Ben geçtiğimiz cuma 5+6 da kalp atışını görmüştüm birazdan da duymak için kontrole gideceğim aşırı panik haldeyimKızlar doktor kontrolünden çıktım sat 3 şubata göre 6+4 deyim ama aşılama 21 şubatta yapıldı. Bugün kalp atışı duyamadık haftaya gidicem tekrardan yolk kese falan her şey iyiymiş 22 mm olmuş geçen hafta bugün 5 mm disiz ne zaman duydunuz kalp atışını?
Oy oyy maşallah canmmKızlar doktor kontrolünden çıktım sat 3 şubata göre 6+4 deyim ama aşılama 21 şubatta yapıldı. Bugün kalp atışı duyamadık haftaya gidicem tekrardan yolk kese falan her şey iyiymiş 22 mm olmuş geçen hafta bugün 5 mm disiz ne zaman duydunuz kalp atışını?
Çok şükür canım Rabbimin merhameti çok büyük yine nasip etti, verdiği nimetin nankörü hiçbir zaman olmak istemem. Doğru hakkıyla tevekkül edebilsek ne gam ne keder kalır, olanlarlarda da muhakkak bir hayır var biliyorum. Yine Rabbime sığınıyorum ondan istiyorum. Rabbim nasiplendirsin. İsteyen herkese sürecini gönül huzuruyla tamamlamayı nasip etsin. O düşünceler geldiği zaman başetmek bazen çok zor geliyorAhh Eslemim sende çok haklsn kendince
Ama şöyle düşün
Bak yine ne mutlu ki Rabbim sana mucizesini göndermiş,sağlıkla kucağına almak için duanı et
Allâh a tevekkül et
Ona bırak..
Elbet Rabbim kulunu cok üzmez ☺
Yaa olur mu hiç asla yetersiz sen değilsin bende 2 kayıp yaşadım sonra kızım oldu ve inanılmaz zor bir hamilelik yaşadım düşük riski erken doğum diyabet kansızlık test sonuçlarım berbattı bebeğime donw sendromlu riski yüksek çoktı nipty yaptırdım sonra mide borusı yok dediler neler neler yaşadım sonra kızım 40+3 oldu şükür sagaaglim ve dedim ki demek ki sağlıkla doğacağı vardı her şeye rağmen geldi nasibi vardı demek ki senin de öncekilerde nasipleri yokmış belki de sağlıksızlardı tutulamadılar vardır bir hayır şimdi ki bebeğine sarıl acılarını unutturacak evlat kıymetini belki de bir çok kişiden iyi bilicek iyi bir anne olacaksın ben inanıyorum sağlıkla alacaksın bu sefer kucağına şimdi doğru zamandır öyle düşün hep Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin sana senin gibi tüm biz hamişlere inşYavrum benim geçmişte baya bir kaybım var. Kafam hep onlara gidiyor kıyaslıyorum, onlarda nasıl oldu diye düşünüyorum. Bazen kendi kendime üzülüyorum herkes bu kadar sorunsuz hamilelik yaşayıp doğurabilmişken benim nasıl bu kadar kayıpla sonuçlandı diye, sanki yetersiz olan benmişim beceremiyormuşum gibi geliyor. O yüzden gerçekten bir evlat kucağıma alabilecek miyim nasıl bitecek bugünler bilmiyorum
seni o kadar iyi anlıyorum ki benim iki kaybım var sen çok demişsin sayısını bile sormuyorum sanaYavrum benim geçmişte baya bir kaybım var. Kafam hep onlara gidiyor kıyaslıyorum, onlarda nasıl oldu diye düşünüyorum. Bazen kendi kendime üzülüyorum herkes bu kadar sorunsuz hamilelik yaşayıp doğurabilmişken benim nasıl bu kadar kayıpla sonuçlandı diye, sanki yetersiz olan benmişim beceremiyormuşum gibi geliyor. O yüzden gerçekten bir evlat kucağıma alabilecek miyim nasıl bitecek bugünler bilmiyorum
Ocak 2024 erkekbana da bakar mısınız zor olmayacaksa benim 19.10.1983 eşimin 27.01.1972 hamile kaldığım ay şubat 2024
