2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Insallah kuzumm ikimiz de guzel sonuclar alip cinsiyeti buraya yazabiliriz o gün
Ben test yaptırmadım cnm gerek duymadım uzumek veya sitrese tekrar girmek istemedim inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kuzularimizi cinsiyeti ogrensekde kıyafet alsak

Göbek ler zaten eski sis halı gidip normal hale döndü mide yanmasıyla göbek kaşıntısı başladı resmen
Off dün zaten kasintidan uyuyamadim desem yeridir. Bende de sislik gitti suan daha sert ve dolu. Mide yanmam hep vardi gunde 2 soda iciyorum illaki. Hazimsizlik var

Ben test yaptırmadım cnm gerek duymadım uzumek veya sitrese tekrar girmek istemedim inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kuzularimizi cinsiyeti ogrensekde kıyafet alsak
Ay insallah insallah ben kiyafet falan aldım ara renkler aldım zıbın vs. Cinsiyet belli olunca ona gore ciciler alicam elbise veya pantalon gomlek gibi

Ay insallah insallah ben kiyafet falan aldım ara renkler aldım zıbın vs. Cinsiyet belli olunca ona gore ciciler alicam elbise veya pantalon gomlek gibi
Erkek se sorun yok kıyafet var ama kızsa yok

Off dün zaten kasintidan uyuyamadim desem yeridir. Bende de sislik gitti suan daha sert ve dolu. Mide yanmam hep vardi gunde 2 soda iciyorum illaki. Hazimsizlik var
Aynen soda icmesek iyice pertiz desem yeridir

Cubuk kraker soda ve meyve suyu kurtarıcım
Ne güzel işte kurtarıcın var sodayi pek sevmiyorum zar zor içiyorum leblebi felan yiyorum bende hurmayı çok severim hurma yerim genelde

Arkadaşlar az önce baktım su gibi akıntım olmuş, yaşayan var mı?

Haklısın sanırım canım, gebeliği öğrendiğim ilk günler daha düşüktü, bu aralar galiba ben fırlattım biraz da. Bugün başka bir doktora daha gittim iyice pimpirik oldum İnternette çok araştırıp olumsuzluk okumayı önce yasakla kendine dedi :) haklı adamcağız ne diyeyim.

Benim oluyor hatta 2 aydır var sayılır doktor sorun yok rahim büyüyor dedi
Ay canımsın o kadar endişelendim ki Allah korusun suyu mu azalıyor diye. Of yani yok 1 ay dayanmak çok zor ben bu akşam kendimi atayım bir doktora içim rahatlasın darlandım ben iyice

Kızlar bugün randevum vardı, cinsiyeti göremedim dedi maalesef. İkili test için kan verdim. Her şey yolunda çok şükür. Sizlerden gelir mi cinsiyet tahminii

Canım kesinlikle kiloyla alakalı 20 kilodan sonra insan gerçekten başka birşeye dönüşüyor o zaman doktorum bana 2. yi düşünürsen mutlaka diyet yap demişti
AY VALla ben de kilo almak istemıyorum yaa. kıyafetlerime giremedigim o donem cok stres oluyorum. yenı kıyafet alsam dıyorum zayıflıycam bosuna alındı. ama zayıflayana kadar da kısa zaman gecmesı lazım cok kilo alırsam zor verırım dıorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…