- 6 Aralık 2021
- 2.192
- 2.528
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bazen oluyo ama hiç önemsemedimArkadaşlar az önce baktım su gibi akıntım olmuş, yaşayan var mı?
ben zaten perinatolağa gidiyorum canım ve onun sözüne çok güveniyorum açıkçası hiç başka doktora gitmeyi düşünmedim, benim doktorum da merak ettiğin her şeyi bana sor google'a bi şey yazma demişti :)Haklısın sanırım canım, gebeliği öğrendiğim ilk günler daha düşüktü, bu aralar galiba ben fırlattım biraz da. Bugün başka bir doktora daha gittim iyice pimpirik oldumİnternette çok araştırıp olumsuzluk okumayı önce yasakla kendine dedi :) haklı adamcağız ne diyeyim.
ben şuan kendi evimde kalmıyorum. babamın evinde yaşıyoruz. eşyalarda benım evımde bı odaya koymus esım. hiç acelem yok . kendimi kasmıycam yormıycam. esya dediğim şey o kadar kolay ki. örnek verıyorum aa doguruyorum dıe hastaneye gıtsem gonderırım bırını evıme aldırırım butun esyalarını. ben hastaneden eve cıkmadan hallolmus olur. zaten doguma yakın muhtemelen dogum cantası yaparken bırazını alırım . ama ona bıle acele hissetmıyorum kendımı. doguruyorum desem butun esyaları bırısı alıp gelır bezını bıle dert etmıyorum hastanelerin yanında eczane bebek dukkanı dolu zaten. kızımın hıcbı esyasını dagıtmadım sadece bezleri falan dagıttım. ama cok zor geldi. hele şuan hiç dusunmuyorum daha henuz cok erken. senın annen falan yanında benım annem onceki yıl vefat etti genc ölüm maalesef hastalıktan. eger annem hayatta olsaa hiiiç bişeyi dert etmezdim. ben dusunmeden o dusunurdu muhtemelen herşeyi. şimdi yalnız olunca dusunmek zorunda kalıyorum ama yine de şuan o duzeyde değiliz die dusunuyorum. kafam o kadar rahat suanda . zaten butun esyları var hazır. eksigi olsa bıle ornegın en zoru kıyafet .birine soylerım alırlar hemen yıkayıp getırırler bıkac saate elimde olur. senın kayınvalide falanda idmanlı zaten sende cekinme soyle bişey lazım oldugunda. boyle seylerde yardımcı olmıycaklar da neyde yardımcı olcakllar. biz bebegımıze bakarız evellah dıer seylere yardım etsınler. hiç kendini kasma . daha cok erken. 6 ay var aşağı yukarı
Canım hepimiz aynıyız bnce temizlik konusunda bnde dip bucak temizlemek istiyorum ama güvenemiyorum kendime hiç sadece toz al süpürge tut dolap içi düzenleme falan bunları yapabiliyorum bir abla alacağım bu hafta bakalım. Sende zorlama bir daha kndini temizlik de önemli tabi ama bebişler daha önemli. Ağrın şiddetli olursa git tabi doktora ama diğer türlü zaten kontrolün yarinmis bir parol al yat dinlen rahatlarsınDün evimigötürüyordu biraz temizlik yaptım aksamdan beri belim ve kasıklarım ağrıyor hatta dun akşam 2 kere böyle ayyy diye bağırdım kasığıma resmen kramplar girdi yarın kontrolüm var beklesem mi diyorum baya hissettirir ağrılar var
Koca tarafından fayda yok kuzum benim geçen hamileliğimde herşey benim başıma kalmıştı hep kendi annem ablam eve temizliğe gelmişti eşyaları yıkamaya toplamaya bebeğin yani ötekiler ortalıkta yoktu. Bende senin gibi düşünüyorum bir ay kala ablam felan gelir halleder herşeyi yine diyorum acele etmeye gerek yok gibi geliyor zaten herşey tastamam alacak bişeyim de yok herşeyini almıştımben şuan kendi evimde kalmıyorum. babamın evinde yaşıyoruz. eşyalarda benım evımde bı odaya koymus esım. hiç acelem yok . kendimi kasmıycam yormıycam. esya dediğim şey o kadar kolay ki. örnek verıyorum aa doguruyorum dıe hastaneye gıtsem gonderırım