2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim de göğüslerim dolgun uçları daha belirgin hatta ama hassasiyeti azaldı. Bulantı maşallah diyim azaldı bende ama bu defa da sıkıntı basıyor niye belirtisiz kaldım diye kdjfkdjf sonra bebişkodan bir kasık ağrısı yiyorum. Ben burdayım anne diyor herhalde :KK54:
Ben sadece çok yorgunum kızlar ya. Uykum var. Böyle halsizim🥹

Ay hayırlı olsun canım erkek mi hissediyordun peki ☺️
Kız hissediyordum 🤭
Hangi testler hurafeler tuttu
Çin takvimi yanıldı, yüzük testi yanıldı 😁 ben yanıldım hiçbiri tutmadı canım😂 bu arada cildimde kırmızı lekeler çıktı hala da var böyle kızarıklıklar ben kesin kız diyordum artık baya sürpriz oldu. 12. Haftamda fetal dna yapmıştık yazmıştım aslında cinsiyette öyle belli oldu. Ultrasonda göstermemişti maalesef belki bu gittiğimizde bir süpriz yapar diyorum hala 😆 sağlıklı olsunlar da inşallah ilk çocuk hepsi çok çok kıymetli 💕

Ayy canım ne kadar çok çıkmış senin karnın ne güzel görünüyorsun 😍😍
Keşke cikmasaydi kız bu benim alt aylimhalimdi oglanda göbeğim he asagidaydi erkek olunca sivri gidiyordu birazdaha geç çıksaydı benim için daha iyiydi bu halimden kesin daha sis olurum 🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20240301_143444.jpg
    IMG_20240301_143444.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 114
Keşke cikmasaydi kız bu benim alt aylimhalimdi oglanda göbeğim he asagidaydi erkek olunca sivri gidiyordu birazdaha geç çıksaydı benim için daha iyiydi bu halimden kesin daha sis olurum 🤣🤣🤣
Benimde son durum böyle🥰😂

Eklentiler

• IMG_7280.jpeg
    IMG_7280.jpeg
    145,1 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar valla ben 2-3 gundur oğlen yemegi yiyorum normalde bulantıdan yiyemezdim içim hiç rahat etmıyor

Kızlar ya iç çamaşırlarımın hiçbiri olmuyor artık çok sıkmaya başladılar biraz alışveriş yapmaya gidiyorum başka bu durumu yaşayan var mı şimdiden böyleyse ben sonrasını düşünemiyorum

Kızlar ya iç çamaşırlarımın hiçbiri olmuyor artık çok sıkmaya başladılar biraz alışveriş yapmaya gidiyorum başka bu durumu yaşayan var mı şimdiden böyleyse ben sonrasını düşünemiyorum
Benimde sanki iç çamaşırım göbegimi kesiyor sıkıyor gibi yüksel bel aldım bikaç tane

Büyük al canım sonradan tekrar almak zorunda kaliyorsun son üç ay da zaten vücut daha çok şişiyor ödem topluyor

Kızlar valla ben 2-3 gundur oğlen yemegi yiyorum normalde bulantıdan yiyemezdim içim hiç rahat etmıyor
Canım yavaş yavaş azalacak bulantılar kendini strese sokma, vücutlarımız hormonlara alışıyor artık

X