öyle tabi içinden geçen başka . ben erkek nasıl severim diye ağladım allahımm nasıl sevilmezki kız erkek hiç farketmez sağlıkla gelsin yeterkii bal onlar kızz yerisn sonra erkeğiAhh sorma ya
Kıyamam
Biz karı koca kız bebekçiyiz ama nasip bee
Amin amim yavrum tabiki öyle ya hepsi can parçamızöyle tabi içinden geçen başka . ben erkek nasıl severim diye ağladım allahımm nasıl sevilmezki kız erkek hiç farketmez sağlıkla gelsin yeterkii bal onlar kızz yerisn sonra erkeği
Senin doğum yılın ve hangi ayda doğduğun.Hmm baya zor gibi yaauğrasamam
Saolasn canm
Oyy seni yerimSenin doğum yılın ve hangi ayda doğduğun.
Eşinin doğum yılı ve hangi ayda doğduysa yaz canım bakayım ben tecrübelendim birazbide hamile kaldığın ay
Canım benim uyku kısmı bendede var bıraksalar hep uyusam . Şükür diğerleri yok şimdilik . Bende ekstra çok açıkma var artık patlayacağım yemektenSelam hanımlar nasıl gidiyor hamilelik?
Benim ki keyifsiz mutsuz ağrılı bulantılı agresif. Aşırı tahammülsüz biri oldumsürekli uyku halindeyim. İnşallah bir an evvel bu hallerden kurtulurum.
En son kan değişimi sen de olduğu için KızOyy seni yerim
Benim
21 mayıs 1988
Eşim
13 nisan 1988
Şubat 2024
:))))
Ya benim ara ara lekelenmelerim var, kafayımı yedim bilmiyorum insan lekelenme varken niye sancı isterBenim adet olana kadar vardı. Şimdi hiç yok. Koku hassasiyeti dışında hiç belirtim yok hamile olduğumu anlamıyorumher gebelik farklı süreçler
Geldi canım geri geldi şimdide ara ara lekelenmem olduğu için ondan tırsıyorumBen daha geçmedim canm ama sanrm normaldır yaa korkma
Evet canım bende ilk anlayamamıştım video izleyerek yaptım ama direk hesaplayan sitelerde var sanırımHmm baya zor gibi yaauğrasamam
Saolasn canm
Yaaaa seni yerim ama üşenmedin yaptn bana da cok saol kuzummmEn son kan değişimi sen de olduğu için Kızeğer bu sene Nisanla mayıs arasında hamile kalsaydın erkek olacakmış. Ama ondan önce ve sonra 2021 den beri hep kızzz
Gelmeyecek inşallahhhKızlar benim de yarın regl olmam lazım artık. Heyecan bastı bişey düşünemiyorum
Oyy eslemim yaa azck kendini bırak bebeimYa benim ara ara lekelenmelerim var, kafayımı yedim bilmiyorum insan lekelenme varken niye sancı isterElimde bi ultrason cihazı olup merak ettikçe bakabilsem bunlar olmayacak aslında ama benimde hiç belirtim yok diyebilirim yani ara ara gelip giden şeyler sadece
Ne demek canım arkadaşlarımın da hep doğru çıktı bu arada bu yöntemle. Tabi ki en önemlisi sağlıkYaaaa seni yerim ama üşenmedin yaptn bana da cok saol kuzummm
İnşallah sağlıkla hayırla gelsin de
İkisi de baş tacımız
Amin tatlım en önemlisi oNe demek canım arkadaşlarımın da hep doğru çıktı bu arada bu yöntemle. Tabi ki en önemlisi sağlıkAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Test manyağı oldum artık hahahaj ilk kızımda çok geç farketmiştim yani 5+2 di herşey normaldi. Erken belirti olması da çok can sıkıcııııGelmeyecek inşallahhh
Bebiş gelecek
banada bakarmısınNe demek canım arkadaşlarımın da hep doğru çıktı bu arada bu yöntemle. Tabi ki en önemlisi sağlıkAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yavrum benim geçmişte baya bir kaybım var. Kafam hep onlara gidiyor kıyaslıyorum, onlarda nasıl oldu diye düşünüyorum. Bazen kendi kendime üzülüyorum herkes bu kadar sorunsuz hamilelik yaşayıp doğurabilmişken benim nasıl bu kadar kayıpla sonuçlandı diye, sanki yetersiz olan benmişim beceremiyormuşum gibi geliyor. O yüzden gerçekten bir evlat kucağıma alabilecek miyim nasıl bitecek bugünler bilmiyorumOyy eslemim yaa azck kendini bırak bebeim
Bu kadar stres yapma ne olur ☺
Eşin doğum yılı ayı ve senin ki . Hamile kaldığın aybanada bakarmısınbenim 2.olcak merak ediyorum
sağol canımm ben yaptımda anlamadım pek bişey işini içinden çıkamadımEşin doğum yılı ayı ve senin ki . Hamile kaldığın ay