Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlık ocaklarında tetanoz aşılarında sıkıntı varmış bence arayabiliyorsan ara yoksa bi gidip kendini hatırlat onun bi zamanı oluyormuş yapılması için 🙄 ben pazartesi gittim iğne yok dedi eczaneden kendim alıp yaptırdım 🤷🏻‍♀️ 250 lira gibi bişeydi fiyatıda hatta
3 gündür grevdeler ya arayamadım. Ptesi gideyim olmadı hem tahlil vericem zaten

Benim arkadasım babyjem küvet verdi kısa bir süre kullanılabiliyormuş galiba 4 ay falan. Filesi yurtılıyormuş zaten onu bastan alacagım. Bana gelmese leğende yıkayabilirdim annem beni öyle yıkardı bayılırdım shdjjdnnd
Filesi çok yırtılıyor diye ben ebebekten sünger almıştım bunda da süngerden alıcam valla baştan bileydim en baştan alırdım sünger #reklamdeğil 3 file eksiltince gördüm 2 ayda 🤣

İstanbul'da olupta anpa grossa yakın olanlar da bezlere oradan bakabilir nete göre orası fiyat olarak daha ucuz diye ben hep oradan alıyordum hala ucuzmuş istanbula gidince yine Stok yaparım gibi #reklamdeğil

Selam kızlar, geçen gün çamaşır sepeti konuşulmuştu grupta. Hepsi burada da çamaşır sepeti ve %100 pamuk yorgan aldım 900 TL ye 300 TL indirim var. Güzelde bir marka. Almayı düşünen varsa bir bakın isterseniz ☺️ #reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_0525.jpeg
    IMG_0525.jpeg
    140,5 KB · Görüntüleme: 3
Aynen öyle ben ıslak mendil ve bez stoğunu orayı keşfedince netten almayı bırakmıştım, ilkinde Stok elimde patladığı için bunda hoş bir paket alcam ama bakalım
Ben stok değil ama sadece yenidoğan iki paket alıp denicem. Ne önerirsiniz? Prima ve Molfix önerildi bana ama

X