2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Aynı beni tarif etmişsin ama emin miyiz asla şu hayatta rahat bir tip olmayı başaramadım ben de canım, ne gelse başıma bu telaştan geliyor Aminn sağlıkla gelecekler inşallah yüreğimizi ferah tutalım biz iki doktor da erkek gibi ama emin olamayız dedi canım, daha 12+2’yiz biz Değişebilir diye kesin diyemiyorlar ama büyük ihtimalle erkek sanırım. Fetal dna yaptırdım haftasonu. Önce sağlıklı olduğu haberini alalım da,sanırım erkenden kesin öğrenmiş olacağız cinsiyeti de Senin belli oldu mu yoksa

sol kol kalbe yakın oldugu için nabız daha yüksek düzeyde çıkıyor asıl dogru çıkan sol koldaki nabız yani
Canım asıl doğru ölçüm sağ koldan yapılıyor. Aşırı fark olmaması gerekse de çoğu zaman sol yüksek çıkar. Çok uzun yıllardır Omron marka var tüm ailemizde. Hem içinde kılavuzda yazar sağ kol diye, hem de doktor bilgisidir. Bir iki kere ölçüp ortalama da alabilirsin demişti bana doktor. Ve en az yarım saat dinlenmiş olunmalı. Arkaya yaslanarak vücut serbest bırakılmalı.

bende kış hamileliği gecırmıstım kazaklarım hep oldu gobegımle. ama yaza dogru zayıflamam gerektı mecbur eski ıyafetlerime gırecek kadar zayıflayamamıstım . bende kapalıyım bide burada hava erken ısınıyo. nisan mayıs yaz yani. ama şimdi yaz gebeliği sanmıyorum kıyafetlerimi gıyebıleyım yazlıklar kazaklar gıbı esnek olmuyorki olsa bıle yaz sıcak malum yapısmasın istıyoruz. kısın kazak yapıssa bıle kalınlıktan cok abes olmuyor da yazlık ıncecik kıyafet yapışınca tuhaf oluyor

Aa kızlar e nabıza bi girip bakayım dedim bir hafta 10 güne demişlerdi sonuca ikilinin , sonuç çıkmış ama referans değer gözükmüyor, sonucum çıkmışmıdır yani şaşırdım 5 gün oldu daha

Kuzum yemeğe sağolsun o yapıyor şuan o kadarını hallediyor ama yani nasıl desem ailecek pek temizlikle işleri yok bilmem anlatabildim mi ben gelin geldiğimde şok geçirmiştim dışardan gözüktüğü gibi değilmiş temizlik konusunda

Şöyle gözüküyor ya , oraya düşüyor demek ki sonuç, aksi gibi de il dışında olacağım pazartesi ye kadar

Eklentiler

• IMG_6968.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 72
Bugün evlilik yıldönümümüz akşam eşim işten 10 da anca geliyor yemek hazırlığı yapıyorum 2 meze yaptım şimdiden yorulduumm ahhh ah eskiden neler yapardım dermişim

Doktor bana yasaklamamış olsa bende yapardım ya zaten böyle kirli görünce duramayan bi insanım yapabiliyorsan ufak ufak zararı olmaz bence ama yine de çok aşırı yorma kendini bebeğimiz daha önemli

hahah yoksa biz kardeş miyiz evet canım aynı şekilde düşünüyorum. sağlıkla gelsinler inşallah yavrularımız. evet canım ben de fetal dna yaptırdım, oğluşum oluyor nasipse :)

benim galiba strese de bağlı biraz. sağ çok yüksek çıkıyor sol normal. bugün ilk kez böyle bi fark oldu, anlamadım

hahah yoksa biz kardeş miyiz evet canım aynı şekilde düşünüyorum. sağlıkla gelsinler inşallah yavrularımız. evet canım ben de fetal dna yaptırdım, oğluşum oluyor nasipse :)
Huya suya şüphe götürmez bir gerçek canım baksana Oyy yesin annesi onu kıtıy kıtıy çok sevindim canım inşallah sağlıkla alacaksın oğluşunu kucağına, benim için de kocaman bir buse kondurursun o zaman belki

benim galiba strese de bağlı biraz. sağ çok yüksek çıkıyor sol normal. bugün ilk kez böyle bi fark oldu, anlamadım
Canım şöyle bir bilgi okudum şimdi deyince baktım, belki bundan olabilir ama internet bilgisi çok itibar etmemek lazım doktora danışmak ta fayda var. Ama stresten olduğuna eminim ben. Aynısını ben yaşıyorum. Sol yüksek çıkıyor benim de. Her gün iki kere ölçüyorum. Artık umarım yüksek çıkmaz paniği bile oynatıyor.

Eklentiler

• IMG_0616.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 57
Ben ilkimi 41 de doğurdum belli olmaz kızlar
İlk kızım 36+4 de doğmuştu ikinci oğlum 37+6 da doğdu üçüncü 39+3 de doğdu bir benimde bakalım bu kaç haftalık dogucak en son gebeligimde iki kere hastaneye yatirildim sancılar yüzünden ama ertelediler hep

Canım yapmanı önermiyorum dese bile dokunmam. Sende iyi yapıyorsun, bebişleri sağlıkla kucağımıza alabilmek tek isteğimiz.
Doktor bana yasaklamamış olsa bende yapardım ya zaten böyle kirli görünce duramayan bi insanım yapabiliyorsan ufak ufak zararı olmaz bence ama yine de çok aşırı yorma kendini bebeğimiz daha önemli
yas

Selam kızlar 14+4ten selamlar 2 kızım var 3üncü gebeliğim doktor erkek dedi pipi resmi verdi ben kıza alıştırmıştım kendimi hep şimdi de içimde değişecek hissi var böyle görüp değişenler var mı? Evladın kızı erkeği olmaz ama yine de farklı bir cinsiyete hazırlanacak olmak heyecanlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…