2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bana da bir arkadaşım atmış çok duygulandım

Hahahah ay sonunda gidiyor kadın çok şükür nasıl uykum var anlatamam şuan kucağımda

Valla biz gece damla uykusuz bu çocuklara bakıyorsak babalar yan gelip yatıyorsa ilk söz hakkı kusura bakmasınlar bizde olur. karnımızda taşımayı doğum yapmayı geçtim bile. Sen çocuğun öyle sevilmesin istiyorsan kimse de sevmesin. Gerçekten artık annelikten sonra eşim dahil herkese rest çekme hakkını kendimde görüyorum.

kızlar oyun halısı kullanan var mı? oyalıyor mu bebişi. benim kızım hiç durmuyor ya kucakta olacak ya da ben onu oynatacagım sürekli. oyle yatırıp bırakamıyorum

Valla istediği kadar trip atsın öyle sevilmeyecek dedim dediğin gibi yavrum şuan bile uykusuzluktan başım öne düşüyor kıyamıyorum da ya birde

Hahahah ay sonunda gidiyor kadın çok şükür nasıl uykum var anlatamam şuan kucağımda
Al benden de o kadar normalde memede uyuyan çocuk uyumuyor bugün valla her tarafım ağrıyor memeyide istemiyor napacagimi şaşırdım babasını arıyor galiba
Esneye esneye çenesi ayrılacak ama uyumuyor

Al benden de o kadar normalde memede uyuyan çocuk uyumuyor bugün valla her tarafım ağrıyor memeyide istemiyor napacagimi şaşırdım babasını arıyor galiba
Esneye esneye çenesi ayrılacak ama uyumuyor
Hahaha ya bizimde memede uyumayı bıraktı çok iyiymiş o günler şimdi anladım. Kucakta sallıyorum kolum ağrıyor yüzüme bakıp esneyince zaten uykum var direkt içim geçiyor anlık

Of yarın sabah 2. Ay aşılarımız olacak çok korkuyorum huzursuz hissediyorum kendimi yaptıran var mı
Hafif ateş yaptı. Önce akşam uyku yapmıştı gece huzursuzdu ama atlattık çok şükür. Sık sık ateşini ölçtüm. Bana önceden ilaç verme dediler. Bazı arkadaşlar aşıdan önce calpol vermiş sanırım. Ateşi de 37.5'i geçmedi ben de vermedim

Ben çok üzülüyorum bu günleri çok özleyeceğimi biliyorum.ama zaman akıp gidiyor insan elinden bişey gelmiyor.Allah hepimize doya doya bu günleri yaşamayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…