Aminn sağlıkla gelsinlerde inşBenimde aynı senin gibi cktı takvimler canm
Bakalm hayırlısı:)
Yaaaaaa minik minik kalp atışı mı vaaaaar yeriiiimBen geçtiğimiz cuma 5+6 da kalp atışını görmüştüm birazdan da duymak için kontrole gideceğim aşırı panik haldeyim
Aa sürekli kafadan hesaplamaya çalışıyorumİnternete kan değişimi cinsiyet hesaplama yazın direk çıkıyor kızlar orada eşinin kendinin doğum tarihi birde hamile kaldığın ayı yazıyorsun hesaplıyor sağolsun Google baba
Amin canımmm aminnnnn hepimizin inşallahOy oyy maşallah canmm
Sağlıkla devam etsin inşallah
Hayırlısı ile kucağına al, alalım
Ayy sorma Aynn bunlarda yaslar da ortaya çıktı bazılarımızda var mı 29 giren girecek olanBurdan da test etmiş olacağız hahaha
Elbette bebeğim zor olmaz mı yaaÇok şükür canım Rabbimin merhameti çok büyük yine nasip etti, verdiği nimetin nankörü hiçbir zaman olmak istemem. Doğru hakkıyla tevekkül edebilsek ne gam ne keder kalır, olanlarlarda da muhakkak bir hayır var biliyorum. Yine Rabbime sığınıyorum ondan istiyorum. Rabbim nasiplendirsin. İsteyen herkese sürecini gönül huzuruyla tamamlamayı nasip etsin. O düşünceler geldiği zaman başetmek bazen çok zor geliyor
Hadi ya dün ben direk girdim çıktı hesapladım hemenAa sürekli kafadan hesaplamaya çalışıyorumbaştan bilseydim not falan tutuyorum hahhaha
Kızzz ben 36 olcam mayıs'taAyy sorma Aynn bunlarda yaslar da ortaya çıktı bazılarımızda var mı 29 giren girecek olan
Öyle tabi kzum inşallahAminn sağlıkla gelsinlerde inş
Ya 2. Kez duyacaksın o muhteşem sesi öyle düşünBen geçtiğimiz cuma 5+6 da kalp atışını görmüştüm birazdan da duymak için kontrole gideceğim aşırı panik haldeyim
YaaaKızzz ben 36 olcam mayıs'ta
29 ne kii..
Gerçekten benzer süreçlerden geçenlerden bunu duymak çok rahatlatıyor, benim içinde umut var demekki diye düşünebiliyorum. Bunda lekelenmem oldu miktar olarak çok değil rengide açık ama direk o günlere gittim. O lekelenme bütün sinirlerimi alt üst etti. Güzel düşüncen için çok teşekkür ederimYaa olur mu hiç asla yetersiz sen değilsin bende 2 kayıp yaşadım sonra kızım oldu ve inanılmaz zor bir hamilelik yaşadım düşük riski erken doğum diyabet kansızlık test sonuçlarım berbattı bebeğime donw sendromlu riski yüksek çoktı nipty yaptırdım sonra mide borusı yok dediler neler neler yaşadım sonra kızım 40+3 oldu şükür sagaaglim ve dedim ki demek ki sağlıkla doğacağı vardı her şeye rağmen geldi nasibi vardı demek ki senin de öncekilerde nasipleri yokmış belki de sağlıksızlardı tutulamadılar vardır bir hayır şimdi ki bebeğine sarıl acılarını unutturacak evlat kıymetini belki de bir çok kişiden iyi bilicek iyi bir anne olacaksın ben inanıyorum sağlıkla alacaksın bu sefer kucağına şimdi doğru zamandır öyle düşün hep Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin sana senin gibi tüm biz hamişlere inş
Ben bu sene 30 oluyorum mayıstaAyy sorma Aynn bunlarda yaslar da ortaya çıktı bazılarımızda var mı 29 giren girecek olan
2,5 yaşındaYani tabi ki yüzde yüz doğruluk payı var mı bende bilmiyorumiki erkek de ileride çok güzel arkadaş olurlar ya aslında ilk çocuğun kaç yaşında