• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
İlk gebeliğimde olmadı aynen bunda mide yanması yaşıyorum bulantı tiksinme vs olmadı ama yanma var çok kötü Allah yardımcımız olsun 🥲
Amin inşallah canım az kaldı sağlıcakla onu da atlatalım da hayırlısıyla 🙏🏻

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-07-14-50-58-333_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2025-01-07-14-50-58-333_trendyol.com.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba bugün şeker yüklemem vardı. Gebelık şekerim çıktı.
Gebelık tansiyonum 20. Haftada çıktı
Bir de üstüne plesentam rahim ağzında

1 aydır geçmeyen grip öksürük. Psikolojimi saglam tutmaya çalışıyorum.
10 sene sonra tüp bebekle oldu dedık. Peşimi bırakmıyor hastalıklar.
Geçmeyen öksürüğe ne önerirsiniz sizler neler yaptınız. Yoğun burun tıkanıklığı da yaşıyorum🫣😔

Geçmeyen öksürüğe ne önerirsiniz sizler neler yaptınız. Yoğun burun tıkanıklığı da yaşıyorum🫣😔

Meşakkatli bir yol olmuş sizin ama böyle zorluklar sonunda daha güzel mutluluklar oluyor. Sabredin💖 insallah pleasanta yerini bulur diğerleri dr burada çok arkadaş var şeker vs. Diyetisyenle beslenmeni düzenlersin seni zorlamaz inşallah

şekerin kaç çıktı :( gel sarılalımm

Aynı durumdayız canım bir aydır geçmeyen öksürük grip burun tıkanıklığı. İkinci kutu antibiyotiğe başladım. Faranjitim katlanarak artmış falan. Bu hafta raporluyum hastalık yerleşti kaldı. Allah yardımcımız olsun . Her türlü doğal yolu da denedim hiçbiri fayda etmedi. Benim de tüp bebek bu arada. Ya benim hiç tansiyonuma bakılmıyor var mı bir belirtisi

Meşakkatli bir yol olmuş sizin ama böyle zorluklar sonunda daha güzel mutluluklar oluyor. Sabredin💖 insallah pleasanta yerini bulur diğerleri dr burada çok arkadaş var şeker vs. Diyetisyenle beslenmeni düzenlersin seni zorlamaz inşallah
İnşallah canım. Çooookk meşekkatlı. Bugünlere şükür 🙏🏻

Aynı durumdayız canım bir aydır geçmeyen öksürük grip burun tıkanıklığı. İkinci kutu antibiyotiğe başladım. Faranjitim katlanarak artmış falan. Bu hafta raporluyum hastalık yerleşti kaldı. Allah yardımcımız olsun . Her türlü doğal yolu da denedim hiçbiri fayda etmedi. Benim de tüp bebek bu arada. Ya benim hiç tansiyonuma bakılmıyor var mı bir belirtisi
Allah yardımcımız olsun.
Benı sağlık ocağından çağırmışlardı. Orda farkedıldı. Şu an sabah akşam ilaç kullanıyorum.

120 dk. Sonucu 176 çıktı. 😔
Benim de 178 çıkmıştı dahiliyeye gittim diyet yapıyorum iki haftadır düzene girmeye başladı çok şükür inşallah senin de öyle olur hemen insilün düşünme beslenme ile düzelmezse o zaman mecbur zaten. Bebeğin önden gitme durumu ya da suyun fazla demiş miydi doktorum sana

Allah yardımcımız olsun.
Benı sağlık ocağından çağırmışlardı. Orda farkedıldı. Şu an sabah akşam ilaç kullanıyorum.
Ay hadi ya. Benim ilk gebeliğimde sürekli çağırıp bakıyorlardı başka ildeydik o zaman. Burda bir kere çağırdılar. Başka sorma yok. Umarım tansiyonun normale döner canım hastalığın geçer bu süre zarfında doktora gittin mi tedavi için? Ben kbb ya gittim o göğüse yönlendirdi geçen ay ciğerde hırıltı falan duyuldu sonra Aksef 500 boğaz spreyleri falan kullandım geçiyor gibi oldu daha beter döndü ağır grip üstüne öksürük boğaz ağrısı ses kısıklığı. Göğüs uzmanına bir daha gittim geçen hafta. Dedi bu şekilde çalışamazsın asla istirahat etmen lazım dedi. Augementin 1000 yazdı ona başladım o daha iyi geldi sanki. Sen de git mutlaka yoksa geçmiyor

Back