- 24 Kasım 2021
- 5.166
- 6.378
- 148
- 31
Ben ilkimi 41 de doğurdum belli olmaz kızlarBana da 27 eylul demisti doktorum sonra 3 ekim dedi suan 30 eylul ama bakalim bence de erken olur dogumlar 1 2 hafta
Aynı beni tarif etmişsin ama emin miyizanayız biz anaevet canım ben yapım gereği de heyecanlı birisi olduğum için çok takıyorum kafama. Allaha çok şükür ki şimdiye kadar hep boşa evham yaptım, inşallah bebeğim sağlıkla büyür sağlıkla doğar da ben boşa evham yaptığımla kalırım :)) senin neyin olacak canım belli mi
Canım asıl doğru ölçüm sağ koldan yapılıyor. Aşırı fark olmaması gerekse de çoğu zaman sol yüksek çıkar. Çok uzun yıllardır Omron marka var tüm ailemizde. Hem içinde kılavuzda yazar sağ kol diye, hem de doktor bilgisidir. Bir iki kere ölçüp ortalama da alabilirsin demişti bana doktor. Ve en az yarım saat dinlenmiş olunmalı. Arkaya yaslanarak vücut serbest bırakılmalı.sol kol kalbe yakın oldugu için nabız daha yüksek düzeyde çıkıyor asıl dogru çıkan sol koldaki nabız yani
bende kış hamileliği gecırmıstım kazaklarım hep oldu gobegımle. ama yaza dogru zayıflamam gerektı mecbur eski ıyafetlerime gırecek kadar zayıflayamamıstım . bende kapalıyım bide burada hava erken ısınıyo. nisan mayıs yaz yani. ama şimdi yaz gebeliği sanmıyorum kıyafetlerimi gıyebıleyım yazlıklar kazaklar gıbı esnek olmuyorki olsa bıle yaz sıcak malum yapısmasın istıyoruz. kısın kazak yapıssa bıle kalınlıktan cok abes olmuyor da yazlık ıncecik kıyafet yapışınca tuhaf oluyorBen tesettürlüyüm canım üst tunikler hep bol çok kilo alsam da olmuştu altada bi pantolon bi etek yetmiştiama onda kışta çok kiloluydum penye örme takımlarım hep oluyordu onlarla geçirmiştim bunda yaz olacak gene bi kaç şeye ihtiyacım olur sanırım
Aa kızlar e nabıza bi girip bakayım dedim bir hafta 10 güne demişlerdi sonuca ikilinin , sonuç çıkmış ama referans değer gözükmüyor, sonucum çıkmışmıdır yani şaşırdım 5 gün oldu dahabende kış hamileliği gecırmıstım kazaklarım hep oldu gobegımle. ama yaza dogru zayıflamam gerektı mecbur eski ıyafetlerime gırecek kadar zayıflayamamıstım . bende kapalıyım bide burada hava erken ısınıyo. nisan mayıs yaz yani. ama şimdi yaz gebeliği sanmıyorum kıyafetlerimi gıyebıleyım yazlıklar kazaklar gıbı esnek olmuyorki olsa bıle yaz sıcak malum yapısmasın istıyoruz. kısın kazak yapıssa bıle kalınlıktan cok abes olmuyor da yazlık ıncecik kıyafet yapışınca tuhaf oluyor
Kuzum yemeğe sağolsun o yapıyor şuan o kadarını hallediyor ama yani nasıl desem ailecek pek temizlikle işleri yok bilmem anlatabildim mievet bizim oyle bi avantajımız var. keşke olmasaydı keşke hiçbi eşyası olmasaydı kuzularımız yanımızda olsaydı ama işte nasip kısmet. her eşyası var. eksigi yok bılıyoruz . hani ilk olsa deriz ki eksigi ne kaldı eşyaları yerleştirip gorelim die ama daha once bu asamaları atlattık. ay ben temızlıgı bıle dert etmıyorum artık. mesela benım bebısın esyaları ben yıkamıstım utulemıstım . senın bide planlı sezeryan olcaksa ayarlarsın ona gore gelırler sızınkıler. dediğin gibi herşey tastamam zaten.
