- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.196
Daha çok var oooo günler geçmiyor keşke dogumlarimiz başlasa da sırayla kucağımıza alsakHer an doğuma gideceksin gibi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok var oooo günler geçmiyor keşke dogumlarimiz başlasa da sırayla kucağımıza alsakHer an doğuma gideceksin gibi duruyor
Heheheh belli olmuyor cnm ya sivri diyoruz kız çıkıyor yuvarlak diyoruz erkek çıkıyorGerçi bende önceden ayva göbegide vardı ondanda direk önden ilerliyo gibi görünüyo olabilir bilemedim
Bende alıyorum şimdi yüksek beller daha rahat oluyorBenimde sanki iç çamaşırım göbegimi kesiyor sıkıyor gibi yüksel bel aldım bikaç tane
Normalde m beden giyiyordum L ye transfer oldum iç çamaşırdaBüyük al canım sonradan tekrar almak zorunda kaliyorsun son üç ay da zaten vücut daha çok şişiyor ödem topluyor
Kızlar ya iç çamaşırlarımın hiçbiri olmuyor artık çok sıkmaya başladılar biraz alışveriş yapmaya gidiyorum başka bu durumu yaşayan var mı şimdiden böyleyse ben sonrasını düşünemiyorum
Ya bide havaların da artık naptığı belli değil bende kıyafet de almak istiyorum ama şimdi kışlık mı alsam yazlık mı alsam yazlık alsam bedeni ilerde olur mu çok tereddütlerim varBnde aynı durumdayım yarın çıkacağım bnde birşeyler almalıyım iç çamaşırı tulum ve pantolon düşünüyorum birde eğer satışa çıktıysa baskılı hamile tişörtlerinden istiyorum
Ben yüksek bel pamuklı kilot aldım canım en başından rahat etmek için sende alabilirsinKızlar ya iç çamaşırlarımın hiçbiri olmuyor artık çok sıkmaya başladılar biraz alışveriş yapmaya gidiyorum başka bu durumu yaşayan var mı şimdiden böyleyse ben sonrasını düşünemiyorum
Siz daha çok kilo alicaksiniz cokkkk beli yüksek rahat şeyler alın bunu diyen benBen yüksek bel pamuklı kilot aldım canım en başından rahat etmek için sende alabilirsin
Ay dur korkutmasanaaaa şimdidenSiz daha çok kilo alicaksiniz cokkkk beli yüksek rahat şeyler alın bunu diyen ben
O benim işimAy dur korkutmasanaaaa şimdiden
Ay inşallah oyledir yaa. Benim ilkinde de yarısından cogu bulantıyla hemen hepsi de tiksintiyle gecince evhamlanıp duruyorumCanım yavaş yavaş azalacak bulantılar kendini strese sokma, vücutlarımız hormonlara alışıyor artık
Ben şimdilik 1 beden büyük alsam yeter yazı yarılamış olurum diye düşünüyorum bakalımYa bide havaların da artık naptığı belli değil bende kıyafet de almak istiyorum ama şimdi kışlık mı alsam yazlık mı alsam yazlık alsam bedeni ilerde olur mu çok tereddütlerim var
Birşey soracağım daha önce sezeryan olan kimler var burada şimdi ikinciye sezeryan olucam korku var bende bir kesikken şimdi iki kesik olucak çok acır mı acaba diye aklıma düştü ya toparlanması daha mı zor olur
Benimde 15 ay olacak iki doğum arası. Bir de o dediğiniz nedir bu sonradan normal doğum yaptıran doktorlar var onlardan mı bahsediyorsunuz tam anlayamadımBenim 2 dogum arası 19-20 ay gibi olucak. Ben ssvd arastırıyorum izmirde bikaç doktorla gorustum. Şimdilik sıkıntı yok sürece bakıyorum. Biraz daha ilerlediginde daha ciddi yola giricem. Acıyla ilgili problem olacagını hiç düşünmüyorum sezeryanın suan kolay gelebilecegini dusunuyorum hatta. Ama allah nasip ederse ben kardeşi olsun isterim. O sebeple diger gebelikleri daha az riskle atlatabilmek için savd düsünüyorum ama sartlar ne olur bilemiyorum tabi yaşadıgım yerde destekleyen pek yok destekleyenlere kanım ısınmadı
Evet normal dogum denemesi. Sezeryandan sonra. Vajinal dogum. Ben kendi doktorumuda cok sevıyprum eli cok iyi sezeryan kesisi falan iyi o sebeple desteklemesini umuyorum ama desteklemez gibi geliyorBenimde 15 ay olacak iki doğum arası. Bir de o dediğiniz nedir bu sonradan normal doğum yaptıran doktorlar var onlardan mı bahsediyorsunuz tam anlayamadım
Ya ben yine de normale cesaret edemem benim çocuk doğmadan önce bir ay önce felan devlet hastanesinde sancılarım var diye doğumhaneye aldılar üç gün böyle işkence çektim bana yapmadıklarını bırakmadılar gelen geçen kontrol ediyor ben çok rahatsız olmuştum ve o çatıya mı açıklığa mı ne bakıyorlar ya o çok can yakıyor ben dayanamadım açıkçası o kadar korkunca da bir daha dedim asla istemiyorumEvet normal dogum denemesi. Sezeryandan sonra. Vajinal dogum. Ben kendi doktorumuda cok sevıyprum eli cok iyi sezeryan kesisi falan iyi o sebeple desteklemesini umuyorum ama desteklemez gibi geliyor
Ahh canım beni tam kalbımden vurmussun. Ne durumda kalbı atıyormu dıye dusunmekten ne yapıcam bılmıyorum bendeKızlar kızlaaaar nasılsınız bu aralar, var mı benim gibi 11+4 anaları çevrimiçi olan. Ne alemde belirtileriniz. Benim kasık ağrıları arada yokluyor. Akıntı devam. Bulantılarım azaldı. Göğüs dolgunluğu devam hassasiyeti azaldı. Bir de bebeğimi özlüyorum ve merak ediyorum sürekli. Hareketlerini hissedene kadar ultrasonu beklemek gerçekten çok zor geliyor, resmen habersiziz.