2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Lekelenme çık normal ben 20. Haftada kanamayla acile kaldırıldım gerçekten nasibi varsa bir şey olmuyor asla moralini bozma sagsaglim gelecek inan buna ben hep inandım geldi şükür sıra şimdi Kasım annelerinde inş ve diğer tüm hamişlerde

Evet canım tıbben olanları yapıyoruz aslında bizim elimizde olan birşey değil, dualarıda sürekli yapıyoruz eşimle dediğin gibi çok rahatlatıyor. Lekelenme gördüm ya o beni alt üst etti ağlayacak şey arıyorum o yüzden. O lekelenme tekrardan korkularımı gün yüzüne çıkardı resmen. Hani olur ya hep gülersin gülersin aklına bi an gelir ağlama krizine girersin kimse birşey anlamaz onun gibi

Öyle canım çok zor yollardan geliniyor gerçekten yaşayan bilir. Çevremde aksi gibi hep hamile kalmak isteyince kalıp doğurdular, yani benim sürecime doktorlar bile şok geçiriyor. Herkes bu kadar pürüzsüz yaşarken çevremde süreci ben nasıl atlatamıyorum diye çok düşündüm. Tabi Rabbim kimseye vermesin düşmanım bile yaşadıklarımı yaşasın istemen. Çünkü annelik çok güzel bir duygu isteyen herkesin hem kucağını hem kalbini doldursun Rabbim

Ahh yavrum amin inşallah
Evet düşmanımıza bile vermesin evlat hasretini

Karından mı Bakıldı canım sana. Ay bir haftada ne kadar büyümüş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…