2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
İnşallah ben çok korkuyorum 2 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu kese için ne zaman gideceksin
Benimde 2 kürtaj var hiç korkma. Ben keseyi gördüm az erken gittim ama daha minnak bu cuma tekrar kese gelişimi için gideceğim 2 haftaya amca kalbini duyarım sende aşağı yukarı benle aynısın bu aralar gitsen tahminim kese görürsün. Hiç korkma sağlıkla doğacak sakın kötü düşünme

Şöyle düşün bizi bebişler çok nazlı olacak. Annelerine pek nazlanıyorlar . Hele doğsunlar popişlerine iki tokat atarız deriz bizi çok yordunuz ( tabi kıyabilirsek )
Kafamız aynı çalışıyor bende öyle düşünmüştüm hakettiler bence hayırla gelsinler yeterki hepsi unutulur

Peki tedbir amaçlı bir şey kullanıyor musunuz

Oy oy daha minnacık haftaya dinlersin kuzum açıkcası ben kalp sesini duymasam olur öyle pıt pıt ekranda gözüküyor ya o bana yeter. Ben 8 haftalık falan olunca dinlemek istiyorum diyorlar ya bebişe zarar verebilir diye ne bilim korkuyorum ondan

Peki tedbir amaçlı bir şey kullanıyor musunuz
Ben test yaptırmıştım pıhtı çıktı bende kan sulandırıcı ipne kullanıyorum. Ama ekstra doktorum bana duphaston verdi bebeğin yatağı güçlensin daha önce düşük olduğu için tedbir gibi birşey sen kullanıyor musun

Sadece şunlara bakıldı yok dendi hiç bir şey vermediler bana sence isteyim mi

Eklentiler

• Screenshot_20240320_112720.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 33
2 mm de bile kalp atışı başlsdıysa çok güzel

İnşallah hamilesindir ama test yanıltıcı ben 5 gün arayla test yorum biri negatif diğeri pozitif sen az bekle olmadı kan ver o garanti canım

İnşallah ama bende sadece 2 değere bakılmış neden anlamdım sende bu değerlerde sorun var mıydı. Bir de 2 defa kürtaj oldunuz mu
Canım benim birinde bebek hiç görünmedi sadece kese . Düşük olmadı kürtaj oldum. Diğerinde kalbi durdu düşmedi kürtaj oldum: benimde bunlara bakıldı. Benim ikiside sıkıntılı çıktı. Senin doğru test yazılmış şükür hiçbirşeyin çıkmamış ilk gebelikte kaybı normal karşılıyorlar genetik bozukluk diye. Ne şanslısın hemen test yaptırmışsın . Şükür herşeyindr normal inşalalh ark arkaya doğuracağız

İnşallah gönlünden geçen ömrüne nasip olsun canm benim
İdrar için erken belki kanda çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…