- 28 Temmuz 2016
- 170
- 218
- 103
- 36
Eveeet. Hatta arada bi susuyo hah diyorum daldi basliyo sonra mıkır mıkır. Hiril hiril bi sesler bisiler. Uyanmasin diye dua ediyorumOğlanı zor bela uyuttum kendi uykum gelmedi tam uykum geldi dalıyordum kocam sağolsun öyle bir horlama sesi çıkardı ki bebe geri uyandı nasıl bir kısır döngübşr de sizin bebeler hala uyurken ses çıkarıyorlar mı kızlar
Birde üzerine trip yedim işteoysaki benim atmam lazımdı
Neden oyle dedin arkadasim? Yanlis anlama sakin ben de cok depresif hissediyorum bazen. Acaba ayni seyleri mi dusunuyoruz diye sordum. Burada kimse birbirini yargilamaz. Kadin kadinin yurdudur demisler. Hepimiz derdimizi sıkıntımızı tecrubemizi paylasiyoruz. Insallah bu zor donemden de birbirimizi destekleyip cikicaz.Annelik hiç hayal ettiğim gibi değilmiş, çok mutsuzum.
Öyle gerçekten şimdi bile özlüyorum o günler geçtiğinde nasıl özlerim kim bilirBana da bir arkadaşım atmışçok duygulandım
Amin. Evet zamanı tutamıyoruz sürecin bize getirdikleri, bizden götürdükleri oluyor. Anı yaşayabilmek önemliBen çok üzülüyorum bu günleri çok özleyeceğimi biliyorum.ama zaman akıp gidiyor insan elinden bişey gelmiyor.Allah hepimize doya doya bu günleri yaşamayı nasip etsin.
Teşekkür ederim arkadaşım cevap için inşallah benim de sorunsuz geçer olduk biz de 2 saat önceHafif ateş yaptı. Önce akşam uyku yapmıştı gece huzursuzdu ama atlattık çok şükür. Sık sık ateşini ölçtüm. Bana önceden ilaç verme dediler. Bazı arkadaşlar aşıdan önce calpol vermiş sanırım. Ateşi de 37.5'i geçmedi ben de vermedim
Yok canım yanlış anlamam. Eşim işten geliyor 10 dk pış pış yapıp bırakıyor. Sütüm azaldı bitti hatta artık mama ile besleniyor, kv çok zayıf kilo almıyor deyince mamaya başladım sütüm o yüzden iyice azaldı az emzirdim çünkü mama ile kilo alır diye. Gece çok uyanıyor, her ağlamasından gören kv kp neyi var bunun çok ağlıyor diye söyleniyor. Eşim işte sosyalleşiyor hava alıyor başka insan görüyor ben evdeyim, hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum. Apartmanda asansörüm yok tek başına bebek arabasını indiremiyorum bebekle. Yani geçen bir kahve alayım dedim markete gitmeye bebekle tüm yol ağladı geri döndüm eve hemen susmayınca. Bilmiyorum çok bunaldım. Aslında derdim eşimle daha çok destek görmek isterdim, önceliği olduğumu dha çok hissetmek ama umduğumu bulamadım. Bebeğime sinirleniyorum ondan çıkarıyorum hıncımı uyu artık diye bağırıp kızıyorum çokta üzülüyorum böyle olunca bilmiyorum inan öyle karışık ki kafam ruhumNeden oyle dedin arkadasim? Yanlis anlama sakin ben de cok depresif hissediyorum bazen. Acaba ayni seyleri mi dusunuyoruz diye sordum. Burada kimse birbirini yargilamaz. Kadin kadinin yurdudur demisler. Hepimiz derdimizi sıkıntımızı tecrubemizi paylasiyoruz. Insallah bu zor donemden de birbirimizi destekleyip cikicaz.
