi sallanan uygun ana kucağı şart gibi oluyo ama kısa süre sonra ayaklanıyor ve istemiyo tabi o zaman da yürüteç vs yani aşama aşama ihtiyaç oluyo bazı şeylere

Aynen öyle oldu bizde hep ilk bebejte heveslenip herşey den alıyordum ama bazen bebek sevmiyor yada çok çabuk büyüyorlar hep evde koca koca malzemelerin duruyordu verecek kimse de bulamiyirdum .sindi az öz ve gerekli şeyleri alıyorum mesela tecrübe olduki geceleri sürekli uyanan ve sallanmak yada kucak isteyen bebeğiniz olacak yada bı lavabo duş vs almak istesek bırakacak yer bulamıyorsun ki oyalanabilecegi beşik gibi sallanan uygun ana kucağı şart gibi oluyo ama kısa süre sonra ayaklanıyor ve istemiyo tabi o zaman da yürüteç vs yani aşama aşama ihtiyaç oluyo bazı şeylere
evet ben kızıma aldım mutfakta oturtma aldım yürütecek aldım hatta envai çeşit oyuncak kitap vb aldım. hepsi çöp oldu ana kucağında asla durmadı mutfak banyo oturtmaliginda da durma yürütecek biraz kullandı ona binmedim sonra oyuncak ve kitapların hiç yüzüne bakmadı tava tencere ile oynardı. şimdi de en yakın arkadaşı koli bandı makas ve karton. çocuğa göre almak lazım herseyi ama ilk bebiste hep en iyi olsun her şeyi olsun diye hevesleniyor insan

Çok yorma kendini. Hayvanlardada o iç güdü varmış gelmeden önce yavrularına temiz ortam hazırlarlarmış ilkinde o hatayı yaptım evi kırkladım ama enerjim bitmiyordu. Sonuç çocuk erken doğum yaptı. Burnum yandı dikkatli olalım
yok canım ben iş yapamam ki serklajliyim genelde uzanarak geçiyor kalkıp yemeğimi yapıyorum. yatakları topluyorum onun dışında iş yapmıyorum.

bende hanimlara katılıyorum bende almayacağım hem evim küçük esya ile doldurmak istemiyorum hemde kısa vadede kullanacağım seyleri alternatifiyle idare ederim ablam puseti kullaniyordu onun yerine

Ben şifonyer istedim gelince tekstilleri ufak ufak yıkar ütüler koyarım içine. Sonra hepsini birden yıkamak kurutmak ütülemek zor olacak biliyorum. bir yığın eşya var. Battaniyeler nevresimler kıyafetler çoraplar benim pijama gecelik sütyen vs😨

yok canım ben iş yapamam ki serklajliyim genelde uzanarak geçiyor kalkıp yemeğimi yapıyorum. yatakları topluyorum onun dışında iş yapmıyorum.
En iyisi. Ben çalışıyorum. Evde gündelik bi kaç şey yapıyorum gerisi 3 haftada bir bayan çağırıyorum. Eşimde destek oluyor. Yemeği bile işte yorulduğumdan çoğunlukla dışarıdan istiyorum. Daha fazla kendimi heba edemem valla . İşte ev yatak uzanmak hayali kuruyorum 😅

Ha yok sıfırını zaten almam, ama muadil mi ikinci el mi karar veremedim ve alacaklardan muadil önerisi istedim daha çok. 9.000 ona vereceğime bir sürü şey alırım. 😅

bende hanimlara katılıyorum bende almayacağım hem evim küçük esya ile doldurmak istemiyorum hemde kısa vadede kullanacağım seyleri alternatifiyle idare ederim ablam puseti kullaniyordu onun yerine
Bak bu çok zekiceymiş sonuçta benzer şeyler ve pusette düz zeminde sallanıyor sonuçta bunu bir düşüneceğim.

En iyisi. Ben çalışıyorum. Evde gündelik bi kaç şey yapıyorum gerisi 3 haftada bir bayan çağırıyorum. Eşimde destek oluyor. Yemeği bile işte yorulduğumdan çoğunlukla dışarıdan istiyorum. Daha fazla kendimi heba edemem valla . İşte ev yatak uzanmak hayali kuruyorum 😅
32 de ayrılırsan yaparsın 37 ye kadar uzatabilirsin ama

X