2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canlar yaşım 38 belki de yaşça en kidemliniz ben olacağım😁 son adet tarihim 2 Aralık , doğum yapacağım tarih 5 Eylül gozukuyor takvime göre.

Bu arada 2 tane kızım var biri 10,diğeri 6 yaşında. İkisinin arasında da 3.5aylik gebeligimde bir çocuğumu kaybettim kalbi durmuştu. Bu 4. Hamileliğim. Merak ettiğiniz sormak istediğiniz bilgim dahilinde olan herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz. İnşallah kimsenin uzulmeyecegi,mutlulukla,huzurla geçen bir 9 ayımız olsun. 🌷

Bu arada 2 tane kızım var biri 10,diğeri 6 yaşında. İkisinin arasında da 3.5aylik gebeligimde bir çocuğumu kaybettim kalbi durmuştu. Bu 4. Hamileliğim. Merak ettiğiniz sormak istediğiniz bilgim dahilinde olan herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz. İnşallah kimsenin uzulmeyecegi,mutlulukla,huzurla geçen bir 9 ayımız olsun. 🌷
Hoşgeldiniz 💕 Maşallah Allah hepsine sağlıklı ömürler nasip etsin 🙏🏻🩷

Allah bağışlasın 🤲🏻🙏🏻 güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz tecrübeli annemiz❤️ benim ilk gebeliğim olacak inşallah sağlıkla huzurla geçsin hepimizin ki🧿🧿

Merhaba kızlar daha yeni kimyasal geçirdim kanama biter bitmez denemeye devam edicem inşallah ucundan burayı yakalaya bilirim Rabbim nasip ederse. Kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay diyorlar oyüzden umutluyum

Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum 🤔 benim adet döngüm 30 gün. 28 Kasım son adet tarihim. Bebek uygulamaların döngüyü 28 gün olarak baz aldıklarından tahmini doğum tarihimiz 3 Eylül olarak gözüküyor. Ama 5 Eylül oluyor sanırım aslında. Sizce uygulamaya göre mi devam edeyim orada güncellenmiyor da 🥹

Merhaba kızlar daha yeni kimyasal geçirdim kanama biter bitmez denemeye devam edicem inşallah ucundan burayı yakalaya bilirim Rabbim nasip ederse. Kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay diyorlar oyüzden umutluyum
Ben kimyasal gebeliğin peşine hamile kalmıştım hiç canını sıkma oluyor.

Ben bişey sormak istiyorum 5 haftalık olucaz. Bugün biraz ayakta fazla durdum ve adetimden bu yana ilk defa kahverengi fazla akıntı gördüm sizce endişelenmeli miyim

Ben bişey sormak istiyorum 5 haftalık olucaz. Bugün biraz ayakta fazla durdum ve adetimden bu yana ilk defa kahverengi fazla akıntı gördüm sizce endişelenmeli miyim
Canım böyle bir durum yaşamadım ben ama gebeliğin ilk haftalarında fazla ayakta durdugum zaman adet olacakmış gibi ağrılar olabiliyor. İlk 3ay her açıdan riskli ayrı bir özen gerektiriyor. Devamı geliyorsa doktora görünmeyi ihmal etme.

Ocak 12de kadın doğum randevum var. 2.cocugumda 6 haftalıkken kese göründü içinde bebek yok kürtaj yapalım dendi. Yok yere kendimi üzdüm. İleriki günlerde gitttigimde kalp atışıyla beraber bebek de göründü. Bu tür uzuntuler yaşamamak adına olabildiğince geç randevu almak istedim kendi adıma ☺️

Canım böyle bir durum yaşamadım ben ama gebeliğin ilk haftalarında fazla ayakta durdugum zaman adet olacakmış gibi ağrılar olabiliyor. İlk 3ay her açıdan riskli ayrı bir özen gerektiriyor. Devamı geliyorsa doktora görünmeyi ihmal etme.
Benimde başıma ilk defa böyle bişey geldi.

IMG-20231230-WA0002.jpeg

X