kayınvalideye iş ver yapsınbiz ama uzulmesi,n kırılmasın dıe agzımızı kapatıyoz da en cok ihtiyacımızın oldugu zaman. nasıl annemize kardesımeze iş soyleyebıolıyorsak onlarada soleyebılmelıyız. neden gelıyorlar evımıze zaten. baskalarına geline yardıma gıttım demıyormu etsın işte
Doktor bana yasaklamamış olsa bende yapardım ya zaten böyle kirli görünce duramayan bi insanım yapabiliyorsan ufak ufak zararı olmaz bence ama yine de çok aşırı yorma kendini bebeğimiz daha önemliBugun aynısını yasadım abla her hafta birşey soyluyor ertelıyor, bugün tepem attı gelme dedim
Ara vererek yerler koltuklar elektrik süpürgesi tuttum, yerleri sildim temızledım, toz aldım. Banyolar kaldıyemek hazırlıgı basladı hafıf hafıf sancı oluyor ama birşey olmaz dıye dusunuyorum
hahah yoksa biz kardeş miyizAynı beni tarif etmişsin ama emin miyizasla şu hayatta rahat bir tip olmayı başaramadım ben de canım, ne gelse başıma bu telaştan geliyor Aminn sağlıkla gelecekler inşallah yüreğimizi ferah tutalım biz iki doktor da erkek gibi ama emin olamayız dedi canım, daha 12+2’yiz biz Değişebilir diye kesin diyemiyorlar ama büyük ihtimalle erkek sanırım. Fetal dna yaptırdım haftasonu. Önce sağlıklı olduğu haberini alalım da,sanırım erkenden kesin öğrenmiş olacağız cinsiyeti de Senin belli oldu mu yoksa
sağ daha yüksek çıkıyor benim desemsol kol kalbe yakın oldugu için nabız daha yüksek düzeyde çıkıyor asıl dogru çıkan sol koldaki nabız yani
benim galiba strese de bağlı biraz. sağ çok yüksek çıkıyor sol normal. bugün ilk kez böyle bi fark oldu, anlamadımCanım asıl doğru ölçüm sağ koldan yapılıyor. Aşırı fark olmaması gerekse de çoğu zaman sol yüksek çıkar. Çok uzun yıllardır Omron marka var tüm ailemizde. Hem içinde kılavuzda yazar sağ kol diye, hem de doktor bilgisidir. Bir iki kere ölçüp ortalama da alabilirsin demişti bana doktor. Ve en az yarım saat dinlenmiş olunmalı. Arkaya yaslanarak vücut serbest bırakılmalı.
Huya suya şüphe götürmez bir gerçek canım baksanahahah yoksa biz kardeş miyizevet canım aynı şekilde düşünüyorum. sağlıkla gelsinler inşallah yavrularımız. evet canım ben de fetal dna yaptırdım, oğluşum oluyor nasipse :)
Canım şöyle bir bilgi okudum şimdi deyince baktım, belki bundan olabilir ama internet bilgisi çok itibar etmemek lazım doktora danışmak ta fayda var. Ama stresten olduğuna eminim ben. Aynısını ben yaşıyorum. Sol yüksek çıkıyor benim de. Her gün iki kere ölçüyorum. Artık umarım yüksek çıkmaz paniği bile oynatıyor.benim galiba strese de bağlı biraz. sağ çok yüksek çıkıyor sol normal. bugün ilk kez böyle bi fark oldu, anlamadım
Hurma yeme kız çok rahmi hareketlendiriyormus
İlk kızım 36+4 de doğmuştu ikinci oğlum 37+6 da doğdu üçüncü 39+3 de doğdu bir benimde bakalım bu kaç haftalık dogucak en son gebeligimde iki kere hastaneye yatirildim sancılar yüzünden ama ertelediler hepBen ilkimi 41 de doğurdum belli olmaz kızlar
Sodaya bayilirim annem de bana hamileyken çok içmişNe güzel işte kurtarıcın var sodayi pek sevmiyorum zar zor içiyorum leblebi felan yiyorum bende hurmayı çok severim hurma yerim genelde
yasDoktor bana yasaklamamış olsa bende yapardım ya zaten böyle kirli görünce duramayan bi insanım yapabiliyorsan ufak ufak zararı olmaz bence ama yine de çok aşırı yorma kendini bebeğimiz daha önemli
Ne diyosunnnBen ilkimi 41 de doğurdum belli olmaz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?