• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kuzum bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda kahverengi turuncu arası toplu iğne başı kadar bir leke gördüm eşim kan değil diyor ama ne olacak başka korkudan hemen uçuk çıktı o saniye içim içimi yiyor şuan seni anlıyorum gerçekten çok zormuş birşey mi oldu kaygısı 😔 cumartesi günü doktor randevum var ağrım vs yok hemen gitmeli miyim doktora bilemedim işe geldim şimdi.
Canım bence ağır kanama ve ağrı olmadan gitmenin bir anlamı yok panik yapma gözlemle bence 🙏🏻

Benim ikidir idrarımda çıkıyor üç kutu monorol saşe içtim anca geçti onu da 3 gün arayla dedi doktorum öyle içtim bende sık sık oluyor me yazık ki çok da su içiyorum ama anlamadım
Uromisin veriyor bana da toz suan bintane verdi her gün çamaşır degistiririm lavabolari camasir suyu dokerim tertemiz kuru tutarım neden oldu anlamadım ama gebeliklerde olabiliyormuş

Merhaba sadece kan sulandırıcı iğne yapıyorum.boy Kilo 168 54 çokmu zayıf acaba canım
Canım onunla alakalı olmayabilir bende 164 bu sabah tartıldım 54 kg hem kan sulandırıcı hap kullanıyorum hem igne 150 mg hap 0.4 oksapar . Sen aptt değerlerine bi baktır istersen belki çok sulanmış olabilir kanın doz yeterlilik testi yapıyor hematoloji oraya da bir görün kanamalar ile ilgili

Kızlar hepinize günaydın güzel sakin bir gün olsun🙏 Gece yarısı uyandım böyle canım afedersiniz çok tatlı çekti bi tane ufak browni varya onlardan attım agzıma su içtim geri yattım birkaç saat sonra bi gögüs agrısıyla uyandım hamilelikten önce de oluyordu benim gaz sıkışmasından. Kalbim sıkışıyor gibi oldu oturdum uzandım bekledim su içtim yüzümü yıkadım panik oldum hamilelikte de olunca. Gerçekten yine gaz sıkışmasıymış böyle olan var mı aranızda

Huya suya şüphe götürmez bir gerçek canım baksana 😀 Oyy yesin annesi onu kıtıy kıtıy ❤️❤️ çok sevindim canım inşallah sağlıkla alacaksın oğluşunu kucağına, benim için de kocaman bir buse kondurursun o zaman belki 🥹
ahh canım benim :) inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavruşlarımızı kucağımıza, senin için hem de nasıl öpücem onu nasılll <3 :)

Canım şöyle bir bilgi okudum şimdi deyince baktım, belki bundan olabilir ama internet bilgisi çok itibar etmemek lazım doktora danışmak ta fayda var. Ama stresten olduğuna eminim ben. Aynısını ben yaşıyorum. Sol yüksek çıkıyor benim de. Her gün iki kere ölçüyorum. Artık umarım yüksek çıkmaz paniği bile oynatıyool

Olabilir kuzum bilmiyorum ki dün doktor kontrolümüz vardı danıştım kendisine de, eğer sürekli bi durum değilse endişe etme dedi rahatladım

Ne güzel 🌸 Benimde 15+4 arada sağ kasığımda iğne gibi batmalar dışında hiçbirşey hissetmiyorum hala. Doktor 20. haftayı bulur ilk gebelik dedi, ama ilk olup hisseden de var inş birşey yoktur :KK43:
Yoktur canım, belki benim hissettiklerim de başkadır🤣 erken zaten bu hissetmeler 😊

Olabilir kuzum bilmiyorum ki dün doktor kontrolümüz vardı danıştım kendisine de, eğer sürekli bi durum değilse endişe etme dedi rahatladım
Çok sevindim çok 🙏🏻 Zaten bir rahatlasak tansiyonlarımız da rahatlayacak bence canım 🙈 olsun alışacağız, kendimize de zaman tanımalıyız, olacak inşallah 🥰

ahh canım benim :) inşallah hepimiz sağlıkla alalım yavruşlarımızı kucağımıza, senin için hem de nasıl öpücem onu nasılll <3 :)
Aminn kuzum ❤️ o günü sabırsızlıkla bekliyorum ben de.. tam çılgınlık bu başımıza gelen, sağlıkla nasip etsin inşallah 🥹☺️

