2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende hamileligimi yeni öğrendim. Adete 3gun kala silik çizgi çıktı. O gün kan vermeye gittim betahcg 14 çıktı. Asıl adet günüm yarın ama idrar testim hala silik çıkıyor kızlar bu normal mi. Daha önce hiç kimyasal yaşamadım ama inşallah tutunur bilemiyorum devamında ne olacak.
Benimde bugün adet günüm dün hala silikti canım adet geçince koyulaşır 🙏🏻

Evet canım reglim yarın beta 632 çıktı gece. Ve benim ağrılarım devam ediyor bel özellikle dün çok baskındı. Bulantı vs yok henüz ama senin nasıl?
Çok güzel yükselmiş canım 🤲🏻 ama ben dünden beri hiç rahat değilim 74den 209 çok az geliyor herkes normal diyor ama ben kafamdan atamıyorummm

Çok güzel yükselmiş canım 🤲🏻 ama ben dünden beri hiç rahat değilim 74den 209 çok az geliyor herkes normal diyor ama ben kafamdan atamıyorummm
Aa takma kafana sen de burdaki herkes çokça tecrübe etmiş kişiler. Regli tarihin geçmiş miydi? Daha önce böyle bir şey yaşadın mı? Bide belirtilerini çok merak ediyorum. Benim kasık ve bel ağrım sürekli yokluyor. Onun dışında göğsümün etrafında küçük küçük beyaz yağ bezeleri çıktı. sen içini ferah tut her zaman olumlu düşünelim 🥰 bunları sana diyorum ama ben senden beterim inan o yüzden seni çok iyi anlıyorum aslında tedirginim hep hala inanamıyorum sanırım 😁 hatta bu yüzden kimseyle mutluluğumu da paylaşamıyorum 🤨

Benimde bugün adet günüm dün hala silikti canım adet geçince koyulaşır 🙏🏻
Canım inşallah öyle olur. Bu benim nasip olursa 3.cocugum olacak. İkisinde de adet günümde koyu çizgi görmüştüm. Bu böyle olunca malum endişe ettim acaba neden diye. Sanırım her kiside farklı olduğu gibi betahcg degerleri her hamilelikte de farklı olabiliyor başlangıcında. Annelik diğer adı endişe olmalıymis ☺️

Aa takma kafana sen de burdaki herkes çokça tecrübe etmiş kişiler. Regli tarihin geçmiş miydi? Daha önce böyle bir şey yaşadın mı? Bide belirtilerini çok merak ediyorum. Benim kasık ve bel ağrım sürekli yokluyor. Onun dışında göğsümün etrafında küçük küçük beyaz yağ bezeleri çıktı. sen içini ferah tut her zaman olumlu düşünelim 🥰 bunları sana diyorum ama ben senden beterim inan o yüzden seni çok iyi anlıyorum aslında tedirginim hep hala inanamıyorum sanırım 😁 hatta bu yüzden kimseyle mutluluğumu da paylaşamıyorum 🤨
Daha bugün regl günüm daha önce yaşamadım bu ilk . Bel ağrısı bolca bende de var canım rahat rahat uzanmak hayal oldu 😅 göğüsler şiş hafif yanlarda ağrı 1-2 kez mide bulantısı oldu şuan belli başka bir belirtim yok 🙏🏻 Evet tedirginlik hiç bitmicek belli ki hep olucak ama sabırlı olmak lazım 🩷🥹

Canım inşallah öyle olur. Bu benim nasip olursa 3.cocugum olacak. İkisinde de adet günümde koyu çizgi görmüştüm. Bu böyle olunca malum endişe ettim acaba neden diye. Sanırım her kiside farklı olduğu gibi betahcg degerleri her hamilelikte de farklı olabiliyor başlangıcında. Annelik diğer adı endişe olmalıymis ☺️
Kesinlikle öyle 🙏🏻🥹

Bende hamileligimi yeni öğrendim. Adete 3gun kala silik çizgi çıktı. O gün kan vermeye gittim betahcg 14 çıktı. Asıl adet günüm yarın ama idrar testim hala silik çıkıyor kızlar bu normal mi. Daha önce hiç kimyasal yaşamadım ama inşallah tutunur bilemiyorum devamında ne olacak.
Bu testler 20ml kadar tespit ettiği için silik çıkmıştı iki gün sonra tekrar denesen daha koyu olur eğer gebelik devam ederse umarım sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar regli günüm henüz geçmedi yarın beklenen reglimin ilk günü 28 Aralık. Dün kan testinde beta 632 çıktı bir kaç arkadaşım reglin geçmemiş olmasına rağmen yüksek baya ikiz olabilir diye içime kurt düşürdü. Böyle bir şey olabilir mi başına gelen var mı🤔

Çok güzel yükselmiş canım 🤲🏻 ama ben dünden beri hiç rahat değilim 74den 209 çok az geliyor herkes normal diyor ama ben kafamdan atamıyorum
Değerin çok güzel yükselmiş hiç korkma zaten 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor yani 74 den sonra 150 ve üstü olması gerekiyordu öyle de olmuş inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤎

Değerin çok güzel yükselmiş hiç korkma zaten 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor yani 74 den sonra 150 ve üstü olması gerekiyordu öyle de olmuş inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤎
Yaa Çok teşekkür ederim bu mesajla rahatladım gerçekten ben nedense 250-260 olması gerekiyor diye gördüm 🥹

Doktor dün bana dediki değerin 150 200 arası gibi bişeydir tahminen. Yavaş ilerliyor dedi. Sonra ben kan verdim 2000 üstü çıktı yani senin normal canım içini ferah tut
Doktor kontrolüne gittin mi canım kesen gözüktü mu karindan? Bat ne zamandı senin?

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADI 🤰🏻
YAŞ ❔
SAT 🎀
KESE 🐣
KALP ATIŞI 💓
CİNSİYET 👧🏻👦🏻
İSİM
🧿
Editör grubu bize versen mii bizde listemizi oluşturmaya başlasak 😅❤️

Hanımlar sanırım aranızdan arılıyorum. 549 olan beta değerim 2 gün sonra bugün 511

Hanımlar sanırım aranızdan arılıyorum. 549 olan beta değerim 2 gün sonra bugün 511
Hayırlısı olsun inşallah. Bende adetimden 3gun önce betahcg testi yaptırdım 13 çıktı çok düşük bı değer. Ama öncesi olduğu için çokta fazla takilmadim. Başka da kan testi yaptırmadım gideceği varsa gidecek zaten. Rabbim yasatacaksa da benimle kalacak. Sizinde en sagliklisindan nasıp etsin rabbim. Sağlıklı bir gebelik olsa zaten gitmezmis. Bu da rabbimin bir merhameti elhamdülillah.

X