2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Tesekkur ederim canim. Ceviz de yiyorum ama zorla, midemi bulandiriyor normalde de cok sevmezdim zaten. Avokado da cok faydaliymis bebek icin kahvaltida yiyorum
Aynen öyle cnm ben peynir yiyemiyorum hiç hayatım boyunca ağzıma suremedim küçüklüğümde anam çok denemiş hem morarmış yüzüm tadı nasıl bilmem bile maydonoz Muş bogg yaparım resmen iş yerinde sogandanda öğrendim yemekleri evde sogansiz yapar oldum

Tesekkur ederim canim. Ceviz de yiyorum ama zorla, midemi bulandiriyor normalde de cok sevmezdim zaten. Avokado da cok faydaliymis bebek icin kahvaltida yiyorum
Kavaltida kendime mesela tahin pekmez zeytin yumurta hasliyorum reçel domates salata birde daze biber varsa kizarmamis yıkanmış biber yiyorum buda benim kavaltim peynirsiz bir şekilde

1298 ve 677 genleri vitaminler ile ilgili genler o yüzden sknti yok demislerdir ama pai homozigot olunca isler degisiyor maalesef daha riskli duruma geliyor

Kızlar bende inşallah bugün öğleden sonra ankarada doktora gideceğim, güzel şeyler duyarım inşallah,12+4 üz cinsiyeti öğreniriz diye düşünüyorum bi süpriz yapmazsa bebiş
Benimde kontrolüm var bugün öğleden sonra hadi hayırlı haberlerle inşallah

Kavaltida kendime mesela tahin pekmez zeytin yumurta hasliyorum reçel domates salata birde daze biber varsa kizarmamis yıkanmış biber yiyorum buda benim kavaltim peynirsiz bir şekilde
Ohh şifa olsun kuzum. Benim esim de petnir yogurt domates zeytin bal recel asla yemez tadini bilmez

Kızlar sabah uyandigimda sag kasigimda bir agriyla kalktim sag tarafıma yatmisim. Gerci sag sol yatiyorum hep ve genelde karnimin uzeirne yatarim yoksa uyuyamam. 12+2de hafif kasik agrisi normal midir

Kızlar sabah uyandigimda sag kasigimda bir agriyla kalktim sag tarafıma yatmisim. Gerci sag sol yatiyorum hep ve genelde karnimin uzeirne yatarim yoksa uyuyamam. 12+2de hafif kasik agrisi normal midir
Normal cnm bebek kendine yer açıyor artık gittikçe büyüyor

1298 ve 677 genleri vitaminler ile ilgili genler o yüzden sknti yok demislerdir ama pai homozigot olunca isler degisiyor maalesef daha riskli duruma geliyor
Pai heterozigot benim. Yine anlamsız dedi. Faktor 5 falan ınemliymiş. 1 tane doktor da değil 4-5 doktor oyle dedi yani. 2 taneside perşnatolog.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…