2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aynılarını koydum ben de, saç şekillendirici makyaj malzemesi fln da eklerim Hediyelikleri ayrı hazırladım. Daha çok şey atarım ben içine onun

Ay anca bakabildim.. aynıyız o zaman ☺ boy 48 cm kilo 2.900 dedi önceki haftaya göre. Bana da aynıs söylendi kilolu değil ama gelişim normal dedi
Allah kolaylıklar versin sana, kesinlikle üzülmekte haklısın. Ben de bizde olsa ne olurdu diye düşündüm, benim eşim de giderdi. Üzülür içerlerdim ama orda kalırdı yıllardır yalnızlık yaşadığım çok şey oldu bazı şeyler değişmiyor üzüldüğümüzle kalıyoruz. Bebeğin iyice toparlasın sen toparlan daha güzel olacak her şey zor günler hem güzel hem zor
Benim de çok benzer makyaj malzemesi falan aldım kullanılır mı bilmiyorum ne durumda olurum bir de kahve için diyorlar ya granül kahve ve termos aldım
Kahve ne için, içilmesi gerekiyorsa içeriz ya bebeğe uykusuzluk yapmaz mı

Canım çok istemişsin haklı olarak üzülüyorsun. Her doktor ssvd yapmak istemeyebiliyor başka doktor fikri alabilirsin ya da doktorunla sezeryana devam edebilirsin. İlkinde sezeryan sonrası zorlanmış mıydın sıkıntı mı yaşadın yoksa tamamen diğerini tecrübe etmek istediğin için mi istiyorsun?

Ben de 6,5 yıl geçti diye normal doğum olmaz mı dedim, tavsiye etmedi dr. Hastane bile daha fazla ücret istiyormuş riski varmış falan filan.. ister istemez duyduklarımızdan da etkileniyoruz ama özellikle sezeryan isteyen arkadaşlarımız da var. Sağlıkla gelsinler de, elimizde olmayan şeyler için çok ısrarcı olamıyorum ben de

Şu konuda %100 haklısın hiç kendinden şüpheye düşme canım

Kahve özellikle sezeryandeki uyuşturmadan sonra oluşan omuz ve başka bölgelerdeki kas spazmları için içiriliyor. Ödem atmak için de kahve iç dediler

Ben zaten öncesinde yaşadığım şehirde değildim Yeni atandığım için farklı bir şehirdeydim doğum iznine ayrılınca geldim evime haliyle çok fazla Dr değiştirme şansım olmadı bu doktorumda sevdim hatta ssvd yanlısı olduğunu duymuştum ama işte benim için öyle olmadı.ilk dogumumumda da normal doğum çok istemiştim olmamıştı.Sanirim birşeyi fazla istemekte doğru değil olmayınca olmuyor

Doktorlar riske atmak istemiyor zaten çünkü ssvd fazla ilgi yakın takip istiyor bide riskleri olunca Dr da haliyle sezeryani Uygun görüyor bugün mesela sezeryan için anestezi den sonra en az 2 dk da çocuğu çıkarıyoruz dedi doktorum.Haliyle onlarda kendilerince kolay ve hızlı olanı seçmek istiyor .Sağlıkla gelsin de nasibimde yokmuş deyip avutuyorum kendimi yapacak birşey de yok

Kızlar siz de bebeğinizin hareketlerini eskiye göre daha az hissediyor musunuz? 37+2’yim ara sıra gerinme ittirme gibi hissediyorum hareketlerini en fazla. Biliyorum son haftalarda az hissediliyor ama yine de tedirgin oluyorum
evet ben de oyleyim hatta 2-3 kez bu sebeple hastaneye gittim bir sorun cıkmadı doktorum normal diyor. 5-6 saat hiçbir şekilde hissetmezsen sıkıntı dedi. artık bu sebeple gitmeye utanıyorum

