Doktoruma sordum sırt üstü yatmayın sıkıntı olmaz demiş normalde hep 12-6 falan çıkar ama don haftalar böyle çıkabileceğini söylemişlerdiBana sorarsan bu tansiyon gayet normal sadece küçük tansiyon sınırın 0.3 altında sağ koldan tekrar ölç bence. Normalde hep nasıl geliyodu tansiyonun. Yorgun olunca, dinlenme sonrasında, yeni uyanınca, ve yediğin içtiğin şeylere görede değişir
Ahududu yaprağı çayıymış canım.Off facia ya çok zor oluyor ilşki son zamanlar ya ben kaldiramiyorum cok .s sirf açilma olur belki diye haftada 2 oluyor yoksa kaldirilcak gibi değil aci ekstra oluyor. Hurmaya da başliycam bugün rasberry nedir canım onu anlamadimne çayi.
Ayy çok geçmiş olsun 2 yaşa yakındı dimi senin oğlun daAynen biraz meme biberon kavgası olucak ama olsun sağlığı yerinde olsun yeter ki sen bol bol sağım yap hatta ne yap biliyo musun ilikli kemik suyu iç bol bol bebişim bağışıklığıda seninki de toparlanır çabucak. Benim oğlanın doğumda köprücük kemiği kırılmıştı 10 günde iyileşti tamamen hee gün bir bardak ilik suyu içtim. Çok güzel besliyo anne sütünü
Çok şükür iyiyim. Açıklık vs yok. Ama dinlenmemi istedi. Kendi işim olduğu için gidiyordum hala ama olmaz artık yatman gerekiyor dediNasılsın
Sağolasın 16 oldu yeniAyy çok geçmiş olsun 2 yaşa yakındı dimi senin oğlun datripli diceksin belki ama hayvansal yumurta ve süt hariç hiçbir şeyi tüketemiyorum ben keşke tüketebilsem ama kendimi bildim bileli asla yiyemem içemem...
Bak onu yiyebilirim teşekkürlerSağolasın 16 oldu yeniyok canım ne triplisi o zaman bolca çiğ kuruyemiş içlerinde çok fazla sağlıklı yağ ve vitamin var şifa olsun bebişe
Biz de kaç kere gittik acilden kesin bu sefer doğuyorlar diye hepsinde de yoo diyip gönderdi doktorumuz artık suyum falan şak diye gelmezse gitmeyi de düşünmüyorum
Canm 5 gün önce doğum yaptm kasım annelerindeydimDeneyimli anneler bir konuda fikriniz lazım. Benim göğüslerim çok şişmeye süt dolmaya sertleşmeye başladı. Elle tamamen sağamıyorum emzirme danışmanı pompa kullanmam gerektiğini söyledi. Daha önce hiç kullanmadığım için ne almalıyım almak mı kiralamak mı daha mantıklı ne tipi daha iyi bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz
Kaç artıda doğurdunuz pekiCanm 5 gün önce doğum yaptm kasım annelerindeydimbende iki gündür sagiyorum bebegim daha tam emmiyor arada emiyor elektrikli aldm ben
Onkimi aradım ben bugün kordon ve bağ 19 bin sonrasında yıllık 3500 dediler geçtiğimiz senelerde eşimin hematolog prof arkadaşına sormuştum çok da gerekli değil demişti ama bugün firmayla konuşunca ikna oldum gibi kordon kanı ve bağ birbirinin muadili değilmiş ikisinin de kullanım alanları farklıymış çok az kaldı doğuma benim iki üç gün içinde karar vermem lazımBen araştırdım, iki firmadan da fiyat aldım ama kafamda soru işaretleri var hala.
gecmiş olsun yeni gordum nst den anlarım da doktor görmüştür bir sorun yoktur inşallahBenim de kasılmam oldu. Nst ye girdim. Çıktım doktor bekle alttan bakalım dedi. Bekliyorum. Nst den anlar mısınızzz
Aaa grubun 4. Doğumu olmuş. Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün inşallah. Kaçıncı haftandaydınCanm 5 gün önce doğum yaptm kasım annelerindeydimbende iki gündür sagiyorum bebegim daha tam emmiyor arada emiyor elektrikli aldm ben
benimde kendi işim valla kalkamıyoum masa başından burda doğurcam burdan haftaneye giderim artıkÇok şükür iyiyim. Açıklık vs yok. Ama dinlenmemi istedi. Kendi işim olduğu için gidiyordum hala ama olmaz artık yatman gerekiyor dedi
Evet gösterdik canım doktora şükür yolundagecmiş olsun yeni gordum nst den anlarım da doktor görmüştür bir sorun yoktur inşallah
Offf aynen bende öyle ya. Yarın gitmesem perşembe gideceğim bir sürü görüşmem varbenimde kendi işim valla kalkamıyoum masa başından burda doğurcam burdan haftaneye giderim artık
sende bendensin desene şimdi idare ediyoruz da birde sonrası var asıl doğumdan sonra da gelmek var ben oğlumuda 10 günlükken ofise getirmiştim burda oda kaytım ona sanırım buda öyle olcak ya bakalım napıcam . siz napıcaksınız doğumdan sonra çalışma işiniOfff aynen bende öyle ya. Yarın gitmesem perşembe gideceğim bir sürü görüşmem var
O bahsettiğin ben de de var canım sağ meme de beyaz nokta gibi . Bende acaba süt kanalı varda tıkandı mı diye düşündüm 2 haftadır varKızlar göğüs uçlarım büyümüş gibi normal mi ? Kahverengi kısım değil de süt gelen kısım hafif şişik ve büyümüş gibi ucunda da beyaz tıkalı süt gelecekmiş de orda kurumuş gibi beyazlık var ama oynamak istemedim
Yaaa maşallah kasım anneleri oldu Ekim anneleriCanm 5 gün önce doğum yaptm kasım annelerindeydimbende iki gündür sagiyorum bebegim daha tam emmiyor arada emiyor elektrikli aldm ben