Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz Maşallah Allah hepsine sağlıklı ömürler nasip etsinBu arada 2 tane kızım var biri 10,diğeri 6 yaşında. İkisinin arasında da 3.5aylik gebeligimde bir çocuğumu kaybettim kalbi durmuştu. Bu 4. Hamileliğim. Merak ettiğiniz sormak istediğiniz bilgim dahilinde olan herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz. İnşallah kimsenin uzulmeyecegi,mutlulukla,huzurla geçen bir 9 ayımız olsun.
Hoş buldum güzel günlerimizi paylaştığımız günler olsunHoşgeldin canım daha bir çok güzel haberlerimizi burda paylaşmak dileğiyle
Allah bağışlasın güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz tecrübeli annemiz benim ilk gebeliğim olacak inşallah sağlıkla huzurla geçsin hepimizin kiBu arada 2 tane kızım var biri 10,diğeri 6 yaşında. İkisinin arasında da 3.5aylik gebeligimde bir çocuğumu kaybettim kalbi durmuştu. Bu 4. Hamileliğim. Merak ettiğiniz sormak istediğiniz bilgim dahilinde olan herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz. İnşallah kimsenin uzulmeyecegi,mutlulukla,huzurla geçen bir 9 ayımız olsun.
Ben kimyasal gebeliğin peşine hamile kalmıştım hiç canını sıkma oluyor.Merhaba kızlar daha yeni kimyasal geçirdim kanama biter bitmez denemeye devam edicem inşallah ucundan burayı yakalaya bilirim Rabbim nasip ederse. Kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay diyorlar oyüzden umutluyum
Ben bişey sormak istiyorum 5 haftalık olucaz. Bugün biraz ayakta fazla durdum ve adetimden bu yana ilk defa kahverengi fazla akıntı gördüm sizce endişelenmeli miyimBu arada 2 tane kızım var biri 10,diğeri 6 yaşında. İkisinin arasında da 3.5aylik gebeligimde bir çocuğumu kaybettim kalbi durmuştu. Bu 4. Hamileliğim. Merak ettiğiniz sormak istediğiniz bilgim dahilinde olan herşeyi rahatlıkla sorabilirsiniz. İnşallah kimsenin uzulmeyecegi,mutlulukla,huzurla geçen bir 9 ayımız olsun.
Canım böyle bir durum yaşamadım ben ama gebeliğin ilk haftalarında fazla ayakta durdugum zaman adet olacakmış gibi ağrılar olabiliyor. İlk 3ay her açıdan riskli ayrı bir özen gerektiriyor. Devamı geliyorsa doktora görünmeyi ihmal etme.Ben bişey sormak istiyorum 5 haftalık olucaz. Bugün biraz ayakta fazla durdum ve adetimden bu yana ilk defa kahverengi fazla akıntı gördüm sizce endişelenmeli miyim
Ne kadar erken görmüşsün maşallah Hoşgeldinnn sende
Yaaa gerçektenmi inşallah Rabbim banada nasip ederBen kimyasal gebeliğin peşine hamile kalmıştım hiç canını sıkma oluyor.
Benimde başıma ilk defa böyle bişey geldi.Canım böyle bir durum yaşamadım ben ama gebeliğin ilk haftalarında fazla ayakta durdugum zaman adet olacakmış gibi ağrılar olabiliyor. İlk 3ay her açıdan riskli ayrı bir özen gerektiriyor. Devamı geliyorsa doktora görünmeyi ihmal etme.
HoşbuldumNe kadar erken görmüşsün maşallah Hoşgeldinnn sende