2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kaçıncı haftadasın benimde bir ara zirve yanma oldu acaba dedim kızım saçlı mı batıl inanç ama insan hevesleniyor kel olsun istemem😂😂şimdi 36. Haftadayım kesildi maşallah hiç yanma kalmadı niye bir anda geçti anlamadım da gerçi belki bebeğin duruşundan dolayı oluyordu bilemiyorum
Ben yarın 34üm canım. Büyük ihtimalle şuan midemi yukarı itiyor ayaklar yukarda, o yüzden çok baskı olduğu için midem yemek borum sürekli yanma halinde. Senin gibi 2 hafta sonra artık bebek aşağı inmeye başladığında mideme yer açılacak inşallah diye düşünüyorum. Şuan gerçekten çok yukarıda gören diyor sanki göğüs kafesinde taşıyorum çocuğu

Ayyy ben ütü takıntısı olan biriyim bugün hiç bir şeye yetişemedim diye oturdum ağladım moralim çok bozuldu büyük olan kaç yaşında senin 2 çoçukla ne yapacağım bilmiyorum geçen temizlik için birini aradım 1500 diyor fiyat nasıl sizce 3+1 ev dedim abla camları silerken perdeleri bir birmyıkayıp assak olur mu Burun ucuyla konuştu iyice moralim bozuldu
Fiyat çok iyi ben yaklaşık iki üç aydır her hafta düzenli alıyorum abla da alıştı düzene çocuktan sonra da devam edicem eğilip doğrulamıyorum artık eşim zaten yardımcı değil… eşi ya da tanıdığı olan varsa tabi kendi yaptığımız her zaman daha iyi ama düzenli gelince de alışıyorlar bence
açık kaldıkca hiçbir şey hazır degil hissi oluyor o yüzden bir an once kapattım😂

Ay iyi yapmışsın ben korkumdan bugün valize koydum ama sığmadı çok şey almışım orta boya koydum olmadı büyük boyu çıkarıp ona koyacağım yarın 🫣 benim valizi gören hastanede bir ay yaşamaya gelmiş diyebilir🫣 aslında evim hastaneye çok yakın ama eşim istediğim şey olursa bulamaz kesin o yüzden fazla fazla götüreceğim

Bu arada melodiden aldığım çikolata çok iyi çıktı çikolata almamış olan varsa içten tavsiye edebilirim 🫣

36+6 da kanamayla gittim. Benim plesenta Rahime yakındı hatırlarsanız o yüzden hemen aldılar. Spinal sezaryen oldu. Bebeğim 52 cm 3250 gram boyu uzun baya. Sağlıklı olsun da inşallah bir an evvel kavuşuruz oğlumla.💙
Hayırlı olsun canım. Bebeğini güle güle büyüt. Darısı bizlerin başına.

Ay bende takip ediyorum hep ama çok sık yazamıyorum. Doğum yapan annelerimize sağlıkla kavuşmasını diliyorum. Gözünüz aydın canlar. bende çalışıyorum ve 4. Bebişim doğacak inşallah. 3,4 aydır haftada bi yarım gün kadın alıyorum. Düzen iyice oturdu öğrendi iyi oldu böyle. Büyük temizlikte tam gün geliyor. Yarım güne 750 tl veriyorum bende.
34 hafta olmak üzereyim.

Kızlar 36 haftalık gebeyim bugun yürüyüş yapmak istedim ama sol kaşıktan bir sancı girdi sonrasında da uzun süre devam etti eve geldiğimde karnım kaskatı kaldı bi saat falan zorla uyudum ki acısını duymayayım sizde de böyle oldu mu
Benim olmuştu. Doktor normal dedi

Ay bende takip ediyorum hep ama çok sık yazamıyorum. Doğum yapan annelerimize sağlıkla kavuşmasını diliyorum. Gözünüz aydın canlar. bende çalışıyorum ve 4. Bebişim doğacak inşallah. 3,4 aydır haftada bi yarım gün kadın alıyorum. Düzen iyice oturdu öğrendi iyi oldu böyle. Büyük temizlikte tam gün geliyor. Yarım güne 750 tl veriyorum bende.
34 hafta olmak üzereyim.
Selam yarım günde neleri yapıyor? Bana da çarşamba günü gelecek. Bi yandan çok iş söyleyip ürkütmek istemiyorum bi yandan da ilk günden basit olsun istemiyorum 😁 daha önceden vardı 9 ay geldi bıraktı sonra beni 🥸

Selam yarım günde neleri yapıyor? Bana da çarşamba günü gelecek. Bi yandan çok iş söyleyip ürkütmek istemiyorum bi yandan da ilk günden basit olsun istemiyorum 😁 daha önceden vardı 9 ay geldi bıraktı sonra beni 🥸
Valla canım ilk başta tam gün aldım evi temizledi. Ama artık 3,4 aydır düzenini kurdu camların üstünden geçiyor bazen birkaç camın tabi ama. Süpürüp siliyor banyoları ovuyor. Ütü yapıyor. Ama ütü birikmiyor hep geldiği yaptığı için. Mutfak dolaplarını siliyor komple ayda bir kere. O zaman tam gün geliyor. Yada camları silecekse

kızlar bir de idrar yolunuzda aniden batma hissi oluyor mu hareketlerden mi neden bilmiyorum aniden batmalar yasıyorum yerimden hopluyorum resmen o nasıl rahatsız edici bi agrı🥺🥺
Canım bana oluyor. İdrar yolları mı vajina mı tam ayırt edemiyorum ama birden batma hissi oluyor canım baya açıyor. Bugün biraz eğilip doğruldum epeyce devam etti

Kızlar hastane için çantayı böyle hazırladım küçük bir bavula koyucam. Bunlara ek sadece bi küçük böyle hurç kendime pijama + havlu makyaj malzemesi alacağım. Bir de biberon emzik alacağım yanıma. Doğum haberleri gelmeye başlayınca hemen yaptım 😂

Eklentiler

• IMG_3446.jpeg
    IMG_3446.jpeg
    228,7 KB · Görüntüleme: 90
Ben de minik hurçlara koydum böyle ama bir türlü valize koyamadım. İçine notlar mı yazdın canım. Ben sadece hemşireye verileceğe not yazdım.

ben 36+2 yim her şeyim hazır valizi kapattım artık gelebilir rahatlığı var🥹
Canım neler koydun? Bir listen var mı ben de hazırladım şimdi de eksik bir şey var mı acaba aklıma gelmeyen ama lazım olacak emin olamıyorum. Minimal bir şey istiyorum açıkçası dolu dolu zıbınlarla gitmeyeyim dedim

X