2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benim de suan 12+1 haftasonu ben de fetal dna yaptirdim

Ay ben bi ara doğurmayacam sandım herkes soruyordu benim ki doğmuyordu neyse 41 e 1 gün kala geldi ebe dedi ki ikinci doğumlar daha kısa sürer sende tam tersi olmuş

Kizlar başim çatlıyor gözüme vuruyor ağrısı resmen. Bol bol su içtim sabahtan beri. Dayanamadım parol ictim hafifledi ama geçmedi. Var mı aynı durumu yasayan 15+2 yim bu hafta mi boyle oluyor anlamadım ya

Kizlar başim çatlıyor gözüme vuruyor ağrısı resmen. Bol bol su içtim sabahtan beri. Dayanamadım parol ictim hafifledi ama geçmedi. Var mı aynı durumu yasayan 15+2 yim bu hafta mi boyle oluyor anlamadım ya
Ben gunde 3 parol ictigimi biliyorum. Bugun de 2 tane ictim benim de cok sık migrenim tutuyor son 1 haftadir. 3 doktor da gunde 3 parol icebilirsin demisti

Canım baş ağrısı bende de ara ara oluyor hatta eve tansiyon aleti aldım ama sıkıntı yok ebeye sordum bol su iç dedi , bazı günler yokluyor bazı günler hiç yok dayanılmayacak gibi değil benim ki ama vuruyor arada yani, kan basıncı arttığı için oluyormuş diye okudum internette

Tansiyonu ölçtün mu canım tansiyon da yapıyor agri

Kızlar kan sulandırıcı iğneye gebeliğin 12. Haftasında başlayan oldu mu ?

Bende migren var, arada yokluyor ve üç gün sürdüğü oluyor. Bir sağ gözüme, bir sol gözüme vuruyor. Doktorum günde 3 tane parol alabileceğimi söylemişti, hatta başımın ağrıyacağını hissettiğimde alıyorum çünkü aksi halde daha da şiddetleniyor ve hiç geçmeyebiliyor. Parol alımında bir sakınca yokmuş, geçmiş olsun...

Merhabalar aklımı karistiran bir konu var bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi 14+4 haftalık hamileyim. 16. Haftada doktor kontrolüm var şuan 14 mu yoksa 15 haftalık hamileyim acaba

Ben de ayniyim dedigin gibi ben de gunde 3 parol aldigim oluyor agriyi hissettigim an aliyorum artmadan

Sodaya bayilirim annem de bana hamileyken çok içmiş
Sana birşey diyimmi cogu gebe bilmez doktorun da kimi söyler sodanin bebeğe kilo aldirdigini bu yüzden için günde bir tane der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…