bırını evıme aldırırım butun esyalarını. ben hastaneden eve cıkmadan hallolmus olur. zaten doguma yakın muhtemelen dogum cantası yaparken bırazını alırım . ama ona bıle acele hissetmıyorum kendımı. doguruyorum desem butun esyaları bırısı alıp gelır bezını bıle dert etmıyorum hastanelerin yanında eczane bebek dukkanı dolu zaten. kızımın hıcbı esyasını dagıtmadım sadece bezleri falan dagıttım. ama cok zor geldi. hele şuan hiç dusunmuyorum daha henuz cok erken. senın annen falan yanında benım annem onceki yıl vefat etti genc ölüm maalesef hastalıktan. eger annem hayatta olsaa hiiiç bişeyi dert etmezdim. ben dusunmeden o dusunurdu muhtemelen herşeyi. şimdi yalnız olunca dusunmek zorunda kalıyorum ama yine de şuan o duzeyde değiliz die dusunuyorum. kafam o kadar rahat suanda . zaten butun esyları var hazır. eksigi olsa bıle ornegın en zoru kıyafet .birine soylerım alırlar hemen yıkayıp getırırler bıkac saate elimde olur. senın kayınvalide falanda idmanlı zaten sende cekinme soyle bişey lazım oldugunda. boyle seylerde yardımcı olmıycaklar da neyde yardımcı olcakllar. biz bebegımıze bakarız evellah dıer seylere yardım etsınler. hiç kendini kasma . daha cok erken. 6 ay var aşağı yukarı
benim de hemen hemen her gün oluyor, sordum normalmiş canımArkadaşlar az önce baktım su gibi akıntım olmuş, yaşayan var mı?
evet bizim oyle bi avantajımız var. keşke olmasaydı keşke hiçbi eşyası olmasaydı kuzularımız yanımızda olsaydı ama işte nasip kısmet. her eşyası var. eksigi yok bılıyoruz . hani ilk olsa deriz ki eksigi ne kaldı eşyaları yerleştirip gorelim die ama daha once bu asamaları atlattık. ay ben temızlıgı bıle dert etmıyorum artık. mesela benım bebısın esyaları ben yıkamıstım utulemıstım . senın bide planlı sezeryan olcaksa ayarlarsın ona gore gelırler sızınkıler. dediğin gibi herşey tastamam zaten.Koca tarafından fayda yok kuzum benim geçen hamileliğimde herşey benim başıma kalmıştı hep kendi annem ablam eve temizliğe gelmişti eşyaları yıkamaya toplamaya bebeğin yani ötekiler ortalıkta yoktu. Bende senin gibi düşünüyorum bir ay kala ablam felan gelir halleder herşeyi yine diyorum acele etmeye gerek yok gibi geliyor zaten herşey tastamam alacak bişeyim de yok herşeyini almıştım
kayınvalideye iş ver yapsınŞu hamileyken en sinir olduğum şey temizlik konusu kendim böyle pürü pak yapamıyorum ya heryeri bi sinir geliyorbaşkasının yaptığını da beğenmiyorum bide benim çok dikkatli kullandığım şeyleri başkaları hor kullanınca insanın sinirleri bozuluyor şuan evim berbat halde doktor yatıcaksın sürekli diyor kv de bendeler ama ev aksine daha çok kirleniyor
![]()
Çok bilmiş anneler olarak doktorları da canlarından bezdirmiş olabiliriz az biraz ama biz de haklıyız yaniben zaten perinatolağa gidiyorum canım ve onun sözüne çok güveniyorum açıkçası hiç başka doktora gitmeyi düşünmedim, benim doktorum da merak ettiğin her şeyi bana sor google'a bi şey yazma demişti :)
hahaha kuzum ben yine şimdi iyiyim ama hamileliğimin başında insanlara sorduğum ahiret sorularını bi duysaydınÇok bilmiş anneler olarak doktorları da canlarından bezdirmiş olabiliriz az biraz ama biz de haklıyız yaniperinatoloğa gitmene çok sevindim canım, burada olsa ben de en başta senin gibi yapardım. Edirne’de var çok iyi bir profesör ona da detaylı ultrason için kendi doktorlarımız yönlendiriyor. Arada takip asla almıyorlarmış. Gerekli görürse doktorlar yönlendiriyor.
