2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ben geçtiğimiz cuma 5+6 da kalp atışını görmüştüm birazdan da duymak için kontrole gideceğim aşırı panik haldeyim

Oy oyy maşallah canmm
Sağlıkla devam etsin inşallah
Hayırlısı ile kucağına al, alalım

Çok şükür canım Rabbimin merhameti çok büyük yine nasip etti, verdiği nimetin nankörü hiçbir zaman olmak istemem. Doğru hakkıyla tevekkül edebilsek ne gam ne keder kalır, olanlarlarda da muhakkak bir hayır var biliyorum. Yine Rabbime sığınıyorum ondan istiyorum. Rabbim nasiplendirsin. İsteyen herkese sürecini gönül huzuruyla tamamlamayı nasip etsin. O düşünceler geldiği zaman başetmek bazen çok zor geliyor

Yaa olur mu hiç asla yetersiz sen değilsin bende 2 kayıp yaşadım sonra kızım oldu ve inanılmaz zor bir hamilelik yaşadım düşük riski erken doğum diyabet kansızlık test sonuçlarım berbattı bebeğime donw sendromlu riski yüksek çoktı nipty yaptırdım sonra mide borusı yok dediler neler neler yaşadım sonra kızım 40+3 oldu şükür sagaaglim ve dedim ki demek ki sağlıkla doğacağı vardı her şeye rağmen geldi nasibi vardı demek ki senin de öncekilerde nasipleri yokmış belki de sağlıksızlardı tutulamadılar vardır bir hayır şimdi ki bebeğine sarıl acılarını unutturacak evlat kıymetini belki de bir çok kişiden iyi bilicek iyi bir anne olacaksın ben inanıyorum sağlıkla alacaksın bu sefer kucağına şimdi doğru zamandır öyle düşün hep Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin sana senin gibi tüm biz hamişlere inş

E Eslem Huma
seni o kadar iyi anlıyorum ki benim iki kaybım var sen çok demişsin sayısını bile sormuyorum sana bak ben bu hamileliğimde şöyle karar aldım düşünmeyeceğim hele kötü hiç düşünmeyeceğim. Bak ofiste evde sürekli bakara suresı açıyorum aklıma geldikçe elimi karnıma koyup bildiğim hangi dua varsa o an ne kadar okuyabilirsem okuyorum. Babaların duası daha çok geçermiş . Eşine söyle elini senin karnına koysun nas felak ayetel kürsi yada ne biliyorsa okusun. Ben diğer gebeliklerimde çok korkutuldum her gece kötü bebeği kaybetmeli rüyalar görürdüm. Artık her gece eşime dua okutuyorum elini karnıma koyup. Veren Allah alan. Allah. Tıbben ilacımı içiyorum ama bebeğim Allah’a emanet sende bunları yap gerçekten kalben çok rahatlıyorum

Ben geçtiğimiz cuma 5+6 da kalp atışını görmüştüm birazdan da duymak için kontrole gideceğim aşırı panik haldeyim
Yaaaaaa minik minik kalp atışı mı vaaaaar yeriiiim Çok heyecanlı çooook anlayabiliyorum vallahi ben de paniktim ama duyamadık 2 mm olmuş daha bebiş minikmiş

İnternete kan değişimi cinsiyet hesaplama yazın direk çıkıyor kızlar orada eşinin kendinin doğum tarihi birde hamile kaldığın ayı yazıyorsun hesaplıyor sağolsun Google baba
Aa sürekli kafadan hesaplamaya çalışıyorum baştan bilseydim not falan tutuyorum hahhaha

Elbette bebeğim zor olmaz mı yaa
Ah ah bizde aylarca denedik
Kaç kere doktora gittik
Tedaviler, aşılamalar
Hep başarısızdıı
Sebep yok herşey normal ama olmuyordu
Sonra dedim ki heralde benim imtihanım da anne olamamak bu dünyada
Kabullendim Allah'tan dedim
Ama yine de namazlarmda dua etmekten , Rabbimden istemekten vazgecmedim
Şükür ki bana da mucizesini gönderdi
Dilerim hepimiz sağlıkla evladımıza kavuşalım

Gerçekten benzer süreçlerden geçenlerden bunu duymak çok rahatlatıyor, benim içinde umut var demekki diye düşünebiliyorum. Bunda lekelenmem oldu miktar olarak çok değil rengide açık ama direk o günlere gittim. O lekelenme bütün sinirlerimi alt üst etti. Güzel düşüncen için çok teşekkür ederim İnşallah Rabbim hepimize güzel süreçler nasip etsin sağ salim kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…