Ay ben bi ara doğurmayacam sandım herkes soruyordu benim ki doğmuyordu neyse 41 e 1 gün kala geldi ebe dedi ki ikinci doğumlar daha kısa sürer sende tam tersi olmuş
Hiç kendimde değilim ya uyumak istiyorum devamlı bu gebelik uyku yaptı bende göğüs kafesim sikisiyor sanki kaç saattir uyuyordum yeni kalktım hala uykum var
Tansiyon aletinin her hamilenin evinde bulundurması gerekiyor. 20. Haftadan sonra özellikle ilerleyen haftalarda tedbir amaçlı ölçmemiz gerekiyor. İhmal etmeyin kızlar
Hiç kendimde değilim ya uyumak istiyorum devamlı bu gebelik uyku yaptı bende göğüs kafesim sikisiyor sanki kaç saattir uyuyordum yeni kalktım hala uykum var
Benimde pai heterozigot mthfr1298 olan homozigot. Gittigim perinatologlar dahil ilaç kullanmama gerek gormediler bırak dediler. Anlamsız genlermiş. Bide başka pıhtılaşma testlerinde pıhtılaşma yok cıkmıstı onuda soyledi. Ama kendi doktorum önlem amaclı devam edicek.
Kabin boy çok pratik ben aksini hiç Düşünmedim.Sürekli Seyehat edeceksen babyzen yoyo 2 ve easywalker jackey var ikiside minik ama biraz pahalılar özellikle babyzen yoyo harika canım ben onu almayı düşünüyorum
uzaninca sağ kasigim üstünde öyle güzel hareket ediyor ki kuzum hissettiriyor iyice kendini sanki ordan oraya gidiyor kaydıraktan kayarsinda öyle hissi veriyor
Benimde pai heterozigot mthfr1298 olan homozigot. Gittigim perinatologlar dahil ilaç kullanmama gerek gormediler bırak dediler. Anlamsız genlermiş. Bide başka pıhtılaşma testlerinde pıhtılaşma yok cıkmıstı onuda soyledi. Ama kendi doktorum önlem amaclı devam edicek.
Valla canım onlara göre önemsiz ama ben instagramda osman develi ye sorarım çoğu şeyi.Bana kesinlikle iğne kullanacaksın dedi.Zaten önceden 2 kaybım var doğruluyor
Valla canım onlara göre önemsiz ama ben instagramda osman develi ye sorarım çoğu şeyi.Bana kesinlikle iğne kullanacaksın dedi.Zaten önceden 2 kaybım var doğruluyor
Tesekkur ederim canim. Ceviz de yiyorum ama zorla, midemi bulandiriyor normalde de cok sevmezdim zaten. Avokado da cok faydaliymis bebek icin kahvaltida yiyorum