Kızlar bu cıkıntı olayıda bütün bebeklerde oluyomus ilerleyen haftalarda kaybolursa kız kaybolmazsa erkek oluyormus sanırım 🙈🫢
Ya ben bu işi anlamadım valla 12 de büyük olasılık erkek demişti doktorum oğlana şimdi bacak arasını gösterdi boştu kıza yakınım ama bi çıkıntı da var dedi, bişey de alamam böyle 12+6 ydı bide 😅 ta 16 ya kadar öğrenemeyeceğim gibi🤣

Kızlar bende dün doktora gittim 2 dir cinsiyet için gidiyorum çocuk bacağını açmıyor birde el sallıyor artık doktor haftaya da şans verelim dedi ümidini kesti bizimkinden 😂 birde de eşim hergün benim karnımı kasığa doğru dinliyor su sesi aldığını iddia ediyor dün tam kulağını koydu bizimki içerden vurdu mu ne oldu ben hissettim eşimde bu ne diyip kulağını çekti hemen deneyin sizde denk gelirse çok keyifli oluyor 😂

Canım onunla alakalı olmayabilir bende 164 bu sabah tartıldım 54 kg hem kan sulandırıcı hap kullanıyorum hem igne 150 mg hap 0.4 oksapar . Sen aptt değerlerine bi baktır istersen belki çok sulanmış olabilir kanın doz yeterlilik testi yapıyor hematoloji oraya da bir görün kanamalar ile ilgili
Yapayım aslında mantıklı bu canım

Kuzum bu sabah uyandığımda iç çamaşırımda kahverengi turuncu arası toplu iğne başı kadar bir leke gördüm eşim kan değil diyor ama ne olacak başka korkudan hemen uçuk çıktı o saniye içim içimi yiyor şuan seni anlıyorum gerçekten çok zormuş birşey mi oldu kaygısı 😔 cumartesi günü doktor randevum var ağrım vs yok hemen gitmeli miyim doktora bilemedim işe geldim şimdi.
Bence gidilmeli Lekenin her türlüsünü ciddiye almalı canım

Sabah perinatologa gittik kızlar detaylı baktı kanama alanı vardı.Şansa bebek ayağını sürekli o bölgeye vuruyor daha da artırıyor dedi.Cinsiyet de kıza benziyor dedi geçen sefer kendi doktorumuz erkeğe benzetmişti şok olduk 😂

Ya ben bu işi anlamadım valla 12 de büyük olasılık erkek demişti doktorum oğlana şimdi bacak arasını gösterdi boştu kıza yakınım ama bi çıkıntı da var dedi, bişey de alamam böyle 12+6 ydı bide 😅 ta 16 ya kadar öğrenemeyeceğim gibi🤣
Ayy olsun buda guzelmiş yaa her hafta heyecan. zaten soylese bile emin olamıyosun ya değişirse die😂 ben zaten bu kadar erken eşya almam bi bakayım kilosu boyu basıl gidiyor iri uzun bebek olunca bazı kıyafetler çöp 🙈🙈🙈 o sebeple ogrenmenin bi anlamı olmuyor ama acayip heyecanlı oluyor acaba ne die 🙈🙈🙈

Ben de karnıma hafif bastırıp bırakınca böyle kalp atımı gibi pıt pıt oluyor o bölge daha 13 haftalığız bebiş değildir muhtemelen ama yine de onu hissetmek çok güzel bir his🫠
Bir de benim fetal dna sonucum hala çıkmadı çatlayacağım artıkk😫

Ayy olsun buda guzelmiş yaa her hafta heyecan. zaten soylese bile emin olamıyosun ya değişirse die😂 ben zaten bu kadar erken eşya almam bi bakayım kilosu boyu basıl gidiyor iri uzun bebek olunca bazı kıyafetler çöp 🙈🙈🙈 o sebeple ogrenmenin bi anlamı olmuyor ama acayip heyecanlı oluyor acaba ne die 🙈🙈🙈
Ben kız olduğunu düşünüyorum ama erkek olsa 12+6 da çıkıntıyı görmemiz gerekirdi diyorum ama bakalım😂

Back