2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Yok normal olan seninki bence o kadar aşırı rahatlığı sevmiyorum ben

Alışırsa ramazandan sonra ağlarsın bak

Ben çok bunalmış hissediyorum artık kendimi ruhen hiç iyi değilim. 5 aydır kızıma kendim bakıyorum anneanne babaanne ikisi de uzakta. Eşim de destek olmuyor. İlk aylar neyse kolaydı ama son zamanlarda o kadar yoruldum ki dayanamıyorum. Kızımı çok seviyorum her an varlığına şükrediyorum ama bazen acaba anneliğe hazır değil miymişim diye düşünüyorum. Sonra da böyle düşündüm diye pişman oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum.

İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım çok geçmiş olsun kardeşinede

An itibariyle kabız oldu keçi bku gibi yapmış ya nokta nokta

Kızlar ya benim oğlum muzu hiç beğenmedi yüzünü ekşitiyor böyle aslında çok da güzel ama armuta da aynı şekilde yaptı yüzüne ekşitti avokado vereceğim yarın siz başka hangi meyveleri verdiniz bir de normal hurma verebilir miyim kabuğunu soyup acaba ezip doktora sormayı unutmuşum ya meyveleri geçtik de

Ben bigun akşam yemegi yerken hurma vermiş oldum sofrada uzanınca. Elimle tuttum o kemirdi. Kabugunu soyduk. Ama heryerini degil kalkan kabugu. Armutu bizimkide pek yemedi yogurtla karıştırıp verdim. Elma yemişti az bikere. Muz yediginde kabız oldu devam etmedim. Bugun kapya verdim. Ben artık karısık gidiyorum. Tek duzgun yediği yogurt. Oyuzden digerlerini yogurtla karıştırarak veriyorum.

Tatlıyı sevmiyor herhalde senin sıpa ben muz elma armut mandalina portakal avakado muşmula hurma hepsini verdim ama benim kız tatlıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…