2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar gece sabah sürekli midem yanıyor cayır cayır, kafamı yastığa ne zaman koysam midem ağzıma geliyor uyuyamıyorum ya gaviskon dışında ne yapabiliriz gerçekten yemekten 6 saat sonra yatıyorum yine ağzıma geliyor uyuyamıyorum
Bnmde aynı şekilde beni bazen gece 4 de uyandırıyor 7lere kadar oturtuyor dik oturarak uyumaya çalişiyoruö en azından uykuya dalayım diyorum kendi kendime baktim geçmiyor sakiz çiğniyorum sakız da cok iyi geliyor şimd yine yandi sakiz bitti gittim aldim rennie yazdı aslında doktorum ama belki bi zarari vardir die jullanmiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 21
Son haftalarda yürüyüş yapın diyorlar ben acayip baskı hissediyorum altta sürekli tuvaletim var gibi dışarı çıkmaya korkuyorum 😅 sizde de böyle oluyor mu
Bn yapiyorum haraket berekettr diyip yolda altima kaçirdim tutamiyorum çişimi inanilir gibi değil 😂 ama pes etmiyorum bu arada elimde değil geldiğini fark ediyorum tutamiyorum kendimi ne kdr sıksam da

Bn yapiyorum haraket berekettr diyip yolda altima kaçirdim tutamiyorum çişimi inanilir gibi değil 😂 ama pes etmiyorum bu arada elimde değil geldiğini fark ediyorum tutamiyorum kendimi ne kdr sıksam da
Kaç haftalıksın ben tutuyorum ama aşırı karnım ağrıyor tutunca

Hanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzun 🥺 pembe şapka takmışlar çok komik 😅
Oyy maşallah canım 🧿🧿 tez vakitte kavuşursunuz İnşallah 🤲

Selam hanımlar ben cumartesi günü doğum yaptım hastanedeyim yarın taburcu olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bebeğim de kuvözde hafif bir solunum sıkıntısı varmış çok şükür onunda durumu iyi.
Aaaa canımm nasıl oldu kaç haftalıktii hiç haberimiz olmadi yazmadın sanci falan mı geldi nasıl oldu yaa

Selam hanımlar ben cumartesi günü doğum yaptım hastanedeyim yarın taburcu olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bebeğim de kuvözde hafif bir solunum sıkıntısı varmış çok şükür onunda durumu iyi.
Anaaaaa😍😍😍 gözün aydın canm benim tebrik ederimm
Cok sevndim ikinizin de iyi olmasına🙏🙏

Hanımlar oğlum daha iyiymiş burnundaki nefes desteğini çıkarmışlar. Sütle beslemeye başlayacaklarmış eşim gelip poşetli sütleri götürücek izlem altındaymış şuan 51 cm boyu varmış up uzun 🥺 pembe şapka takmışlar çok komik 😅
Oyyyy maşallahhh kuzumaaa 🧿❤️ Allah nazarlardan saklasın inşallah. En kısa zamanda kavuşun inşallah canım. Rabbim size güç kuvvet versin. Sen de tez zamanda iyileşirsin umarım 🌼

1 gün arayla doğum yapmışız benim oğlum da küvezde ama solunum desteği çıktı çok şükür. Bende yarın taburcu oluyorum sağlıkla alalım kucağımıza 🥰

Selam kızlar bnde bgn doktora gittim
36+3 üm
Sancım fln cıkmadı nst de herşey de normal
Karın çevresi biraz geri de boyu uzun bizim kızın da:)
Doktor haftaya çatı muayenesi yapacak
Şuan normal doğurursun 40 a kadar bekleriz dedi olmadı sezeryan olacak 40 tan snra

1 gün arayla doğum yapmışız benim oğlum da küvezde ama solunum desteği çıktı çok şükür. Bende yarın taburcu oluyorum sağlıkla alalım kucağımıza 🥰
Seni tebrik ettim mi bilmiyorum balım bayadır girememiştim amaa valla cok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza almışsnz
İnşallah sağ salim evinize de geçersiniz🧿

Seni tebrik ettim mi bilmiyorum balım bayadır girememiştim amaa valla cok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza almışsnz
İnşallah sağ salim evinize de geçersiniz🧿
Daha kucağıma alamadım 😅 pazar günü doğum yaptım ama belki yarın anca görebileceğim. Kucağıma verirler mi bilmiyorum biraz hareketlenip küvezde durmak istemediğini belli etmesi lazımmış bakalım birksç güne her türlü kucağıma alırım inşallah 😊

X