2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım seninle aramızda bi gün vardı dünden beri aklım sende habersiz bırakma bizi. Rabbim sağlıkla kucağına alıp mis gibi kokusunu içine çekmeyi nasip etsin hayırlısıyla benimde tansiyondan dolayı acil sezaryen söz konusu her an benim içim rahat akciğer gelişimi böbrek gleişimi falan her şey tamamlandı verniks kazeozasıda var için rahat olsun o konuda erken değil senden fazla ben heyecanlıyım sanki ben doğurcam yüzünü ilk gördüğüm an sesini ilk duyduğum an gözümde canlanıyor sürekli sağlıcakla kavuşun

Doktor kontrolünden geliyorum şimdi, pazar günü doluyor eger gelmezse pazartesi suni sancı ile yatisini yapalım dedi doktor. Açılma yok ama yumuşama var dedi. Tecrübesi olanlar ne diyorsunuz? 40 haftadan sonrasının riskini almak istemiyorum dedi doktor.

Ritmik olursa kasılmaların gidersin canım, herkesin suyu evde gelmiyor bazen müdahaleyle geliyor onu kıstas alma. Bi süre tut bakalım kasılmalar kaç dakikada bir geliyor

Kızlar 37+2deyiz dün doktorum yarın tekrar bi gel demişti. Şuan yatışım yapıldı. Alttan fitil verdiler. Birazdan da suni sancı bağlıcaklar sanırım. Yüksek tansiyondan dolayı doğumu başlatıyorlar. Ne kadar sürüyor bu fitil ve suni sancıdan sonra doğum biliyormusunuz? Hemşire 48 saat içinde doğar dedi. Sezeryana almadılar normal deniyolar ilk başta.

AA canım geçmiş olsun ben gruba giremedim çok anneler geldi onlarla ilgilenmekten teli elime alamadım
Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin naptın nasıl oldun

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah güzel haberlerini aliriz

Kızlar dün baya mağaza dolaştım eve geldim çok yorgundum gece bacak aramda sıcak bi islaklik oldu ay dedim heralde isedim sonra tutum kendimi öksürdüm yine geldi hemen ayağa kalktım gerisi geldi tuvalete koştum idrarimi yapmaya dedim acaba bu idarar mı ben tutamadim yoksa bebek suyu mu çıkaramadım bellim biraz yine gelirse bebek suyu dur dedim bir daha gelmedi ne sancı ne su nede başka bir belirti bu normal midir. Her zaman su geldikten sonra belirtiler devam eder mi acaba

Ya kalça kemiği ne kramp mi giriyo arada bı oluyo anlamıyorum diyorum sancı geldi ama yok acayip bı acı sanki o kemik yerinden çıkmış gibi

Benim önceki doğumda suyum gelince kendi kendine akiyodu öksürük veya hapşırmak ile idrar geliyo .. yani bildiğin su bosaliyodu durmuyoduda ama gene de sen

Kızlar merhaba,

37+5 olduk hala daha kanala girmemiş her şey yolunda şükür. Sizde doğum kanalına ne zaman girdi?

Teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için gene aradı bende rahatsızım gelemem soru sorulacaksa burdan sorar mısınız diğer sefer boşuna geldim biraz terse düşüyor gelmem zor oluyor dedim tm dedi telefondan 2 3 soru. Ondan sonra işte doğum çantanı hazırla yürüyüş yap vs ben de tm sağ olun bilgilendirme için dedim güzelce kapattık gene boşa gidecektim şükür hallettim

Her gün biri doğuruyor maşallah canım, umarım hızlıca atlatırsın bu süreci, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Ya bende sinir oldum geçen telefonla aradılar sevk yapılcak pazartesi kesin gelmelisiniz sağlık bakanlığı sorun yapıyo dedi. Sadece sevk dedi bende sağlık ocağına kaydı falan sandım. 4 gün sonra bi gittim oğlumun topuk kanında bir değer yüksekmiş kalıtsal rahatsızlığı olabilme ihtimali varmış acilen hastaneye sevk edilmeliymiş takibi başlanmalıymış...ya bunu arayınca desenize kendimi hazırlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…