Hurma yeme kız çok rahmi hareketlendiriyormusNe güzel işte kurtarıcın var sodayi pek sevmiyorum zar zor içiyorum leblebi felan yiyorum bende hurmayı çok severim hurma yerim genelde
Ah tahmin edebiliyorum az çok canımhahaha kuzum ben yine şimdi iyiyim ama hamileliğimin başında insanlara sorduğum ahiret sorularını bi duysaydın![]()
anladım canım, eminim perinatolog olmasa da başarılı doktorlar da vardır orada. inş iyi doktorlara denk gelir tüm anneler. çünkü gerçekten çok önemli. ben eskiden gittiğim doktordan ağlayarak çıkmıştım, ama bu doktorumuz o kadar iyi ki. doktorlar annelerin tüm psikolojisini değiştirebiliyorlar. o yüzden eğer maddi açıdan sorun olmayacaksa herkesin içine sinen doktora gitmesi çok önemli <3
Bugun aynısını yasadım abla her hafta birşey soyluyor ertelıyor, bugün tepem attı gelme dedimŞu hamileyken en sinir olduğum şey temizlik konusu kendim böyle pürü pak yapamıyorum ya heryeri bi sinir geliyorbaşkasının yaptığını da beğenmiyorum bide benim çok dikkatli kullandığım şeyleri başkaları hor kullanınca insanın sinirleri bozuluyor şuan evim berbat halde doktor yatıcaksın sürekli diyor kv de bendeler ama ev aksine daha çok kirleniyor
![]()
anayız biz anaAh tahmin edebiliyorum az çok canımanalık düştü yüreğimize bir kere idare etsinler azıcık
Kesinlikle katılıyorum sana, doktor ile enerjinin tutması gerekiyor. Onların söyleceği şeyler için uyku girmiyor gözlerimize. Çok şükür doktorumdan memnunum ben de, tavsiye edilen biri diye hep duyuyordum bu seneye nasip oldu canımama kanama gibi özel durumlarda insan sahiden perinatolog arıyor kesinlikle. Ona da gerek görmediler diye diretmedim hadi. Sanırım biraz rahat olmayı öğrenmemiz gerekiyor:))
sol kol kalbe yakın oldugu için nabız daha yüksek düzeyde çıkıyor asıl dogru çıkan sol koldaki nabız yanikızlar tansiyonu sağ ve sol koldan ölçtüğümde çok farklı sonuç çıkıyor bugün, normalde ufak tefek oynamalar olsa da hemen hemen aynı olurdu. böyle bi şey yaşayan var mı, niye olabilir
Ben tesettürlüyüm canım üst tunikler hep bol çok kilo alsam da olmuştu altada bi pantolon bi etek yetmiştiAY VALla ben de kilo almak istemıyorum yaa. kıyafetlerime giremedigim o donem cok stres oluyorum. yenı kıyafet alsam dıyorum zayıflıycam bosuna alındı. ama zayıflayana kadar da kısa zaman gecmesı lazım cok kilo alırsam zor verırım dıorum .![]()