Hıncını çok yanlış yerden çıkartıyorsun canım. O bebek bunu hissediyor hissettikçe daha çok hırçınlaşıyor emin ol buna birine bağırmak mı istiyorsun bu kişi eşin sonunda çok büyük kavga etsenizde eşime bağır çağır markete mi gideceksin o çok bilmiş kv kp bırak bebeği git hava al gel yada akşam eşin işten gelince git markete bi beyefendi baksın çocuğuna yoksa tabi böyle bunalırsın sana özel değil emin ol hepimiz aynı olurdukYok canım yanlış anlamam. Eşim işten geliyor 10 dk pış pış yapıp bırakıyor. Sütüm azaldı bitti hatta artık mama ile besleniyor, kv çok zayıf kilo almıyor deyince mamaya başladım sütüm o yüzden iyice azaldı az emzirdim çünkü mama ile kilo alır diye. Gece çok uyanıyor, her ağlamasından gören kv kp neyi var bunun çok ağlıyor diye söyleniyor. Eşim işte sosyalleşiyor hava alıyor başka insan görüyor ben evdeyim, hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum. Apartmanda asansörüm yok tek başına bebek arabasını indiremiyorum bebekle. Yani geçen bir kahve alayım dedim markete gitmeye bebekle tüm yol ağladı geri döndüm eve hemen susmayınca. Bilmiyorum çok bunaldım. Aslında derdim eşimle daha çok destek görmek isterdim, önceliği olduğumu dha çok hissetmek ama umduğumu bulamadım. Bebeğime sinirleniyorum ondan çıkarıyorum hıncımı uyu artık diye bağırıp kızıyorum çokta üzülüyorum böyle olunca bilmiyorum inan öyle karışık ki kafam ruhum
Büyüdükçe çok degisiyorlar kuzu yaHahaha ya bizimde memede uyumayı bıraktı çok iyiymiş o günler şimdi anladım. Kucakta sallıyorum kolum ağrıyoryüzüme bakıp esneyince zaten uykum var direkt içim geçiyor anlık
Al işte şu kv kp çok biliyor canım bence sen emzirmeye devam et sütun çoğalır mamayı azalt o bebek doyuyordur doktoruna falan sorYok canım yanlış anlamam. Eşim işten geliyor 10 dk pış pış yapıp bırakıyor. Sütüm azaldı bitti hatta artık mama ile besleniyor, kv çok zayıf kilo almıyor deyince mamaya başladım sütüm o yüzden iyice azaldı az emzirdim çünkü mama ile kilo alır diye. Gece çok uyanıyor, her ağlamasından gören kv kp neyi var bunun çok ağlıyor diye söyleniyor. Eşim işte sosyalleşiyor hava alıyor başka insan görüyor ben evdeyim, hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum. Apartmanda asansörüm yok tek başına bebek arabasını indiremiyorum bebekle. Yani geçen bir kahve alayım dedim markete gitmeye bebekle tüm yol ağladı geri döndüm eve hemen susmayınca. Bilmiyorum çok bunaldım. Aslında derdim eşimle daha çok destek görmek isterdim, önceliği olduğumu dha çok hissetmek ama umduğumu bulamadım. Bebeğime sinirleniyorum ondan çıkarıyorum hıncımı uyu artık diye bağırıp kızıyorum çokta üzülüyorum böyle olunca bilmiyorum inan öyle karışık ki kafam ruhum
Senin kafanin atmasi coook normal. Ben kendi annemden bunaldim yok üşüyo yok bu cocuk ac hirka giydir mama ver bi kat pantolon daha giydir yok soyle yap yok boyle yap beni delirtti ki biz iyi geciniriz. Sinir krizi gecirdim. Kocam yardimci mesela onun bile bazi laflarindan hareketlerinden bazen bogasim geliyo. Sabah kalkiyo dusunu aliyo parfumunu sıkıyo. Kapidan cikarken bu sabah icimden dedimki ulan uc gundur ayni tshirtu giyiyorum. Esek gtu gibi kokmusum. Sacim tarak gormemis, sacimdaki beyazlardan izmit pismaniyesine dönmüşüm. Adam jilet olmus. Ben de