Kızlar siz de bebeğinizin hareketlerini eskiye göre daha az hissediyor musunuz? 37+2’yim ara sıra gerinme ittirme gibi hissediyorum hareketlerini en fazla. Biliyorum son haftalarda az hissediliyor ama yine de tedirgin oluyorum
Hafta olarak aynıyız bende hareketlerinde çok azalma hissediyordum son günlerde ama artık yerleri daraldı büyüdüler buna bağlıyorum.Onceden su içsem tepki verirdi ama şimdi yemek yedikten sonra bile hemen hareket etmiyor.Hareketini hissedemedigim zamanlarda tatlı yiyorum özellikle Sarelle tarzı ekmeğe sürülen çikolata 1 tatlı kaşığı sonra yan değil sırt üstü uzanıyorum o zaman hemen harekete geçiyor icim rahatlayinca hemen sola dönüyorum daha sağlıklı olduğu için.Kendimce böyle bı yöntem buldum.Bazi bebekler tatlı da sevmiyormus ama senin bebeğinin sevdiği birşeyi fark ettiysen birde böyle deneyebilirsin

Bende de aynı şekilde yerleri daraldı yazık kuzuların normal

merhaba ben yurt disindayim burda doktorlar oyle yaklasmiyor oncelikle vajinal dogum oneriyorlar zaten istege bagli sezaryen yok. benim de ilk dogumum sezaryendi ama bebek makar gelisti once elle dondurmeyi denediler iki kez ileriki haftamda. ikisinde de bebek eski yerine geri donunce sezaryen gunu verdiler mecbur 39+5 te sezaryanla aldilar.
su an aralikta tekrar dogumum var ustunden 4 yil gecti secme hakkim var ilki sezaryen oldugu icin ama gerek doktor gerek dogum hastanesi ebeleri herkes vajinal doguma yonlendiriyor. dikis yerimi soylediginde onun risk orani 300 kadinda 1 o da olma cunku cihazla takip ediliyorsun dikis yerin zorlanirsa acil sezaryane aliyoeuz hic merak etme acilma iyiyse catin uygunsa bebeginde dogum kanalina girerse vajinal dogumu deneriz dediler

Hanımlar Benim çatlaklar içler Acısı oldu.ilk gebeliğim ve felaket kaşınıyor.çok düzenli olmasada yağlanıp kremlenmiştim ona rağmen bu şekilde kırmızı kırmızı oldu.biraz kırpıp ilgili kısmı ekliyorum.görüntü İçin kusura bakmayın.Çok kötü biliyorum ama sanırım teselliye ihtiyacım var ne yapsam başka ? sabah akşam yağlanıyorum ama artık çok geç değil mi ? Çok üzgünüm

Eklentiler

• 2EF69E8B-7731-4BB8-8DD0-FC89E8B6955E.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 85
benim seninkinden daha cokkkk böyle teselli olabilirsin

Valla hepimize çok geçmiş olsun Hindistan cevizi yağı iyi gelir mi ki elimde bi o yağım kaldı şuan yada başka ne kullanılabilir ?
ben arastırmalarım ve tecrübelere gore ne yaparsak yapalım çatlayacagı varsa illa ki catlıyor. nemli tutmak önemli ama sadece nemli tutmak engellemiyor demek ki cok dikkat ettigi halde catlayanlar da var. o yüzden kabul ettim bu durumu. himdistan cevizi yagını da bi arkadasım kullanıyordu memnundu son zamanlarda catladı mı bilmiyorum

Benimde çatladı bende banyodan banyoya yağ sürdüm hergün sürsem bence yine de çatlardım göbeğimin üzerine çıkmadı vajinamın hemen üstü çok yırtıldı ama takmıyorum kafama sağlıkla gelsin bebeklerimiz birde bunu stres yapmayalım bence boşver

Valla hepimize çok geçmiş olsun Hindistan cevizi yağı iyi gelir mi ki elimde bi o yağım kaldı şuan yada başka ne kullanılabilir ?
Ay lazerle çatlak tedavisi diye bişi görmüştüm ben. Doğumdan sonra ondan yaptırırız ya boşver takma kafana. Doğuma kadar yağlanmaya devam hatta doğumdan 6 hafta sonra da devam etmek gerekiyormuş. Sonrasında olanlara bakarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…