- 19 Ocak 2021
- 1.952
- 3.222
- 34
Ben de ssvd istiyorum ve inan seni çok iyi anlıyorum. Dr um destekliyor şimdilik ama desteklemese dr değiştireceğimi de söyledim. Seninki gibi bi yorum yapsa bi dr fikri daha alırdım sanırım doğru mu söylüyor kaçıyor mu diye. Eğer söylediği doğruysa ya da bebeğime bana en ufak zarar gelecekse sağlık için yapılan sezeryan beni üzmez ama arada kalmak acaba doğru mu kafası beni üzer. Geçen hafta çatı muayenesi yapıcam dedi mesela buna bile takıldım ilkinde yaptınız sorun yoktu tekrarlamak neden diye hani ordan mı bi arıza çıkarıcak diye paranoyakça düşündüm yani. Eğer gerekliyse üzülecek bi şey yok değil de uğraşmamak içinse gıcık olurdum senin gibi o yüzden çok haklı buluyorumSelam kizlar biz bugün 37+2gunluk olduk.Kontrolum vardı ama biraz üzgün ayrıldım.8 sene önce oğlum sezeryanla doğdu.Ben açıkçası ssvd denemeyi çok istiyordum üstelik arası 8 sene olunca daha uygun oldugumu düşünmüştüm.Doktoruma bu istegimden ilk kez bahsettigimde de çok ssvd taraftarı olmadığını anlamıştım zaten.Bugun sana sezeryan günü verelim dedi.ultrasonda bakarken zaten dikişlerin de incelmiş 3mm olmuş 38.haftana girdiğin gün alalım dedi 1 hafta daha beklesek daha iyi olmaz mi dedim bebek zaten doğum kanalında 38 e girince heran gelmek isteyebilir riske atmayalım dedi.
Şimdi diyeceksiniz ki önemli olan bebeğin sağlığı doğum şekli önemli değil.Evet bende öyle düşünüyorum benim için de öncelik sağlıkla dünyaya gelmesi.Ssvd yi takıntı haline getirmemiştim sadece çok inanmıştım çok istemiştim dua etmiştim ve hazirlanmistim.Ukte mi kaldı içimde bilmiyorum ama bu kadar Üzülunce salı günü kızıma kavuşacağımı düşünüp moralimi düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor gözlerim doluyor sürekli..
eşime anlatsam anlamaz zaten ne kadar istedigimin ve neye bu kadar üzüldüğümün farkında bile değil.Oyuzden size içimi döktüm çok uzun oldu kusura bakmayın .
Benim hormonlar zaten hamileliğimin başından beri tavan okadar çok duygusallaştimki inşallah lohusalıkta bu kadar zirvede yaşamam