arabama binip ise gitmek icin neler vermezdim diye dusundum. Ama bu bebegimi sevmedigim anlamina gelmez biliyorum. Sakin olmaya calis. Yardim istemekten cekinme. Ben mesela kimseden yardim isteyemem birine emanet edip de gideyim bi yere diye. Suan onu asmaya calisiyorum. Insaniz biraz kendi kendimize kalmamiz lazim. Bi arkadas yazmisti ozel alanim kalmadi diye. O kadar onemli o kadar insani bi ihtiyacki yalniz kalmak istemek. Su sira evet cok zor o alani yaratmak ama bi sekilde yapmamiz lazim. Bi bahane bulup yakindaki markete gidiyorum mesela ben. Sabah ilk kalkarken kendine hatirlatma kurdum bi motivasyon konusmasi yapiyorum oyle kalkiyorum. Allah gucumuzu veriyo verecek de. Guzel gunler yakin. Sonra gecmise donup bakip kendimizle gurur duyucaz.Yok canım yanlış anlamam. Eşim işten geliyor 10 dk pış pış yapıp bırakıyor. Sütüm azaldı bitti hatta artık mama ile besleniyor, kv çok zayıf kilo almıyor deyince mamaya başladım sütüm o yüzden iyice azaldı az emzirdim çünkü mama ile kilo alır diye. Gece çok uyanıyor, her ağlamasından gören kv kp neyi var bunun çok ağlıyor diye söyleniyor. Eşim işte sosyalleşiyor hava alıyor başka insan görüyor ben evdeyim, hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum. Apartmanda asansörüm yok tek başına bebek arabasını indiremiyorum bebekle. Yani geçen bir kahve alayım dedim markete gitmeye bebekle tüm yol ağladı geri döndüm eve hemen susmayınca. Bilmiyorum çok bunaldım. Aslında derdim eşimle daha çok destek görmek isterdim, önceliği olduğumu dha çok hissetmek ama umduğumu bulamadım. Bebeğime sinirleniyorum ondan çıkarıyorum hıncımı uyu artık diye bağırıp kızıyorum çokta üzülüyorum böyle olunca bilmiyorum inan öyle karışık ki kafam ruhum
Valla bende birsey hazirlayamadm kuru pasta ekler kurabiye bu tarz şeyler verdim çoğunluk çayda olur kahvede olurKızlar acil birsey danisacagim. Benimde esiminde ailesi kalabalık bir aile bebek görmeye gelmek isteyen çok kişi var sırada. Ve artık başlıyorlar gelmeye kuzenleri filan. Birşey hazırlamak gerekirmi? Sadece tatlı çay olurmu? Yoksa bir su böreği kuru pasta felan alacağım zaten hazirlayamam ama sadece tatlı olmaz mı? Bir kuzeni öğlen oturmasına gelecek diğeri akşam çaya. Akşamki hadi çay kuruyemis verdim desem oglenkine bişeyler hazırlamak gerekir dimi?
Ben tek çeşit tatlı yaptım hep onu da valla zor zahmetKızlar acil birsey danisacagim. Benimde esiminde ailesi kalabalık bir aile bebek görmeye gelmek isteyen çok kişi var sırada. Ve artık başlıyorlar gelmeye kuzenleri filan. Birşey hazırlamak gerekirmi? Sadece tatlı çay olurmu? Yoksa bir su böreği kuru pasta felan alacağım zaten hazirlayamam ama sadece tatlı olmaz mı? Bir kuzeni öğlen oturmasına gelecek diğeri akşam çaya. Akşamki hadi çay kuruyemis verdim desem oglenkine bişeyler hazırlamak gerekir dimi?
Az kaldı yavrum beyaz kabuk var hafif birde çok az şişlik kaldı, kantoronnyağı sürüyoruzSünnet nasıl oldu ? İyileşti mi ? bizimki çok az kaldı bir haftaya tamamen iyi olur inşallah
Bende geçen ağladımYanındayken özlüyoruz nasıl olacak ya işe dönünce düşünüp üzülüyorum şimdiden
Aynen bende öyle amannn yoruldum neBundan sonra yumuşak olmayacağım valla, kaç kere kibarca uyardım yok olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?