Valla canım bende bunaldım ama işte gel anlat daha kalmayı planlıyordu da büyük görümcem gel artık dedi yani onu dinlemistir garanti geei gelecek ama eşim ameliyat olunca onada dün akşam gene büyük görümcem abimle gelirsin 5 6 gundurup dönersin fazla kalmayı düşünme onlarda düzenini kurşun artık dedi oda tamam dediCanım günde 5 ve fazlası çişli bezi varsa gazını çıkartıyorsa meme de oyalnıyorsa muhtemelen doyuyordur doymasa uyumaz çığırır durur kv kp babam annem eşim görümcem hepsi bir arada geçen oturuyoruz bebekte kucağında birinin ama ses çıkarıyor hepsini inceliyor bakıyor hepsi bir yerden emecek bu herhalde diyorlar bana valla kusura bakmayın bu kadar insanın içinde emecek diye kendinizi kandıramazsınız dedim ki daha onlar gelmeden 10 dakika önce emzirdim kolum dinlensin benim de dedim görümceme çayımı doldurttum kv anneme yemek yaptırdım babam gile de baktırdım bebeğe hafta da bir gelip görmeyle bilemezler bebeğin ne isteyip istemediğini zahmet olacak ama kv bi gitse mi ki artık sende bi oğlunla yalnız mı kalsan çocuk doğdu doğalı doğmadan önce 2.5 ay oldu sen ne yenidoğanlığını bildin ne büyüyor halini yetmedi bir sürü insan topladı geldi düzen mi kalır inan bir misafir geliyor bir saatlikte olsa da onda bile düzen kalmıyor Allah yardımcın olsun canım benim çok sabırlısın ben sabır edemezdim
İnan sabır kalmadı ama el mahkum kovamam sonuçta eşim benim aileme çok saygılı bende öyleyim onun ailesine ama kv çok bunalttı beni
İnan geçen bı dışarı çıktılar 3 4 saat çocukla tektik rahatça uyudu emdi böyle görsen ilk defa yaptı bunu yani
Yarin gidiyorlar Allah'ın izniyle ay
Bide senin bebeğinde saat başı emdiği falan oluyor mu? Cidden artık düşünüyorum benim sütüm mu doyurmuyor diye o kadar etkiliyor beni düşün.